Erken yapmışsın canım üzülme inşallah katlanır.Çokk Teşekkür ederim, inşallah katlanır ve sağlıkla kucağıma almak nasip olur. İlk transferim düşükle sonuclanmıştı o yüzden biraz korku var. Dualarınızı bekleriminşallah sizde ve isteyen herkes güzel sonuçlar alır.
Evet canım 9.gün yarın günüm cumartesi aslında çıkmazsa artık 12.gün kan. VeririmGünün dolmuş olmuyor ama doğru mu
Canım bazı arkadaşlarda kanama vs bile oldu ona rağmen pozitif haberini aldılar doktoruna danıştın mı?bazen ilaçları değiştirebiliyorlar yada test yapıp pozitif gördün mü?Erken yapmışsın canım üzülme inşallah katlanır.
Bu arada benim bugün 10. Gün ve öğlen damla damla kahverengi lekeler geldi perşembe test günüm inşallah korkulacak bişey yoktur bilgisi olan paylaşırsa sevinirim kızlar
Perşembe günü bende tekrar kan vercem inşallah katlanır. Benim ilk denememde olmuştu kahverengi pembe gibi lekelenmem, yerleşme kanaması olabiliyor. O yüzden korkma.Erken yapmışsın canım üzülme inşallah katlanır.
Bu arada benim bugün 10. Gün ve öğlen damla damla kahverengi lekeler geldi perşembe test günüm inşallah korkulacak bişey yoktur bilgisi olan paylaşırsa sevinirim kızlar
Devlette yaptırdım aradım Progestena devam et dediler kanama başlarsa test alırız dediler test günüm perşembe öğlen 5-6 damla geldi ve bitti bilmiyorum nolcağınıCanım bazı arkadaşlarda kanama vs bile oldu ona rağmen pozitif haberini aldılar doktoruna danıştın mı?bazen ilaçları değiştirebiliyorlar yada test yapıp pozitif gördün mü?
İlk denemen pozitifmiydi benim ilk deneme buPerşembe günü bende tekrar kan vercem inşallah katlanır. Benim ilk denememde olmuştu kahverengi pembe gibi lekelenmem, yerleşme kanaması olabiliyor. O yüzden korkma.
Evet canm pozitifti, ama daha sonra bikaç hafta sonra düşük olduİlk denemen pozitifmiydi benim ilk deneme bu
Canım varmı testin fotosu atsana buraya daGünaydın kızlar. 19 Nisanda 5. Gün embriyosu transferi olmuştum. Test yapmayacağım diyordum ama dayanamadım sahurdan sonra idrar testi yaptım ilk 5 dk da tek çizgi çıktı. Ama şimdi tekrar baktığımda da çok çok silik 2. Bir çizgi görüyorum. Geçen sefer de böyle olmuştu kimyasalla sonuçlanmıştı. Normal test vermem gereken gün cuma. Ama ben yarın kanda da baktırcam. Çok üzgünüm moralim bozuk. Çocuk tedavisi için artık şehir değiştirmeyi bile düşünüyoruz.
Günaydın kızlar. 19 Nisanda 5. Gün embriyosu transferi olmuştum. Test yapmayacağım diyordum ama dayanamadım sahurdan sonra idrar testi yaptım ilk 5 dk da tek çizgi çıktı. Ama şimdi tekrar baktığımda da çok çok silik 2. Bir çizgi görüyorum. Geçen sefer de böyle olmuştu kimyasalla sonuçlanmıştı. Normal test vermem gereken gün cuma. Ama ben yarın kanda da baktırcam. Çok üzgünüm moralim bozuk. Çocuk tedavisi için artık şehir değiştirmeyi bile düşünüyoruz.
