Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar,bugün son doktor kontrolüme gittim:)oğluşum 3600 gram ve 52 cm olmuş.hastanede odamız ayrılmış,cuma sabahı erkenden sezeryana alıcaklar..çok heyecanlıyım..
VİOLACIM TEKRARDAN HAYIRLI OLSUN a.s.
ya kızlar ben hasta oldum burnum akıyo, çook halsizim, başım agrıyo , öksürüyorum bogazım agrıyoo :a015: ne oldu anlamadım. dogum yaklaştıkça çürüdüm resmen. valla dün gecede çok korktum kasılmalarım oldu ve sanki kızım aşagıya indi çıkacakmış gibi hissettim baya korktum eşimede söylemedim agrılarım sıklaşırsa haber veririm die allahtan 1-2 saat sürdü ve geçti. off hepsi üst üste geldi öksürüncede karın kaslarım kasılıyo inşallah tekrar başlamaz sancılarım ama napalım hayırlısı olsun hepimiz için a.s.
violacim iyi haberlerini bekliyoruz ne mutlu sana allah yardimcin olsun....
kizlar ben hala dogurmadim 40 haftam bitti offfff. yarin doktora gidicem hayirlisi olsun
kızlar benide ekleyin listeye 25 nisan doğum
evet kizlar sormayin halimi isminin basina naz eklicez artik doktoru aradim yarin buyuk bi ihtimalle suni sanci deniceklermis ama sabah once bi kontrole gidicez ama hic heyecanli degilim sanki omur boyu dogmucakmis gibi geliyor bana..:))
VİOLACIM TEKRARDAN HAYIRLI OLSUN a.s.
ya kızlar ben hasta oldum burnum akıyo, çook halsizim, başım agrıyo , öksürüyorum bogazım agrıyoo :a015: ne oldu anlamadım. dogum yaklaştıkça çürüdüm resmen. valla dün gecede çok korktum kasılmalarım oldu ve sanki kızım aşagıya indi çıkacakmış gibi hissettim baya korktum eşimede söylemedim agrılarım sıklaşırsa haber veririm die allahtan 1-2 saat sürdü ve geçti. off hepsi üst üste geldi öksürüncede karın kaslarım kasılıyo inşallah tekrar başlamaz sancılarım ama napalım hayırlısı olsun hepimiz için a.s.
OFFF KIZLAR OFFFFFFF BEN ÇOOK HASTA OLDUM YA YERİMDE DURAMIYORUM GRİP OLDUM ÖKSÜRÜKTE BAŞLADI BU DÖNEMDE ÖKSÜRÜK ÇOOK TEHLİKELİ KARIN KASLARINDA KASILMALARA YOL AÇIYO VE KORKUYORUM SANCIMA NEDEN OLACAK DİYE SON GÜNLERDE BU OLAMAMLIYDI NEYSE SİZİDE KNDİMLE BİRLİKTE ÜZMEYEYİM :a015::a015::a015: