kendine yeni sevgili yapmıştır şerefsiz senden ayrılmak için bunu bahane etmiş ,
allah ne onun yanına nede teyzesının yanına koymaz merak etme
Bence sen kendini cirkeflige vursaydın o neden getirmiş çok sessiz kalmışsın belli ki bahane etmiş sen daha çok üste çıkıp sen bitirseydin
Keşke yapsaydım en güzel günüm hiç böyle bir şey beklemiyordum sessizce ağlamaktan başka hiç bir şey yapamadım bir tek odaya girince teyzesi ve kuzenine ne olur bağırmayın dedin halimi görüyorsunuz dedim o kadar atlatamıyorum şokunu halaben kötü bir şey yapmadım Allah sorsun ahımı yarabbim
Sevmek76 aynen ya, babanın yanında sana böyle davranan yalnız nerde neler yapmaz?!
1Düşünüyorum düşünüyorum bir insanın bir tane kocası olur dedi babama bana da tuttu bunu söyledi kime uydum diyorum kimin dolduruşuna geldim diyorum ters bir haraket de etmedim eve gelmeden evlilik teklifi bile etmişti kimse ondan şunlar bunlar olacak demedi karışmadı etmedi eve geldi ne olduysa sinirlerini tutamadı belki benim de hatam olmuştur farketmediğim ama çok büyütülecek bir şey yapan bir insan değilim patavatsız konuşan biri de değilim hakkımızda hayırlısı böyleymiş
Aynı şeyi düşünüyorum vallahiAy konudan çıkıyorum ben.hala farketmedigim hatam mı oldu diyorsun.bak tecrübe , bir abla olarak söylüyorum.hatan da olabilir.insanların şerefine namusuna laf söylemeyip yüzüne küfürler edilmediyse böyle bir olay yaşanmamalı.o durumlarda bile bu kadar olay çıkarılmaz.yorumları okudukça deliriyorum.benim de kızım var.daha kücücük.annesinin babasının kıyamadıgı kizları böyle üzüyorlar ya...bırak üzülme elin delilerini mi çekeceksin canım benim.ararsa bile açma artik.bitsin gitsin bırak.sen üste çık.sinip de ben nevyaptim bir hatam varsa falan deme sakın.bir kendine gel.
Bu mesajı gördün mü konu sahibi,görmelisin mutlaka..Canım yüreğin bayram etsin... Hayatının her anında bu öfke nöbetlerini yaşamaya hazır mıyım diye sor kendine. Her defasında alttan alıp seni ve aileni böyle mahcup etmesine izin veririm diyorsan sen bilirsin. Bende böyle bir sahne yaşadım, alttan alıp evlendim. Şu anda çocuğumla boşanmak zorunda kaldım. Benim halim herkese ibret olsun, her bu şekilde ağlayan kızlara anlatıyorum. Şimdi bir de çocuğumun acisi yüreğimi yakıyor. Git bir psikologa ve yoluna bak, bende şimdi zamanında yapmadığımi yapıyorum. Kendini üzme, senin ona olan bağlılığın onun bir yerlerini kaldırmış ve seni üzme hakkini kendinde buluyor. Buna nolur izin verme, sonra ah dersin de geç olur
Bu mesajı gördün mü konu sahibi,görmelisin mutlaka..
Allah kolaylık versin,keşke ta o zaman defetseydiniz
Emin ol devam etsen onların yürekleri daha çok yanardı.Gördüm hepsi kulağıma küpe hepsi birer tecrübe çok duygusal yanaştığım için körleştim bu benim hatam çok yeni olduğu için mazur görün gececek benim aylardır savaştığım adam bunları yaptı ailemin bana olan güvenini de kırdı bu nasıl bir insan getirdi dediler belki içlerinden çok şükür hepsi yanımda Allah razı olsun annem babam naif merhametli insanlardır haketmedik hiç birini Allahım sen sor
Evet ya,sanki kız soyunu sülalesini kamyonla getirdi,onu getirene böyle yapılmaz,yine de diş sıkılır yani...dönerse barismayin. teyzesi doldurmustur. kuzeninin gelmesinin ne sakincasi olabilir ki. gelse karissa bile seninle ne ilgisi var. bahane aramislar. sakin barismayin ve sukredin ayrildiginiza.
