Nisan 2025 Aşılama yaptıracaklar toplaşalım 🥰

Bazen tıkalı olabiliyor tüpler ama hsg sırasında verilen sıvı ve basınç ile açılıyorlar. Bence açılmıştır doktorlar diyorsa eğer. İçiniz rahat olsun kafanızı bulandırmayın. Aşılama ile olacaktır bnce bir problem yoksa
Hiç bi sorunumuz yok ama gebelik olmuyor aşılama yaptıracağım bu ay bakalım açıklanamayan infertilite tanısı aldık Allah herkesin yardımcısı olsun

Ben bunu söyledim sıvıyla mı açıldı diye doktorun asistani ı biz o kadar basınçlı vermiyoruz sıvıyı dedi ama ben öldüm öldüm dirildim hsg de 2 kere sıvı verdiler 2.de geçiş var dedi muhtemelen orda açıldı ama hsg den sonra hamile kalanlar varmış ben ocakta çekildim gebelik elde edemedim

Ben bunu söyledim sıvıyla mı açıldı diye doktorun asistani ı biz o kadar basınçlı vermiyoruz sıvıyı dedi ama ben öldüm öldüm dirildim hsg de 2 kere sıvı verdiler 2.de geçiş var dedi muhtemelen orda açıldı ama hsg den sonra hamile kalanlar varmış ben ocakta çekildim gebelik elde edemedim
Çok acı çekmişsen tıkanıklık varmış açılmış demekki. Ben anestezili çektirdim. Ona rağmen filmde hep oynuyorum elimle karnımı tutuyorum hepsi görünüyor. Benim iki tüpte tıkalıymış sağ tüp açılmış sol açılmamış.

Strestr büyük bir etken yada yumurtalar belki de yeterli olgunluğa ulaşmıyordur. Kısa bir tedavi ile olacağını düşünüyorum sizin. Çünkü engel yok

Strestr büyük bir etken yada yumurtalar belki de yeterli olgunluğa ulaşmıyordur. Kısa bir tedavi ile olacağını düşünüyorum sizin. Çünkü engel yok
Benim amh 1.41 doktor yumurtalık rezervin azalmış dedi hemşireye sordum değerin aşılama için gayet iyi dedi kafam çok karışık

Benim amh 1.41 doktor yumurtalık rezervin azalmış dedi hemşireye sordum değerin aşılama için gayet iyi dedi kafam çok karışık
Bence değerin iyi. 1 ve üzerine iyi diyorlar genelde. Aşılama ile olur bencede. Yumurtalarda ki folikül sayın önemli aslında. Bununla ilgili bilgi verdi mi doktor

Bence değerin iyi. 1 ve üzerine iyi diyorlar genelde. Aşılama ile olur bencede. Yumurtalarda ki folikül sayın önemli aslında. Bununla ilgili bilgi verdi mi doktor
Hayır sadece yumurtalık rezervin azalmış dedi ama ben ekrandan gördüm yumurtaları adet olunca gideceğim iğne yazdırcam yazmadan önce bakar sanırım 28 günde bir adet görüyorum asla şaşmaz

Hayır sadece yumurtalık rezervin azalmış dedi ama ben ekrandan gördüm yumurtaları adet olunca gideceğim iğne yazdırcam yazmadan önce bakar sanırım 28 günde bir adet görüyorum asla şaşmaz
Sıkıntı yoktur bence. Umarım adet olmazsınız hiç gerek kalmaz doktora

Kızlar bugün 12. Gün kan verdim ama 4 5 gibi çıkar dediler bende erken gebelik testi yaptım negatif çıktı

Az buz para değil ya 2 kez denemek gerekse 80 bine yakın tutacak. Aşılamayla uğraşmayıp tüp bebek denemek daha mantıklı sanki
Merhaba, bugün regl oldum. Randevu aldım 2. kez aşılama sürecini deneyeceğim.1 kere de çatlatma tedavisi uygulamıştık. Doktorum 2 aşılamadan sonra tüp bebek öneriyor, tüp bebek fiyatlarını göz önüne alınca önce bu şekilde şansımı denemek istedim, bakalım kısmet. Rabbim isteyen herkese nasip etsin.

Merhaba, bugün regl oldum. Randevu aldım 2. kez aşılama sürecini deneyeceğim.1 kere de çatlatma tedavisi uygulamıştık. Doktorum 2 aşılamadan sonra tüp bebek öneriyor, tüp bebek fiyatlarını göz önüne alınca önce bu şekilde şansımı denemek istedim, bakalım kısmet. Rabbim isteyen herkese nasip etsin.
İnşallah tüm süreç güzel ilerler ve sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınız🥰

Kızlar bugünki gonal f dozumu 1 saat erken vuruldum. Sorun olur mu ? Bilen var mı?

Kan testini sağlık ocağına vermem gibi bi hata yaptım. Sonuç dün çıkmadı. Beta 3.7 yani gebe değilim. Sanırım 5 üstüne çıkması lazım

Eklentiler

• IMG_3008.webp
    IMG_3008.webp
    4,2 KB · Görüntüleme: 10
Back
X