Yok canım kan falan verme erkenden sonrasi daha stresli oluyor çıksa bi dert çıkmasa bi dert. Düşük başlasa bi dert yüksek başlasa bi dert . Sakın kan verme gününü bekle sabırlaAynı gün transfer olmuşuz
Sakin 5. Gün kan mi verilir sabredinMerhaba 1 oglum var tüp bebekle hamile kalmıştım. Bennde 25 nisanda 2 tane 5gün embriyo transferi oldum. 5AA kalitedeymiş. Acaba transferin 5.gününde kan da çıkarmı sonuç. İlk gebeliğim de 8.gun öğrenmiştim.
Çatlıyorum meraktanSakin 5. Gün kan mi verilir sabredin5.gün çıksa bile doktorunuz sizi ciddiye almaz gününüzü bekleyin
Kendini oyalayacak bir uğraş bul canım ben de zor duruyorum ama yapacak bir şey yok . Benim 3.denemem 2.de tuttu ama kalp atışını duyamadik operasyon oldum o kadar çok bekledik ki o zaman erkenden dayanamayıp test vermiştim ben pişman oldum. Hem bir de geç tutunma ihtimali var herkesin aynı gün tutunmuyor bu embriyolar . Biz üzülmeyelim günümüzü bekleyelim herseyin hayırlısıÇatlıyorum meraktan
Yarındıçok üzüldüm canım test günün bugün müydü?
Yerleşme kanaması olablir canım dikkat et ağir kaldırma iş yapma hiçBugün transferin 4 günü iki embriyo transferi oldu ikiside 5aa biraz önce sütlü kahve renginde iç çamaşırina bulasmis transfer den beridir sürekli kasık ağrısı var bugünde bacağımı kasmaya başladı ağrı test için çok erken ama cokda sabırsızlaniyorum benim gibi olanınız varmı
Gerçekten çok heyecanlı süreçler. İnşallah bugünden güzel haberler verirsin. BeklemeEvet canım 9.gün yarın günüm cumartesi aslında çıkmazsa artık 12.gün kan. Veririm
Üzülmek için erken bence daha zamanı var ben de çok zor turuyorum kendimi. Benim de pazartesi test günüm ama o gün 13. Gün oluyor onu beklemiycemGünaydın canım bende 18 Nisan da oldum bu sabah yaptım silik çizgi dahi çıkmadı çift embriyo olsaydı kesin çıkardı moralim çok bozuldu benimde cumartesi kan vericem artık
Hiç bir iş yapmıyorum sağolsun kardeşim yapıyor bütün işi ben yalnız namaza yemege ve yürüyüş yapmak için kalkıyorum namazida oturarak kılıyorum rabbim bu gecenin hürmetine hiç kimsenin elini boşa cikartmasinYerleşme kanaması olablir canım dikkat et ağir kaldırma iş yapma hiç
Amin canım inşallah wc ye klozetmi kullanıyorsunuz normal tuvalet mi ben klozet kullanıyorum normale cesaret edemiyorumHiç bir iş yapmıyorum sağolsun kardeşim yapıyor bütün işi ben yalnız namaza yemege ve yürüyüş yapmak için kalkıyorum namazida oturarak kılıyorum rabbim bu gecenin hürmetine hiç kimsenin elini boşa cikartmasin
Tut bence de en azından zamanında öğren olursa havalara uçarsın olmazsa erkenden üzülmenin manası yokGerçekten çok heyecanlı süreçler. İnşallah bugünden güzel haberler verirsin. Bekleme
Üzülmek için erken bence daha zamanı var ben de çok zor turuyorum kendimi. Benim de pazartesi test günüm ama o gün 13. Gün oluyor onu beklemiycem
Normal tuvalet kullanıyorum canımAmin canım inşallah wc ye klozetmi kullanıyorsunuz normal tuvalet mi ben klozet kullanıyorum normale cesaret edemiyorum
Ben de Gaziantepte memnun değilim diye Adana ya git gel yapıyorum. Önce zor geldi ama sonra alıştık. Transferim var bugün Gaziantep te hangi klinik?İnşallah yarınki kan testinde sürpriz olur. Ben Gaziantepte yim. Burda özel bir klinikte tedaviye başlamıştım ama hiç memnun değildim zaten. Şimdi de tekrar doktor hastane araştırması yapcam. Tedavi için İstanbul'a taşınmayı düşünüyorum orada imkanlar daha geniş oldugu için. Kafam allak bullak
Benim transfer de bugün 5bc 1 embriyo olacak. HayırlısıMerhaba kizlar benimde transferin 2. Günü 5bc kalite 1 embriyo transfer edildi. İnşallah güzel haberler alırız5bc nasıl sorduğumda iyi dediler
Canım büyük ihtimalle kimyasal olmuşKızlar 10.gün betaö 12 küsür çıkmıştı. 11.gün 8,46 düşmüş. Tutunamadı mı acaba çok korkuyorum bilgisi olan var mı
Kimyasal gebelik olmuş canım büyük ihtimalleKızlar 10.gün betaö 12 küsür çıkmıştı. 11.gün 8,46 düşmüş. Tutunamadı mı acaba çok korkuyorum bilgisi olan var mı
Hadıya benım tuvaletten geç çıkma gibi bi huyum var ondan çok yere çömelmeyryım diye klozet kullanıyorum normalde hiç sevmem klozeti ama yeterki tutsun
İnşallah tutunur canım kaçıncı günün bugünHadıya benım tuvaletten geç çıkma gibi bi huyum var ondan çok yere çömelmeyryım diye klozet kullanıyorum normalde hiç sevmem klozeti ama yeterki tutsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?