Nisan 2025 Aşılama yaptıracaklar toplaşalım 🥰

İnşallah hayırlısıyla bu sefer olur ben ganal f kullandım sonra çatlatma iğnesi sonra aşılama tutmazsa eğer tüp bebeğe geçicez bakalım

Valla ben ikisini de yaptırdım anestezisiz bi ağrı olmadı sadece kasıldım biraz yani onun için anestezi almaya değmezmiş dedim. Anestezisiz bide gittim 1 saat için hallettim diğer türlü tüm günüm hastanede geçti

Yapıldığı yer nasıldı peki normal vajinal muayene gibi mi yapılıyo :) bu arada cevapladığınız için teşekkür ederim

Yapıldığı yer nasıldı peki normal vajinal muayene gibi mi yapılıyo :) bu arada cevapladığınız için teşekkür ederim
Bitane sedye gibi bişeyin üstüne yattım hemşirem çok tatlıydı zaten elimi tuttu bacağımı açtım iyice şimdi bi sıvı vercez anlık biticek dedi hakikaten anlık bi acıdı ama dayanılmayacak kadar değil hemen bitti gitti. Diğerinde hastane yatışı verdiler sabahtan girdim sonra bekle bekle gittim yaptılar geri odaya çıktım serum taktılar filan baya uzun sürdü

Bence bazı şeyler kişiden kişiye değişiyor bazıları bu işlemi öyle bi anlattı ki bana yani heralde düşüp bayılırım dedim. Kişiden kişiye değişiyor sanırım ama korkarak gitmeyin ben şimdi yine çektirecek olsam emin olun anestezisiz yaptırırım

İnşallah hayırlısıyla bu sefer olur ben ganal f kullandım sonra çatlatma iğnesi sonra aşılama tutmazsa eğer tüp bebeğe geçicez bakalım
Bana bugün yapıldı aşılama, ben kontrole diye gitmiştim bi baktı doktor yumurta kendiliğinden çatlamış, hemen sperm örneği vermeye gittik 2 saat sonra aldık yapıldı aşılama, doktor bu yumurta ya dün ya da gece çatlamış çünkü daha kesesi ve sıvı birikimi var bu çok iyi bişey dedi ovitrelle ye gerek kalmadı, şimdi dinleniyorum inşallah olmuştur bu sefer ya

Ay inşallah yaaa her şey kısmet işte, size de aşılamadan sonra ilişki önerdi mi

Bana dedi yapıldığı gün ve ertesi gün ilişki sonra gün aşırı dedi. Ama ilk gün olmadı çünkü ağrıyordu. Sonrasında bi kaç kez oldu ama gerçekten kasık ağrım hat safhada
Allah Allah neden devam ediyor acaba kasık ağrısı, ilişki önerilenler vardı forumda okumuştum, aşılamada zaten sperm veriliyor içeri, neden öneriliyor bilginiz var mı?

Anladım tekrar teşekkürler Geçmiş olsun

Allah Allah neden devam ediyor acaba kasık ağrısı, ilişki önerilenler vardı forumda okumuştum, aşılamada zaten sperm veriliyor içeri, neden öneriliyor bilginiz var mı?
Bilgim yok inanın bi öncekinde dememişlerdi bunda dediler ama zaten dediklerine uyamadım

İnşallah tutar aşılaman bende adetin ikinci gününden itibaren gonal f ve letrol kullanıyorum .5 gün kullanıp Perşembe gideceğim kontole. Sizin adet tarihinden itibaren kaçıncı gün oldu aşılamanız acaba?

Bugün 18. Günüm, ama bende polikistik olduğu için yumurta biraz geç büyüyor, 1 hafta önce 12 mm idi, bugün nolduysa kendiliğinden çatlamış

Bugün 18. Günüm, ama bende polikistik olduğu için yumurta biraz geç büyüyor, 1 hafta önce 12 mm idi, bugün nolduysa kendiliğinden çatlamış
Benim normal yumurtlamam ovulasyonun 12. Gün oluyor genelde . İlaç etkisiyle erken olabilir diye korktum bende ama Perşembe 7. Gün oluyor o kadar erken çatlamaz heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…