- 12 Temmuz 2024
- 291
- 60
- 13
- 27
- Konu Sahibi gabriel1234
Konutu takipteyim bence de yapın inşallah bebiş vardırKızlar yarın 13. Gün sabah erken gebelik testi yapsam mı ya

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Konutu takipteyim bence de yapın inşallah bebiş vardırKızlar yarın 13. Gün sabah erken gebelik testi yapsam mı ya
Öncesinde hsg, gerekli kan tahlili, sperm örnekleri vs bittikten sonra bana da aynı şekilde adetin 2. Günü gel başlayalım dedi. Ama ben adetin 4. Günü başlayabildim. Bana sadece gonal f 75 ml verildi onları vurdum, vurulmaya başladıktan sonra önce 4. Gün sonra 6. Gün kontrole gittim işte yumurtalarını ölçüyorlar. 6. Gün ki kontrolden sonra aynı gün öğleden sonra 15.30 da çatlatma iğnesini vurulup ilişki istedi doktor. Ertesi gün de 10.30 gibi aşılamam yapıldı. Zor bi süreç değil aslındaKonutu takipteyim bence de yapın inşallah bebiş vardırbana da adet olunca gel aşılamaya başlicaz dedi doktor araştırma hastanesinde yaptıracağım ama strese girdim galiba adet olamıyorum
adet olup gittiğimiz de ilk ne yapıyorlar beni de bilgilendirir misiniz acaba
![]()
Üzüldüm, demek ki ilacın etkisi tam geçmemiş de 3.7 çıkmışGünaydın kızlar yine tek çizgi :) yarın kan veririm netleşir![]()
İlk olarak benim hormon değerlerime bakıldı, işte FSH LH prolaktin falan filan, adetin 3.günü gittiğimde alttan muayene oldum, klomen ve estrafem başladı bana 5.gün kullanmaya başladım, sonra ara ara kontrole çağırdı, yumurta 18 mm üzerine çıktığında çatlatma iğnesini yaptırdı, 40 saat sonra aşılama yapıldı, sonra 2 hafta bekleyiş.Konutu takipteyim bence de yapın inşallah bebiş vardırbana da adet olunca gel aşılamaya başlicaz dedi doktor araştırma hastanesinde yaptıracağım ama strese girdim galiba adet olamıyorum
adet olup gittiğimiz de ilk ne yapıyorlar beni de bilgilendirir misiniz acaba
![]()
Canım hemen olumsuz düşünme benimde öyle hatta akıntım lekeli geliyor regl ağrısı oluyor arada ama dün de bugünde test yaptım çift çizgi çıkıyor. 11. Günüm bugün aşılamadan sonra. Yarın kan vereceğim lütfen olumsuz düşünmeKızlar ya, benim bugün aşılamada 5.günüm, adetime de 5 gün var, her ay olduğu gibi adetten önce hafif yumurta akı akıntım başladı, tutmadı sanırım yaa
Ayy inşallah pozitiftir senin, sağlıkla alırsın bebişini kucağınaCanım hemen olumsuz düşünme benimde öyle hatta akıntım lekeli geliyor regl ağrısı oluyor arada ama dün de bugünde test yaptım çift çizgi çıkıyor. 11. Günüm bugün aşılamadan sonra. Yarın kan vereceğim lütfen olumsuz düşünme
Benimde öyle sonuçta tüp bebeğe geçeceğiz aşılama zorunlu olduğu için bu aşamaları atlatmış olduk öyle düşünAyy inşallah pozitiftir senin, sağlıkla alırsın bebişini kucağına
Ben artık çok yoruldum, 2.aşılamada düşük yaptıktan sonra inancım çok düştü olacağına dair, 3.yü de son aşılama diye yaptırdık ama içimde hiç tuttuğuna dair bir his yok, Allahtan hayırlısı
Öyle canım öyle, Allah verirse verir vermezse vermez yapabileceğimiz bir şey yokBenimde öyle sonuçta tüp bebeğe geçeceğiz aşılama zorunlu olduğu için bu aşamaları atlatmış olduk öyle düşüngüzel düşünelim her nasip vaktine esir Allah bilir en hayırlısını
![]()
Reglinin geçmesini bekle bence. Ya da en azından üzerinden bi 14/15 gün geçsin çatladığı günü biliyorsan.Öyle canım öyle, Allah verirse verir vermezse vermez yapabileceğimiz bir şey yok
Benim bu ay yumurtam kendiliğinden çatlamıştı, çatlatma iğnesi yapmadım, acaba 7. Veya 8. günde erken test yapsam mı diye düşünüyorum, biraz araştırdım yerleşme durumunda da bel ağrısı kasık ağrısı olurmuş
Bizim doktorumuz hiç önermedi aşılama sonrası ilişkiyi, neden bilmiyorumReglinin geçmesini bekle bence. Ya da en azından üzerinden bi 14/15 gün geçsin çatladığı günü biliyorsan.
