Nisan 2025 Aşılama yaptıracaklar toplaşalım 🥰

Zorlu bir süreç valla 8. Günümdeyim gaz yavaş yavaş azalıyor şişlik sanki ama göğüs hassasiyeti baya var
Korkuyorum test günü yaklaştıkçaaaaa

Yok maalesef hiç smear testi vermedim. Rahim filmi de anestezili çekildi . Acı eşiğim maalesef çok düşük. Umarım hareket edip işleme engel olmam ondan korkuyorum

Zorlu bir süreç valla 8. Günümdeyim gaz yavaş yavaş azalıyor şişlik sanki ama göğüs hassasiyeti baya var
Korkuyorum test günü yaklaştıkçaaaaa
Korkmayın, biliyorum mümkün değil ama düşünmemeye çalışın, günlük hayatınıza devam edin, Allahtan hayırlısını dileyin hep

Yok maalesef hiç smear testi vermedim. Rahim filmi de anestezili çekildi . Acı eşiğim maalesef çok düşük. Umarım hareket edip işleme engel olmam ondan korkuyorum
Doğum masasında alttan yapılıyor aşılama, o pozisyon çok kıpırdamaya müsait değil sadece kasmayın kendinizi, ben ilk aşılamada çok kasmıştım doktor poponu indir bakalım aşağıya dedi en son, meğerse kasmaktan havaya kalkmışım

Yaa , inşallah kasılmam ve acımaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…