Tamam o zaman devam et lekelenme çok sorun değil bebek yerleştiği için büyüdüğü için de olabiliyor inşallah hayırlara vesile olurDevlette yaptırdım aradım Progestena devam et dediler kanama başlarsa test alırız dediler test günüm perşembe öğlen 5-6 damla geldi ve bitti bilmiyorum nolcağını
Benim de ilk başta çıkmadı hatta yarım saat boyunca baktık göremedik. Sabah uyanınca hayali bir çizgi var gördük ama testte yarım saat sonrasını dikkate almayın diyorGünaydın canım bende 18 Nisan da oldum bu sabah yaptım silik çizgi dahi çıkmadı çift embriyo olsaydı kesin çıkardı moralim çok bozuldu benimde cumartesi kan vericem artık
Canım benim tlfnun kamera kısmı kırık. Ondan çekemiyorum keşke eşim evdeyken çekseydim. Eşim geldiğinde onun tlfnuyla çekip atayımCanım varmı testin fotosu atsana buraya da
Ne kadar üzülmemeyi çalışsak da olmuyor. Bu yolda mal mülk hayaller her şeyimizi harcıyoruz. Zaman hep aleyhimize işliyor. 36 yaşındayım artık menapoz belirtileri bile var. Çocuk uğruna düzenimi bozup şehir değiştircem.Günaydın canım bende 18 Nisan da oldum bu sabah yaptım silik çizgi dahi çıkmadı çift embriyo olsaydı kesin çıkardı moralim çok bozuldu benimde cumartesi kan vericem artık
10 dk sonrasına bakmayın diyor benim testte de zaten çıksa 5 dakika içinde en fazla çıkar. bembeyazdı benim testim resmen..hayırlısı ne diyim 2. de olmayacak galiba..Benim de ilk başta çıkmadı hatta yarım saat boyunca baktık göremedik. Sabah uyanınca hayali bir çizgi var gördük ama testte yarım saat sonrasını dikkate almayın diyor
olmaz çünkü dediğin gibi her şeyimizi buna harcıyoruz tek bir tane evladımız olsun diye uğraşıyoruz 6 senelik evliyim 2 kere testte pozitifi gördüm biri dış gebelik biri kimyasal oldu şimdi 2.tüp bebek denemem ilki negatif bu da sanırım öyle.. evet yaş faktörü bilmem ne maddiyat manevi olarak çökme hepsi çok zor. iğnelerden karnım mosmor oldu baktıkça kendime ağlayasım geliyordu şimdi de böyle olunca insan kaldıramıyor bazen isyan etmek vs de değil ama o kadar çaba uğraş gerçekten çok zorlu bir süreçmiş ben bu kadar zor olacağını tahmin etmedim.hangi şehirdesiniz? bende sanırım doktorumu değiştiricem eğer bu şekilde olacaksa.Ne kadar üzülmemeyi çalışsak da olmuyor. Bu yolda mal mülk hayaller her şeyimizi harcıyoruz. Zaman hep aleyhimize işliyor. 36 yaşındayım artık menapoz belirtileri bile var. Çocuk uğruna düzenimi bozup şehir değiştircem.
Çok üzgünüm gerçekten inşallah pozitif olur her şeyNe kadar üzülmemeyi çalışsak da olmuyor. Bu yolda mal mülk hayaller her şeyimizi harcıyoruz. Zaman hep aleyhimize işliyor. 36 yaşındayım artık menapoz belirtileri bile var. Çocuk uğruna düzenimi bozup şehir değiştircem.
Benim de bu 2. Ydi olmadı. Her şeye sil baştan başlamak çokk zor geliyor artık. Madden manen tükenmiş durumdayım10 dk sonrasına bakmayın diyor benim testte de zaten çıksa 5 dakika içinde en fazla çıkar. bembeyazdı benim testim resmen..hayırlısı ne diyim 2. de olmayacak galiba..
İnşallah yarınki kan testinde sürpriz olur. Ben Gaziantepte yim. Burda özel bir klinikte tedaviye başlamıştım ama hiç memnun değildim zaten. Şimdi de tekrar doktor hastane araştırması yapcam. Tedavi için İstanbul'a taşınmayı düşünüyorum orada imkanlar daha geniş oldugu için. Kafam allak bullakÇok üzgünüm gerçekten inşallah pozitif olur her şeyHangi hastanede tedavi görüyorsun
Rabbim hayırlısını versin ne diyim gerçekten çok zorlu bir süreç inşallah bundan sonrası güzel olur bizler için. Rabbim yardım etsin inşallahBenim de bu 2. Ydi olmadı. Her şeye sil baştan başlamak çokk zor geliyor artık. Madden manen tükenmiş durumdayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?