- 26 Ocak 2007
- 28
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
emir ersoy iki isim mi yoksa ersoy soyad mı gerçi isim olarakda güzel soyad isede uyumlu olmuş...benimde kısmetse 25 nisan doğum tarihi kız ve ismi berrak ablası koydu bizde karışmadık......artık zaman geçmiyor bütün hazırlıklarda bitince yapacak oyalanacak bişey kalmıyor...inşallah hayırlısıyla kucağımıza alırız bebişleri...
İki isimli olacak babası ersoy, ben emir die tutturunca ortaya Emir Ersoy çıktı :1rolleyes:
bütün hazırlıklarınızı tamamladınız mı? ben çok heyecanlıyım daha hastane çantasını hazırlamadım ama en yakın zaman da halledeceğim.
:dance:
slm nisan anneleri.geçerken bi uğrayayım dedim...:smiley-cool:
nasılsınız.nasıl gidiyor.son aya girerken heyecan çok vardır eminim.darısı bizim başımıza.ben ağustostayım nasip olursa.
kilolar ne durumda bu arada doğuma bu kadar yaklaşmışken.kaç kilo aldınız.bizide bilgilendirirseniz çok sevinirim.hepinizi öptüm.allah kolay doğum nasip etsin hepinize a.s.
Hosgeldin canim.Ben kendi sahsim adina cevap veriyim.Iyiyim diyelim iyi olsun bebegin agirligi bir yandan agrilarim bir yandan birde o yetmedi bagirsaklarim enfeksiyon kapmis sabahtan beri istifra ediyorum karnim sancilaniyo kisacasi hasta hasta yatiyorum.
Senin bebis suan heralde 4 aylik cinsiyeti bellimi?
Kilolara gelincede sekerim ciktigi icin ben diyet yaptim ve 11 kilo aldim bu yuzden.Dogana kadarda alicagimi sanmiyorum.Son aylarda cok alinirmis derler yalannnn nerdeyse tum kizlar aksine kilo bile verdi :))
Allah sanada yardim etsin canim.Iyi dileklerin icin cok sagol.OptummŞeniz
Anniş buarada hasta olmuşsun,geçmiş olsun,dikkat et kendine ve kızımıza:)
valla bence çok mantıklı
anniş bence sen bu işi süper yaparsın
evet çok güzel olur kaç kişi doğum yapmış kaç kişi kalmış hepsini takip edebiliriz
ben kimsenin karşı çıkacağını düşünmüyorum
ama bbir an önce yapalım şu listeyi doğumlarımız yaklaşıyo :)