- 26 Temmuz 2021
- 745
- 684
- 53
- Konu Sahibi gabriel1234
-
canım verdim verdim ama canım çok sıkkın, sabah kalktım hastaneye gidicektim hava baya soğuktu, tekrar sağlık ocağına gittim. Doktor beni o kadar çok azarladı ki cuma günü kan vermişsin negatif işte neyi zorluyorsun illa hamile mi kalmak zorundasın herkesin çocuğu olmak zorunda mı falan ağlaya ağlaya çıktım. Çıkarkende girişini yaptım git ver kanını da gör tekrar negatifi dedi.Canım verdin mi kan tekrar?
Aaa terbiyesize bak, sana mı düştü bunları söylemek, hiç canını sıkma sen, Allahın densizi, yaz cimere gelsin teftiş de görsün dünya kaç bucakmış. Sonra sağlıkta şiddete hayır, bunlar hakediyo ama onu napıcaz.. Terbiyesiz hadsiz yaa..öyle zorlamayla çocuk olmaz. hamile kalmak ne kadar zor. olmuyorsa ne kadar zorlarsan zorla olmaz. falan filan neler neler. zaten duygusal dönemdeyim cevap bile veremedim ağlaya ağlaya çıktım.
Ya şok oldum. Bide Adama yıllardır giderim sakin iyi bi doktordu ama Bugün ne diyeceğimi bilemedim yaAaa terbiyesize bak, sana mı düştü bunları söylemek, hiç canını sıkma sen, Allahın densizi, yaz cimere gelsin teftiş de görsün dünya kaç bucakmış. Sonra sağlıkta şiddete hayır, bunlar hakediyo ama onu napıcaz.. Terbiyesiz hadsiz yaa..
Ya ne olursa olsun, öyle davranmaya asla hakkı yok, kime sinirlendiysen git ondan çıkar sinirini, gebelik testine gelen kadının ne suçu varYa şok oldum. Bide Adama yıllardır giderim sakin iyi bi doktordu ama Bugün ne diyeceğimi bilemedim ya
ahh ya gerçekten öyle çok canım sıkıldı ama napim gerçekten bazen isyan ediyorum niye böyle bi sınavın içindeyim diye. çoğu zamanda pes etmek istiyorumYa ne olursa olsun, öyle davranmaya asla hakkı yok, kime sinirlendiysen git ondan çıkar sinirini, gebelik testine gelen kadının ne suçu var
Yok yok asla isyan etme, pes de etme, Allah biliyor içindeki o güzel niyeti, hem anneler öyle kolay kolay pes etmez, anne olucaz biz, yok öyle ilk düzlükte durmakahh ya gerçekten öyle çok canım sıkıldı ama napim gerçekten bazen isyan ediyorum niye böyle bi sınavın içindeyim diye. çoğu zamanda pes etmek istiyorum
Ay inşallah canım ya inşallahYok yok asla isyan etme, pes de etme, Allah biliyor içindeki o güzel niyeti, hem anneler öyle kolay kolay pes etmez, anne olucaz biz, yok öyle ilk düzlükte durmak
Hayırlı olsun, inşallah sağlıkla devam eder ve bebişini kucağına alırsınKızlar pozitif çıktı inşallah sağlıklı bir şekilde artar
Hey maşallah, Allahım sana babasına bağışlasın inşallahKızlar pozitif çıktı inşallah sağlıklı bir şekilde artar
ayyyyy tebrik ederimmmmm sonunda güzel bi haber aldıkKızlar pozitif çıktı inşallah sağlıklı bir şekilde artar
bence gebesinnnnnnKızlar size bir soru sorucam, ben dün öylesine erken gebelik testi yaptım, ikinci çizgi çok hafif çıktı, bugün aşılamanın 6.günü, sabah yine erken gebelik testi yaptım, ikinci çizgi daha belirgin çıktı, ben de iş yerinde kan testi yaptırayım dedim, değer <2 yazıyordu, ben anlamadım hamile miyim değil miyim çok erken yaptığım için mi kanda çıkmadı, fotoları koyuyorum bi bakar mısınız yaa,
Ben de öyle düşünüp kan testi yaptırayım dedim ama erken gebelik testleri çok hassas normal kan testiyle tespit edilemez seviyede heraldebence gebesinnnnnnçizgi belirginleşmişşş
Kaçıncı günde yaptırdınız kan testini?inşallah kızlar umarım değer güzel bir şekilde artar ve mutlu oluruz. Darısı herkesin başına rabbim hepimizi sevindirsin inşallah
Aşılamadan iki gün sonra duphaston ilacını kullandım sabah akşam 10 gün sürdü ilaç bitince kan ver demişti doktorum yani 12. Günde kan verdim canım.Kaçıncı günde yaptırdınız kan testini?
Canım testinde çizgi görünüyor bende de öyle silik çıkmıştı ama 10. Günde öyle çıktı 6 biraz erken geldi bana. Hangi çatlama iğnesini vuruldun?Kızlar size bir soru sorucam, ben dün öylesine erken gebelik testi yaptım, ikinci çizgi çok hafif çıktı, bugün aşılamanın 6.günü, sabah yine erken gebelik testi yaptım, ikinci çizgi daha belirgin çıktı, ben de iş yerinde kan testi yaptırayım dedim, değer <2 yazıyordu, ben anlamadım hamile miyim değil miyim çok erken yaptığım için mi kanda çıkmadı, fotoları koyuyorum bi bakar mısınız yaa,
Çatlatma iğnesi kullanmadım canım, doktora kontrole diye gittim, bi baktık doktor yumurta kendiliğinden çatlamış, hemen bugün yapalım aşılamayı dedi yaptırdık, iğne kullanmadığım için erkenden test yapabilirim diye düşündüm açıkçasıCanım testinde çizgi görünüyor bende de öyle silik çıkmıştı ama 10. Günde öyle çıktı 6 biraz erken geldi bana. Hangi çatlama iğnesini vuruldun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?