- 25 Ağustos 2022
- 137
- 67
- 28
- 28
- Konu Sahibi gabriel1234
-
Canım o zaman olabilir tekrar et testi 2 günde 1 koyulaşmaya bak artık 12. Günde kan verirsin sende. Ayyy hadi inşallahhhhhh tutunmuştur bebişinnnn güzel haberlerini hemen ver buraya daÇatlatma iğnesi kullanmadım canım, doktora kontrole diye gittim, bi baktık doktor yumurta kendiliğinden çatlamış, hemen bugün yapalım aşılamayı dedi yaptırdık, iğne kullanmadığım için erkenden test yapabilirim diye düşündüm açıkçası
İnşallah inşallah amin yaa, kan testinde çıktığı gibi paylaşıcam inşallahCanım o zaman olabilir tekrar et testi 2 günde 1 koyulaşmaya bak artık 12. Günde kan verirsin sende. Ayyy hadi inşallahhhhhh tutunmuştur bebişinnnn güzel haberlerini hemen ver buraya da
Üzüldüm, hakkında hayırlısı olsun canımKızlar ben adet oldum reglime de 4 gün var
Amin canım ben elendim sizlen güzel haberlerini alırım inşallahÜzüldüm, hakkında hayırlısı olsun canım
Üzüldüm canım rabbim en doğrusunu bilir müsterih olKızlar ben adet oldum reglime de 4 gün var
Ben görüyorum bi çizgi sanki yaaaa inşallah vardırKızlar, erken gebelik testlerine güven olmuyormuş, onu öğrendim şimdi, bazı markalar yalancı pozitif çıkarıyormuş, bazıları negatif çıkarıp kanda pozitif çıkanlar oluyomuş falan, bugün tekrar test yaptım da başka marka ile, düne göre daha silik çıktı çizgi, iki markayı karşılaştırınca gördüm ki dünkü marka yalancı pozitif çıkarıyormuş, bugünküne iyi yazıyor internette ama ona da güvenemiyorum artık
İnşallah canım inşallah, evet ben de gördüm ama daha beklemeye devam, bugün 7.gün aşılamadan, cumartesi kan tahliline gidicem adet olmazsamBen görüyorum bi çizgi sanki yaaaa inşallah vardır
Canım var gibi ama azıcık sabırlı ol her gün yapma artık test gününe kadar bekle bence dayan azcık :)Kızlar, erken gebelik testlerine güven olmuyormuş, onu öğrendim şimdi, bazı markalar yalancı pozitif çıkarıyormuş, bazıları negatif çıkarıp kanda pozitif çıkanlar oluyomuş falan, bugün tekrar test yaptım da başka marka ile, düne göre daha silik çıktı çizgi, iki markayı karşılaştırınca gördüm ki dünkü marka yalancı pozitif çıkarıyormuş, bugünküne iyi yazıyor internette ama ona da güvenemiyorum artık
Her gün yapasım vaaarrrr ahahahhaCanım var gibi ama azıcık sabırlı ol her gün yapma artık test gününe kadar bekle bence dayan azcık :)
Şahsi görüşüm, maddi gücün varsa tüp bebek yaptır, aşılamanın en yüksek başarı oranı %20-25 arası çünkü, 2 kere de denemişsin, eğer sağlık ve maddi durumun el veriyorsa tüp bebek derim benkızlar şimdi size bişey sorcam. ben 3 yıl önce bi tüp bebek yaptırdım. geçen sene bi aşıma bide bu . şimdi bi aşılama daha yaptırsam mı yoksa direk tüp bebeğe mi geçsem. benim bi aşılama daha yaptırasım var.
Tüp bebek denenebilir imkanınız varsa.kızlar şimdi size bişey sorcam. ben 3 yıl önce bi tüp bebek yaptırdım. geçen sene bi aşıma bide bu . şimdi bi aşılama daha yaptırsam mı yoksa direk tüp bebeğe mi geçsem. benim bi aşılama daha yaptırasım var.
Amin insallah isteyen herkes için diliyorumİnşallah tüm süreç güzel ilerler ve sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?