Nisan 2025 Aşılama yaptıracaklar toplaşalım 🥰

Canım o zaman olabilir tekrar et testi 2 günde 1 koyulaşmaya bak artık 12. Günde kan verirsin sende. Ayyy hadi inşallahhhhhh tutunmuştur bebişinnnn güzel haberlerini hemen ver buraya da

Kızlar, erken gebelik testlerine güven olmuyormuş, onu öğrendim şimdi, bazı markalar yalancı pozitif çıkarıyormuş, bazıları negatif çıkarıp kanda pozitif çıkanlar oluyomuş falan, bugün tekrar test yaptım da başka marka ile, düne göre daha silik çıktı çizgi, iki markayı karşılaştırınca gördüm ki dünkü marka yalancı pozitif çıkarıyormuş, bugünküne iyi yazıyor internette ama ona da güvenemiyorum artık

Eklentiler

• 1000073897.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 11
Ben görüyorum bi çizgi sanki yaaaa inşallah vardır

Canım var gibi ama azıcık sabırlı ol her gün yapma artık test gününe kadar bekle bence dayan azcık :)

kızlar şimdi size bişey sorcam. ben 3 yıl önce bi tüp bebek yaptırdım. geçen sene bi aşıma bide bu . şimdi bi aşılama daha yaptırsam mı yoksa direk tüp bebeğe mi geçsem. benim bi aşılama daha yaptırasım var.

Şahsi görüşüm, maddi gücün varsa tüp bebek yaptır, aşılamanın en yüksek başarı oranı %20-25 arası çünkü, 2 kere de denemişsin, eğer sağlık ve maddi durumun el veriyorsa tüp bebek derim ben

Tüp bebek denenebilir imkanınız varsa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…