Nisan 2025 Aşılama yaptıracaklar toplaşalım 🥰

ayy hadi inşallah belirtiler ne onu bilmiyorum ki kasık ağrısı filan varda onlar ilaçtan kaynaklıdır
Benim ilk 6 gün kaşık ağrısı bel ağrısı göğüs hassasiyeti oldu ara ara hep yaşadım şişkinlik ve gazda tabi çok fazlaydı 9. Günüm ve şuan sadece göğüs hassasiyetim var gaz yok ama şişkinlik duruyor başka hiç bir belirtim yok

Adetiniz kaç gün gecikti, 9.10.günler tam sınır günler ilaçlardan da olabilir gebelikten de, bence perşembe ya da cuma kan verin net sonuç olsun.
Ay ben ayın 14 ünde verecektim 12 sinde versem çıkar mı ki . 31 i aşılama. Adetim nasıl kaç gün gecikti alamadım

Valla benim ilk günden beri kasım ağrım var hani adet olacakmışım gibi, göğüslerim inanılmaz şişti el vuramıyorum geçen gün eşim yatarken çaptı canım çekildi, karnım zaten şiş kabız gibi bişeyim zaten bu aşırı zor geçiyor. Ya ben tüp bebeğe geçmek için yaptırdım pek ümitli değilim ama Allahtan ümit kesilmez

Merhaba, nisan ayında 3.aşılamamı yaptıracağım ben, aynı durumda olanlar var ise toplaşalım destek olalım birbirimize
Bende bu ay olmazsa aşılama için gideceğim 2 ay femara kullandım toplemde 7 yumurta oldu ama gebelik oluşmadı 3 ve 4 yumurta olunca çoklu gebelik riskiyle aşılama İptal oldu bu ayda bayrama denk geldi gidemedim femara kullandım yine bugün kontrolüm vardı 14.gündü 1 yumurtayı çatlamış olarak gördü doktor 2 senedir hiç gebelik olmadı malesef artık çok istiyoruz inşallah en kısa sürede olur

Kızlar selam bende 2 nisan da aşılama oldum. Aynı şekilde benimde çok şişkinliğim var ve kasık ağrısı geliyor ara ara. Ben letu kullandım 5 gün ve yumurtalar gelişmiş sonra ovitrelle çatlama iğnesi kullandım 31 akşamı o da 1200 küsür bişeydi. Ayrıca özel hastane de aşılama işlemi için 7 bin küsür ödedik yüksek fiyatları görünce şaşırdım açıkçası. 6. Günüm olmasına rağmen bu karın bölgesinde ki şişkinlik normal mi anlamadım

Beklenen adetim 18 inde valla gerçekten artık iğneden gına geldi bide saçma sapan her gün farklı biri vuruyor şişti kalçam kasıklarkma kramp giriyor bide üstüne grip oldum geçen haftada bi gün arayla şehir dışına gittim geldim kabız oldum est töbe ama artık isyan bayraklarımı çekicem

Gerçekten bende bu seferki yaşadıklarıma şaşıyorum bi önceki aşılamada ertesi gün işe gittim progestan iğnesinin ağrısı dışında ne bi ağrım vardı ne kramp ne şişkinlik şimdi her şeyi Nirvana’da yaşıyorum

Benim ilk aşılamam o yüzden bilmediğim için danışmak istedim ve bu süreçte kilo alan var mı kızlar ilaçtan mı iğneden mi ben kilo alıyorum

Benim ilk aşılamam o yüzden bilmediğim için danışmak istedim ve bu süreçte kilo alan var mı kızlar ilaçtan mı iğneden mi ben kilo alıyorum
Kilo da oluyor ödemde. Benim ödem oldu yanaklarım şişti ama iştahımda arttı. tartıda 1 kilo fazla çıkıyorum ama aynaya bakınca 3 4 kilo gibi zaten 2 haftalık süreç eğer gebeysen ona göre beslenirsin değilsende biraz dikkat etmeyle aldıklarını hemen geri verirsin ama inşallah gebesindir

Ay inşallah Allah isteyen herkese sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Biz 3 buçuk senedir evliyiz bir sorunda yok denildi ama nasipte olmadı. Siz ne zaman aşılama oldunuz acaba

Kızlar merhaba ben 3 kere yumurta çatlatma iğnesi ile tedavi oldum ama işe yaramadı hiç gebelik oluşmadı. Polikistik over var. Rahim filmi sonrası aşılama dendi. Rahim filmi nasıl anestezili mi çektirdiniz yoksa anestezi olmadan mı? Ve zor mu? Özelde çok pahalıydı çarşamba araştırma hastanesine randevu aldım çok tedirginim

İyi akşamlar arkadaşlar bende ikinci aşılama için basliyacagim ilki tutmadı ara verdim bir ay ama bu sefer adet olmadim çok geçti 2 ci için şimdi doktor ilk önce adet söktürücü verecek sonrada ay sonu inşallah bende yaptiricam merak ediyorum 2 ci yaptıranlar tutan var mı acaba

Hahhaha o kadar haklısınız ki

2.aşılama tutma oranı en yüksek olan aşılama, ki benim de 2.de gebelik oluştu ama ben kimyasal gebelikle bebeği kaybettim, bu ay 3.yü yaptırıcam, bugün son kontrolüm var doktor ona göre aşılama için gün vericek

Ben ilaç olarak klomen hap ve estrafem hap kullandım sadece, bir de çatlatma iğnesi yapıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…