- 26 Temmuz 2021
- 745
- 684
- 53
- Konu Sahibi gabriel1234
-
Ya gerçekten mi bende şaşırdım beta değerlerim hep 0. Lı çıkıyordu pzartesi tekrar vereyim o zamanHayır bence gebesin :) sadece daha çok yeni yerleşmiş ve az hormon üretmeye başlamış, negatif olsa direk <1 yazar
Ay inşallah yaBence ptesi tekrarla yükselebilir. 1 falan yazıyor genelde negatif olunca. İnşallah gebesindir
İnşallah iğne etkisi değildirMerhaba kızlar. 2 nisanda aşılama oldum. İkinci aşılamam. 2 Tane yumurtam gelişmişti sağda ve solda. Gonapeptyl vuruldum iki tane ovitrelle bulamadığım için. Size sorum elimde erken gebelik testi olmadığı için bugün ilk idrar ile normal gebelik testi yaptım. Reglime 4 gün var ve silik çizgi çıkıyor. Sizce iğne etkisi midir?
Maalesef bulamıyoruz hiçbir yerde yokİnşallah iğne etkisi değildirşu aşıma ve tüp bebekten sonra bekleme süresi kadar sancılı başka bişey yok benim doktorum ovitrelliyi hemen tedavi başlar başlamaz yazdı ancak bulabilirsin diye çoğu eczacı elindekini bile satmıyor yaz dönemi gelip yurt dışındakiler gelince onlara daha pahalıya satıyolarmış sanırım ne biçim bişeyin içine düştük bilmiyorum
İlaçların etkisi de olabilir ama ovitrelle bile 10 günde atılıyor vücuttan, şu an olma ihtimalin var, en net sonucu pazartesi kanda görürsün kuzum, Allahım inşallah gebesindir ve sağlıkla büyür kucağına alırsınBende ilaçların etkisinden 3 çıktı dedim kendi kendime sonra 31. İnde aşılama olduğum için dün aslında 11. Gün olmuş oldu bi umut serpildi içime ya inşallah gebeyimdir
Bugün tam 10.gününüz aşılamadan, çok kritik bir gün, bugün yaptığınız teste güvenmeyin derim ben, çünkü iğneden de olabilir bebekten de, inşallah bebektendir, ama yarın ve öbür gün tekrar yapın test, ikinci çizginin koyulaşmasına bakın, koyulaşıyorsa gebelik olabilir, kan testine gidersiniz, daha da silikleşiyorsa malesef negatif olabilir..Merhaba kızlar. 2 nisanda aşılama oldum. İkinci aşılamam. 2 Tane yumurtam gelişmişti sağda ve solda. Gonapeptyl vuruldum iki tane ovitrelle bulamadığım için. Size sorum elimde erken gebelik testi olmadığı için bugün ilk idrar ile normal gebelik testi yaptım. Reglime 4 gün var ve silik çizgi çıkıyor. Sizce iğne etkisi midir?
İlaçların etkisi de olabilir ama ovitrelle bile 10 günde atılıyor vücuttan, şu an olma ihtimalin var, en net sonucu pazartesi kanda görürsün kuzum, Allahım inşallah gebesindir ve sağlıkla büyür kucağına alırsın
Teşekkürler arkadaşlarBugün tam 10.gününüz aşılamadan, çok kritik bir gün, bugün yaptığınız teste güvenmeyin derim ben, çünkü iğneden de olabilir bebekten de, inşallah bebektendir, ama yarın ve öbür gün tekrar yapın test, ikinci çizginin koyulaşmasına bakın, koyulaşıyorsa gebelik olabilir, kan testine gidersiniz, daha da silikleşiyorsa malesef negatif olabilir..
Aynı gün yaptırmışız aşılamamızı bende 5 Nisan yaptırdım inşallah hakkımızda hayırlısı olurBen bugün ilk defa aşılama yaptırdım, şu 14 gün çabucak geçseydi
Bakalım inşallah hayırlısı olur hakkımda çok heyecanlı bi bekleyiş oldu çünkü umutsuzdum şimdi 3 lü bi rakam görünce bi umut geldi ne yalan söyleyimİlaçların etkisi de olabilir ama ovitrelle bile 10 günde atılıyor vücuttan, şu an olma ihtimalin var, en net sonucu pazartesi kanda görürsün kuzum, Allahım inşallah gebesindir ve sağlıkla büyür kucağına alırsın
İnşallah bebiş vardır inşallahBakalım inşallah hayırlısı olur hakkımda çok heyecanlı bi bekleyiş oldu çünkü umutsuzdum şimdi 3 lü bi rakam görünce bi umut geldi ne yalan söyleyim
Nasıl bir adet? Normal adetiniz gibi mi, hafif kahverengi bir akıntı mı? Yerleşme kanaması da olabilir, adet de olmuş olabilirsiniz, ama eğer adet olduysanız malesef aşılamanız tutmamış da olabilir, ama üstüne adet görme diye bişey de var, bence pazartesi bi kan tahlili yaptırınKızlar bende 2 nisan aşılama oldum ama bugun adet te oldum normal mi 10. Gün adet olmak(
Önce kahverengi gibi sonra normal adet gibi devam etmekte. Pazartesi doktoruma randevu aldım bakalımNasıl bir adet? Normal adetiniz gibi mi, hafif kahverengi bir akıntı mı? Yerleşme kanaması da olabilir, adet de olmuş olabilirsiniz, ama eğer adet olduysanız malesef aşılamanız tutmamış da olabilir, ama üstüne adet görme diye bişey de var, bence pazartesi bi kan tahlili yaptırın
Kan da çok yüksek çıkmadığı için testte de negatif çıkabilir. Tekrardan kan verebiliyorsanız çok iyi olurKızlar yarın 13. Gün sabah erken gebelik testi yapsam mı ya
Bence yapKızlar yarın 13. Gün sabah erken gebelik testi yapsam mı ya
Pzartesi kan vericem ama yarın pazar ya ondanKan da çok yüksek çıkmadığı için testte de negatif çıkabilir. Tekrardan kan verebiliyorsanız çok iyi olur
tamam bence deBence yap
Sonuç fotosu at bizePzartesi kan vericem ama yarın pazar ya ondan
tamam bence de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?