Benimde öyle olmuştu ikinci aşılamada iptal edildi süreç baştan başladıama tutmamıştı öyle de. Hiç belli olmaz ilişki olduysa gün aşırı belki de olmuştur.
Valla ben hiç yorumlayamıyorum herkeste farklı şeyler oluyor ama içini ferah tut belki de iyiye işarettirKızlar ya, benim bugün aşılamada 5.günüm, adetime de 5 gün var, her ay olduğu gibi adetten önce hafif yumurta akı akıntım başladı, tutmadı sanırım yaa
Benim doktorum aynı gün ertesi gün sonra 2 hafta boyunca gün aşırı dedi ama yani toplasan 3 4 kere oldu yapamadım çünkü çok kasıklarım ağrıyordu istemiyordumBizim doktorumuz hiç önermedi aşılama sonrası ilişkiyi, neden bilmiyorum
İnşallah öyledir yaValla ben hiç yorumlayamıyorum herkeste farklı şeyler oluyor ama içini ferah tut belki de iyiye işarettir![]()
Çok normal canım, benim eşim de korkuyo bi zarar gelirse diye hiç yanaşmıyoBenim doktorum aynı gün ertesi gün sonra 2 hafta boyunca gün aşırı dedi ama yani toplasan 3 4 kere oldu yapamadım çünkü çok kasıklarım ağrıyordu istemiyordum
Merhaba gonapeptylin içeriğinde hcg hormonu yok yani yalancı pozitif göstermez. Bence gebesiniz koyulaşmasını takip edin silik çizgininMerhaba kızlar. 2 nisanda aşılama oldum. İkinci aşılamam. 2 Tane yumurtam gelişmişti sağda ve solda. Gonapeptyl vuruldum iki tane ovitrelle bulamadığım için. Size sorum elimde erken gebelik testi olmadığı için bugün ilk idrar ile normal gebelik testi yaptım. Reglime 4 gün var ve silik çizgi çıkıyor. Sizce iğne etkisi midir?
Yorumunuz için teşekkürler. Yarın 12. Günüm kan vereceğim inşallah öyledirMerhaba gonapeptylin içeriğinde hcg hormonu yok yani yalancı pozitif göstermez. Bence gebesiniz koyulaşmasını takip edin silik çizginin![]()
Canım verdin mi kan tekrar?Benim doktorum aynı gün ertesi gün sonra 2 hafta boyunca gün aşırı dedi ama yani toplasan 3 4 kere oldu yapamadım çünkü çok kasıklarım ağrıyordu istemiyordum
Hayırlı uğurlu olsuuunnnnYorumunuz için teşekkürler. Yarın 12. Günüm kan vereceğim inşallah öyledirsonucu sizlerle paylaşacağım mutlaka. Aşağıya fotoğraf bırakıyorum. Tabi biraz kuruduğu için çok daha silik görünüyor.