Allah büyük.. 12. Günü bekleyin inşallah değişiklik olur değerinizde. Rabbim sabır versinBugün transferin 8.gunu dayanamadım kan testi verdim ve sonuç negatif geride daha 4 tane embriyo var beni bekleyen ama ben ne yapacağımı yada ne hissedeceğimi bilmiyorum ama çok kötüyüm
Amin inşallahAllah büyük.. 12. Günü bekleyin inşallah değişiklik olur değerinizde. Rabbim sabır versin
Ocakta negatif oldu martta tekrar deneyecektik ama cozulen embriyolar canliligini yitirdi ve transfer iptal edildi oyle olunca nisanda tekrar en bastan basladik taze transfer oldu böyleceBenim ilk denemem. Amin olumlu sonuçlar paylaşırız inşallah. Başarısı şansından bahsetmedi ben de sormadım :) İnşallah 2. Sefere gerek kalmaz vücut çok zor toparlanır hem hormonlar, iğnelerin morlukları.. Hem de psikolojik olarak zor olur heralde. 1. Transfer sonrasında ne kadar beklediniz.
İnşallah bu defa tutunur bebişler. Ben kendimi çok dinlemiyorum. Ağrım var mı gibi belirti aramıyorum. Zaten hormon etkisi de çok.. Allah hayırlısı ile nasip etsin diyorum :)Ocakta negatif oldu martta tekrar deneyecektik ama cozulen embriyolar canliligini yitirdi ve transfer iptal edildi oyle olunca nisanda tekrar en bastan basladik taze transfer oldu böylece
Kan testi gününde yapılırsa genelde doğru çıkıyor. Ardından da ksn verdim maalesef negatif çıktı o daErken gebelik bazen yanlış oluyor. Kimyasal gebeliğimde erken gebelik negatif çıkmıştı. Ama normal gebelik kaset test pozitifti
Rabbim sabır versin.Kan testi gününde yapılırsa genelde doğru çıkıyor. Ardından da ksn verdim maalesef negatif çıktı o da
Maşallah çok sevindim senin adına Allah sağlıklı bir şekilde devamını getirsin inşallahAldım sonucu transferin 9. Günü 79.81 çıktı..inşallah katlanarak artar allahım hepimize evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsinÇok dua edin kızlar allah hepinizden razı olsun
Ben de pek birsey hissetmiyorum zaten kendimi dinlemiuorumda pek ilac igne de kullanmıyorum sadece fitil ve ecopirin var simdilik yarin gonapeptyl var sadece kendimizi dinlemek sadece yaniltir ve yıpratır ilkinde cok dinledim belirti buldum ama bosuna yaniİnşallah bu defa tutunur bebişler. Ben kendimi çok dinlemiyorum. Ağrım var mı gibi belirti aramıyorum. Zaten hormon etkisi de çok.. Allah hayırlısı ile nasip etsin diyorum :)
Ne güzel iğne yok. Demekki hormonları yeterli görmüş vermemişBen de pek birsey hissetmiyorum zaten kendimi dinlemiuorumda pek ilac igne de kullanmıyorum sadece fitil ve ecopirin var simdilik yarin gonapeptyl var sadece kendimizi dinlemek sadece yaniltir ve yıpratır ilkinde cok dinledim belirti buldum ama bosuna yani
anlam yukleyecegim tek belirti yerlesme kanamasi olur o kadar :)
Donmuş transferde genelde hormon takviyesi daha fazla veriliyorNe güzel iğne yok. Demekki hormonları yeterli görmüş vermemiş
Yine de benim progesteron um düşük geldi. Günlük İğne sayısı arttırıldıDonmuş transferde genelde hormon takviyesi daha fazla veriliyor
26 nisanda transfer oldum kasıklarım ağrıyor siz pozitif haberi aldınız sanırım sizin de böyle belirtileriniz olmuş muyduPozitif çıkanlar kasıklarınızda batma ya da ağrınız oluyor mu?
Benim kasıklarımda ağrı oldu hatta adet ağrısı gibi ağrılarım da oldu.çatlatma iğnesi kullandığım için kasıklarda batmam da oldu26 nisanda transfer oldum kasıklarım ağrıyor siz pozitif haberi aldınız sanırım sizin de böyle belirtileriniz olmuş muydu
Belki kanda görünür İdrarda geç görünüyor. Keşke gününü beklesen. Dr gününe kadar ilaca devam et dicek nasıl olsa beklicez. Kendini bu kadar strese sokmasan keşke.Bugun 7.günüm kızlar sabah idrar testi yaptım evde negatif çıktı böyle olupta kanda pozitif gören varmı çok kötüyüm sabaha kadar da uyuyamadım zaten heyecandan test yapcam diye tek umudum belki daha idrara geçmemiştir diyom bugun kan vercem yinede ama olsa idrarda da çıkardı 5.gün embryosu iki tane transfer edilmişti tutunca 6.7 gün hep idrarda çıkıyor çoğunun
Ahh keşke durabilseydim bayramda süpriz yapayım eşime demiştim pozitif çıkarsaBelki kanda görünür İdrarda geç görünüyor. Keşke gününü beklesen. Dr gününe kadar ilaca devam et dicek nasıl olsa beklicez. Kendini bu kadar strese sokmasan keşke.
12. Gün kan test günü.. Yani daha 5 gün var. Ve kan a değil idrara bakıyorsun. . Ümit et demiyorum ama üzülmek için de erken. Herkesin bünyesi bir değil. Sabret, yine kendine dikkat et hala gün var, tadını çıkar :)Ahh keşke durabilseydim bayramda süpriz yapayım eşime demiştim pozitif çıkarsa4.gün de yapmıştım test öncr negatif çıktı ertesi gün kuruyunca baktım hafif çizgi var silik hayali gibi o bana umut oldu dedim kesin tuttu ama idrara geçemedi daha yeni geçiyor ondan dedim 7.gun ilk idrarla net çıkar dedim ama nerde koskoca tek çizgi iki kere yaptım ikiside aynı
Burda testi 12.gün pozitif çıkan var o yüzden acele etme.ben oğluma hamileyken adet olmam gereken günde erken gebelik testi yapmıştım negatif çıkmıştı meğer hamileymişim.hiç belli olmaz gününü bekleAhh keşke durabilseydim bayramda süpriz yapayım eşime demiştim pozitif çıkarsa4.gün de yapmıştım test öncr negatif çıktı ertesi gün kuruyunca baktım hafif çizgi var silik hayali gibi o bana umut oldu dedim kesin tuttu ama idrara geçemedi daha yeni geçiyor ondan dedim 7.gun ilk idrarla net çıkar dedim ama nerde koskoca tek çizgi iki kere yaptım ikiside aynı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?