Nişan Alışverişinde terkedildim

Belli duygular besledin, hayaller kurdun ama bu işin baştan bozulması senin şansına çünkü er geç yapısını gösterecekti. Kendinde suç aramayı bırak bazen bize o kadar saçma gelen şeylerden bitiyor ki ilişkiler. İleri de nasıl da iyi olduğunu anlayacaksın. Zamana bırak ve o kişiyi unut

Bence sen kendini cirkeflige vursaydın o neden getirmiş çok sessiz kalmışsın belli ki bahane etmiş sen daha çok üste çıkıp sen bitirseydin

Bence sen kendini cirkeflige vursaydın o neden getirmiş çok sessiz kalmışsın belli ki bahane etmiş sen daha çok üste çıkıp sen bitirseydin

Keşke yapsaydım en güzel günüm hiç böyle bir şey beklemiyordum sessizce ağlamaktan başka hiç bir şey yapamadım bir tek odaya girince teyzesi ve kuzenine ne olur bağırmayın dedin halimi görüyorsunuz dedim o kadar atlatamıyorum şokunu hala ben kötü bir şey yapmadım Allah sorsun ahımı yarabbim

Allah çıkartır emin ol bu mübarek günde. Kalbini çok kırmışlar ama emin olun ki Allah size en güzelini zamanı gelince verecektir. Sizin ahınızla artık iflah olmazlar

Sevmek76 aynen ya, babanın yanında sana böyle davranan yalnız nerde neler yapmaz?!
1
Aynı şeyi düşünüyorum vallahi Emek emek heves heves büyüt,bir kı.ı kırık herif y0zünden dünyası zindan olsun,bir adama bir kızıma çakasım gelir,onlar için mi yüzlerinicsoldurmadan büyütmeye çalışıyoruz,kızlar da bir değerlerinin farkında olsun ya

Bu mesajı gördün mü konu sahibi,görmelisin mutlaka..
Allah kolaylık versin,keşke ta o zaman defetseydiniz

Bak ben sana neden olduğunu söyleyeyim gönlü güzel huyu güzel sen ve ailen bu şirret aileyle bağ kurmak üzereyken rabim sizi korumak için sizi kötü huylu yaparak değil yaptığınız bir şeyi onlara kötü göstererek sizi kurtarmış..hiç bir şey yokken babamın karşısına çıkıp diklenen erkeği bırak koca kapıma köpek yapmam sizede tavsiye ederim nokta.

Bu mesajı gördün mü konu sahibi,görmelisin mutlaka..
Allah kolaylık versin,keşke ta o zaman defetseydiniz

Gördüm hepsi kulağıma küpe hepsi birer tecrübe çok duygusal yanaştığım için körleştim bu benim hatam çok yeni olduğu için mazur görün gececek benim aylardır savaştığım adam bunları yaptı ailemin bana olan güvenini de kırdı bu nasıl bir insan getirdi dediler belki içlerinden çok şükür hepsi yanımda Allah razı olsun annem babam naif merhametli insanlardır haketmedik hiç birini Allahım sen sor

dönerse barismayin. teyzesi doldurmustur. kuzeninin gelmesinin ne sakincasi olabilir ki. gelse karissa bile seninle ne ilgisi var. bahane aramislar. sakin barismayin ve sukredin ayrildiginiza.

Emin ol devam etsen onların yürekleri daha çok yanardı.
Herkes az çok bu yollardan geçti,azalarak geçecek,ne severek boşananlar 7 8 ay sonra ben kendime ne yapmışım,o adama hayatımı feda etmişim dedi.
Gururunun kırıldığını da hissediyorsundur,ama yeminle bir ömrün yanında bu çizik hiç bir şey,yakında yüzünü bile hatırlamazsın

dönerse barismayin. teyzesi doldurmustur. kuzeninin gelmesinin ne sakincasi olabilir ki. gelse karissa bile seninle ne ilgisi var. bahane aramislar. sakin barismayin ve sukredin ayrildiginiza.
Evet ya,sanki kız soyunu sülalesini kamyonla getirdi,onu getirene böyle yapılmaz,yine de diş sıkılır yani...

Güzel ablam ayaklarımın üstünde duran biriyim çok talibim de oldu işte gönül farklıymış bilememişim göz ardı etmişim benim tek hatam bu pişmanım Allah idrak versin bana da en kısa zaman da

Güzel ablam ayaklarımın üstünde duran biriyim çok talibim de oldu işte gönül farklıymış bilememişim göz ardı etmişim benim tek hatam bu pişmanım Allah idrak versin bana da en kısa zaman da
Yok çok akıllı ve hanımefendisin bu belli.
İşte gönül bu ota da konar b..a da demişler,olur öyle,geçer, kendine çokta yüklenme.
Zaman bazen tek ilaçtır.

teyzesinin kızı var mı muhtemelen onları evlendirmeye planladılar ama sevgilin olan şahsiyet seni tercih etti diye sana kim duydular. Oğlanı doldurdular. Verilmiş sadaka varmış şimdi ağlarsın ama ilerde ağlama dan iyidir

Var evet olabilir herşeyi düşünüyor insan bilemiyorum Rabbime havale ettim.

Kendine ailene değer ver ve bu insanlıktan haberi olmayanlardan uzak dur

Seni gerçekten sevse böyle bir sebepten ayrılamazdı. Kesin ailesi ve teyzesi hiçbiri seni istemiyordu, aranızı bozmanın yolunu ararken kuzenin gelince onu bahane ederek nişanlını doldurdular, belki de abartıp yalan dolan şeyler de eklediler, o da onlara inanıp dolduruşa geldi.
Kendini hiç üzme, seni dinlemeden etmeden ailesinin gazına gelen ilerde seni hep ezdirirdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…