- 26 Temmuz 2021
- 748
- 684
- 53
- Konu Sahibi gabriel1234
-
İnşallah hayırlısıyla bu sefer olur2.aşılama tutma oranı en yüksek olan aşılama, ki benim de 2.de gebelik oluştu ama ben kimyasal gebelikle bebeği kaybettim, bu ay 3.yü yaptırıcam, bugün son kontrolüm var doktor ona göre aşılama için gün vericek
Ben ilaç olarak klomen hap ve estrafem hap kullandım sadece, bir de çatlatma iğnesi yapıcam
Valla ben ikisini de yaptırdım anestezisiz bi ağrı olmadı sadece kasıldım biraz yani onun için anestezi almaya değmezmiş dedim. Anestezisiz bide gittim 1 saat için hallettim diğer türlü tüm günüm hastanede geçtiKızlar merhaba ben 3 kere yumurta çatlatma iğnesi ile tedavi oldum ama işe yaramadı hiç gebelik oluşmadı. Polikistik over var. Rahim filmi sonrası aşılama dendi. Rahim filmi nasıl anestezili mi çektirdiniz yoksa anestezi olmadan mı? Ve zor mu? Özelde çok pahalıydı çarşamba araştırma hastanesine randevu aldım çok tedirginim
En iyisi öyle olacak erken daha diye gitmek istemiyorum ama test içinde erken mi silik çıkması iğnelerden mi gebelikten mi kafa karıştırıcıKan versen keşke ya testte çıktıysa kandada çıkar
Yapıldığı yer nasıldı peki normal vajinal muayene gibi mi yapılıyo :) bu arada cevapladığınız için teşekkür ederimValla ben ikisini de yaptırdım anestezisiz bi ağrı olmadı sadece kasıldım biraz yani onun için anestezi almaya değmezmiş dedim. Anestezisiz bide gittim 1 saat için hallettim diğer türlü tüm günüm hastanede geçti
Bence bunları düşünüp stres olmak yerine bi sağlık ocağına gidip test verinEn iyisi öyle olacak erken daha diye gitmek istemiyorum ama test içinde erken mi silik çıkması iğnelerden mi gebelikten mi kafa karıştırıcı
Bitane sedye gibi bişeyin üstüne yattım hemşirem çok tatlıydı zaten elimi tuttu bacağımı açtım iyice şimdi bi sıvı vercez anlık biticek dedi hakikaten anlık bi acıdı ama dayanılmayacak kadar değil hemen bitti gitti. Diğerinde hastane yatışı verdiler sabahtan girdim sonra bekle bekle gittim yaptılar geri odaya çıktım serum taktılar filan baya uzun sürdüYapıldığı yer nasıldı peki normal vajinal muayene gibi mi yapılıyo :) bu arada cevapladığınız için teşekkür ederim
Bana bugün yapıldı aşılama, ben kontrole diye gitmiştim bi baktı doktor yumurta kendiliğinden çatlamış, hemen sperm örneği vermeye gittik 2 saat sonra aldık yapıldı aşılama, doktor bu yumurta ya dün ya da gece çatlamış çünkü daha kesesi ve sıvı birikimi var bu çok iyi bişey dedi ovitrelle ye gerek kalmadı, şimdi dinleniyorum inşallah olmuştur bu sefer yaİnşallah hayırlısıyla bu sefer olurben ganal f kullandım sonra çatlatma iğnesi sonra aşılama tutmazsa eğer tüp bebeğe geçicez bakalım
Ay inşallah yaaa her şey kısmet işte, size de aşılamadan sonra ilişki önerdi miBana bugün yapıldı aşılama, ben kontrole diye gitmiştim bi baktı doktor yumurta kendiliğinden çatlamış, hemen sperm örneği vermeye gittik 2 saat sonra aldık yapıldı aşılama, doktor bu yumurta ya dün ya da gece çatlamış çünkü daha kesesi ve sıvı birikimi var bu çok iyi bişey dedi ovitrelle ye gerek kalmadı, şimdi dinleniyorum inşallah olmuştur bu sefer ya
Aynen öyleAy inşallah yaaa her şey kısmet işte, size de aşılamadan sonra ilişki önerdi mi
Bana dedi yapıldığı gün ve ertesi gün ilişki sonra gün aşırı dedi. Ama ilk gün olmadı çünkü ağrıyordu. Sonrasında bi kaç kez oldu ama gerçekten kasık ağrım hat safhadaAynen öyleYok valla bize öyle bişey demedi hiç
Allah Allah neden devam ediyor acaba kasık ağrısı, ilişki önerilenler vardı forumda okumuştum, aşılamada zaten sperm veriliyor içeri, neden öneriliyor bilginiz var mı?Bana dedi yapıldığı gün ve ertesi gün ilişki sonra gün aşırı dedi. Ama ilk gün olmadı çünkü ağrıyordu. Sonrasında bi kaç kez oldu ama gerçekten kasık ağrım hat safhada
Anladım tekrar teşekkürler Geçmiş olsunBitane sedye gibi bişeyin üstüne yattım hemşirem çok tatlıydı zaten elimi tuttu bacağımı açtım iyice şimdi bi sıvı vercez anlık biticek dedi hakikaten anlık bi acıdı ama dayanılmayacak kadar değil hemen bitti gitti. Diğerinde hastane yatışı verdiler sabahtan girdim sonra bekle bekle gittim yaptılar geri odaya çıktım serum taktılar filan baya uzun sürdü
Bilgim yok inanın bi öncekinde dememişlerdi bunda dediler ama zaten dediklerine uyamadımAllah Allah neden devam ediyor acaba kasık ağrısı, ilişki önerilenler vardı forumda okumuştum, aşılamada zaten sperm veriliyor içeri, neden öneriliyor bilginiz var mı?
İnşallah tutar aşılamanBana bugün yapıldı aşılama, ben kontrole diye gitmiştim bi baktı doktor yumurta kendiliğinden çatlamış, hemen sperm örneği vermeye gittik 2 saat sonra aldık yapıldı aşılama, doktor bu yumurta ya dün ya da gece çatlamış çünkü daha kesesi ve sıvı birikimi var bu çok iyi bişey dedi ovitrelle ye gerek kalmadı, şimdi dinleniyorum inşallah olmuştur bu sefer ya
Bugün 18. Günüm, ama bende polikistik olduğu için yumurta biraz geç büyüyor, 1 hafta önce 12 mm idi, bugün nolduysa kendiliğinden çatlamışİnşallah tutar aşılamanbende adetin ikinci gününden itibaren gonal f ve letrol kullanıyorum .5 gün kullanıp Perşembe gideceğim kontole. Sizin adet tarihinden itibaren kaçıncı gün oldu aşılamanız acaba?
Benim normal yumurtlamam ovulasyonun 12. Gün oluyor genelde . İlaç etkisiyle erken olabilir diye korktum bendeBugün 18. Günüm, ama bende polikistik olduğu için yumurta biraz geç büyüyor, 1 hafta önce 12 mm idi, bugün nolduysa kendiliğinden çatlamış
Yok çatlamazBenim normal yumurtlamam ovulasyonun 12. Gün oluyor genelde . İlaç etkisiyle erken olabilir diye korktum bendeama Perşembe 7. Gün oluyor o kadar erken çatlamaz heralde
Yarında aynı şekilde görürsem testte gideceğim artık hayırlısı allahtanBence bunları düşünüp stres olmak yerine bi sağlık ocağına gidip test verin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?