- Konu Sahibi gabriel1234
-
İnşallah tutmuştur, kasıklarda ağrı ilaçlardan da olabiliyor, güzel haberlerinizi almak dileğiyleKızlar merhaba bende 31 martta aşılama yaptırdım. 2. Aşılamam. Öncesinde de 1 tüp bebek denemem var. Bu sefer kasıklarım çok ağrıyor inşallah hayırlısı olur
Progestan hem fitil hem iğne ikisi birden baya zorluyor bakalım hayırslısı 14. Ünde test vercemİnşallah tutmuştur, kasıklarda ağrı ilaçlardan da olabiliyor, güzel haberlerinizi almak dileğiyle
Yok yumurta geliştirme için iğne 7 gün kullandım her gün göbekten vuruldum ovitrella 1270 TLydi ayrı olarakİğne dediğiniz çatlatma iğnesi mi, çünkü ben ovitrelleyi 1700 e aldım en son, 7 bin oldu mu
Acılı bir işlem değil, daha önce smear testi yaptırdıysanız orda kullanılan vajina ağzını genişletmeye yarayan bi alet var, onu yerleştirirkenki kadar bir ağrı oluyo sadece o kadar, yoksa ete giren bir iğne yok, sadece içeriye spermleri şırınga ile bıraktıkları için adı aşılama
Korkmayın, biliyorum mümkün değil ama düşünmemeye çalışın, günlük hayatınıza devam edin, Allahtan hayırlısını dileyin hepZorlu bir süreç valla 8. Günümdeyim gaz yavaş yavaş azalıyor şişlik sanki ama göğüs hassasiyeti baya var
Korkuyorum test günü yaklaştıkçaaaaa
Doğum masasında alttan yapılıyor aşılama, o pozisyon çok kıpırdamaya müsait değilYok maalesef hiç smear testi vermedim. Rahim filmi de anestezili çekildi . Acı eşiğim maalesef çok düşük. Umarım hareket edip işleme engel olmam ondan korkuyorum
Bana pahalıya satmışlar.Y
Yok yumurta geliştirme için iğne 7 gün kullandım her gün göbekten vuruldum ovitrella 1270 TLydi ayrı olarak
Çok zor bulunan bir iğne zaten daha önce çatlatma tedavisi olduğumda kendimiz bulmak zorunda kaldık piyasada yok gibi bişey kaç eczane aradık sayısını hatırlamıyorumBana pahalıya satmışlar.
Aynen öyle, biz de tanıdıkla bulabildik en sonÇok zor bulunan bir iğne zaten daha önce çatlatma tedavisi olduğumda kendimiz bulmak zorunda kaldık piyasada yok gibi bişey kaç eczane aradık sayısını hatırlamıyorum
Ben test yaptım dayanamayıp aşılama 9 çatlama iğnesi 10. GünAynen öyle, biz de tanıdıkla bulabildik en son
eeee sonuç ne olduBen test yaptım dayanamayıp aşılama 9 çatlama iğnesi 10. Gün
siz benden bi gün önce yaptırmışsınız geçen hafta tatildi su gibi geçti ama bakalım bu haftayı nasıl atlatcam :)Ben test yaptım dayanamayıp aşılama 9 çatlama iğnesi 10. Gün
eeee sonuç ne oldu
Belirtilerin var mı şuan hayırlısı olsun inşallahsiz benden bi gün önce yaptırmışsınız geçen hafta tatildi su gibi geçti ama bakalım bu haftayı nasıl atlatcam :)
ayy hadi inşallahKaset vardı elimde onu yaptım pozitif şuan silik bir 2. Çizgi var
Adetiniz kaç gün gecikti, 9.10.günler tam sınır günler ilaçlardan da olabilir gebelikten de, bence perşembe ya da cuma kan verin net sonuç olsun.ayy hadi inşallahbelirtiler ne onu bilmiyorum ki kasık ağrısı filan varda onlar ilaçtan kaynaklıdır
Yaa , inşallah kasılmam ve acımazDoğum masasında alttan yapılıyor aşılama, o pozisyon çok kıpırdamaya müsait değilsadece kasmayın kendinizi, ben ilk aşılamada çok kasmıştım doktor poponu indir bakalım aşağıya dedi en son, meğerse kasmaktan havaya kalkmışım
Tabi tabi sınır günler olduğunu biliyorum o yüzden sevinemedim zaten bekliyorum bakalım hayırlısı allahtan inşallahAdetiniz kaç gün gecikti, 9.10.günler tam sınır günler ilaçlardan da olabilir gebelikten de, bence perşembe ya da cuma kan verin net sonuç olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?