1
Aynı şeyi düşünüyorum vallahiEmek emek heves heves büyüt,bir kı.ı kırık herif y0zünden dünyası zindan olsun,bir adama bir kızıma çakasım gelir,onlar için mi yüzlerinicsoldurmadan büyütmeye çalışıyoruz,kızlar da bir değerlerinin farkında olsun ya
Yok çok akıllı ve hanımefendisin bu belli.Güzel ablam ayaklarımın üstünde duran biriyim çok talibim de oldu işte gönül farklıymış bilememişim göz ardı etmişim benim tek hatam bu pişmanımAllah idrak versin bana da en kısa zaman da
teyzesinin kızı var mı muhtemelen onları evlendirmeye planladılar ama sevgilin olan şahsiyet seni tercih etti diye sana kim duydular. Oğlanı doldurdular. Verilmiş sadaka varmış şimdi ağlarsın ama ilerde ağlama dan iyidirGüzel ablam ayaklarımın üstünde duran biriyim çok talibim de oldu işte gönül farklıymış bilememişim göz ardı etmişim benim tek hatam bu pişmanımAllah idrak versin bana da en kısa zaman da
teyzesinin kızı var mı muhtemelen onları evlendirmeye planladılar ama sevgilin olan şahsiyet seni tercih etti diye sana kim duydular. Oğlanı doldurdular. Verilmiş sadaka varmış şimdi ağlarsın ama ilerde ağlama dan iyidir
Kendine ailene değer ver ve bu insanlıktan haberi olmayanlardan uzak durMerhaba Yeni üye oldum canım çok yanıyor bana tarafsız yardımcı olun ne olur. 3 yıllık bir ilişkim vardı. O İstanbul da ben Bursadayım sonra taini nedeniyle Hakkari ye göreve gitti. Artık ciddileşmesini istedi aileme konuyu anlattım meshep değişikliğinden kabul etmediler aylarca ailemi çevremi ikna etmek ile geçirdim günlerimi sonunda kızımız mutlu olsun deyip razı geldiler ailesi geldi tanıştı benim ailem onlara gitti yerlerini yurtlarını gördü izni olur olmaz İsteme ve nişan olacaktı uzak yerden gelecekleri için git gel yapmasını istemedim. Nişan alışverişine çıktık onun kuzeni ve benim benden 15 yaş büyük kuzenim yanımda geldi ne olduysa ondan sonra oldu kuzenimi getirdim diye bağırdı çağırdı istemiyorum dedi arasından çok geçmeden ablamı bize gönderdim uygun bir dille bizde artık eve dönecektik eve gider gitmez teyzesi buna ne söylediyse beni aşağı çağırdı arabada konuşçaz dedi teyzemi ve annemi de aldı araba da anneme bağırdı çağırdı kuzeni geldi alışverişe herşeye karıştı bizim huzurumuzu bozdu dedi teyzesi de misafiriz sayın biz böyle gideriz demeye başladı arabada. Anlattım ablam hiç bir şey demedi istemedi sadece saat nişan da mı takılacak düğünde mi diye sordu sebep sadece bu. Annem de arabada bu sorun edilecek şeyler değil oğlum sen sakin ol ben konuşurum bir daha gelmez katmayız işin içine dedi ama yine dinlemiyor o kadar sinirli ki hala konuşuyor bir çözüm önerdiği de yok bu böyle olmaz falan diye sonra eve çıktık babamın ne kadar zor ikna olduğunu biliyorsun babamın karşısına geçip bizim aileyi şikayet etti biz mutluyduk kızınızla herşeyi bunlar bozdu utandım babamın yanında çarşıda benim görmediğim ne oldu bu kadar niye abarttınız diyorum teyzesi bir yerden bağırıyor kuzeni bir yerden bağırıyor herkesi birbirine kattılar kesseniz kanım akmaz şaşırdım kaldım. Babam da olur cahillik etmiş gelmiş dedi ablası yok onun öyle farz et dedi benim anlamadığım diye bu kadar uzadı dedi biz biraz düşünelim dedi sonra kıyametler koptuben kendimi suçluyorum vicdan azabı çekiyorum bir gün sonra herşey hazırdı elbisem nişan pastam yüzüklerimiz hepsini teyzesi sinirle sürükleye sürükleye çıkardı evimizden sonra ne arayan ne soran oldu 1 hafta oldu ben çok sessiz bir insanım kırmam kimseyi o gün bile idrak edemedim neler olduğunu kimseye bir şey demedim ağlamaktan başka benim hakkım emeğim bu muydu çok içime oturuyor nasıl dayanıcam bilmiyorum