Nisan 2022 tüp bebek transferi gerçekleşenler

Ben de 10. Gün erken gebelik testi yaptım.yapar yapmaz 2. Çizgi çıktı ama salı günü gonopeptly yapmıştım yani 1 hafta önce.umarım onun etkisi değildir.doktora söyledim kan vereyim mi diye.gününü bekle dedi.yarın 12. Günüm kan vericem.günde 1-2 damla pembe lekelenmem oluyor.ama ona da normal dedi hemşire.inşallah olumlu sonuçlar alırız hepimiz

Kesin çıkar, hatta ikiside tutmuş olabilir. Benimde ilk bebeklerimde öyle olmuştu 7. Gün kan verdiğimde beta 153 dü. Bence hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Çok teşekkür ediyorum Allah isteyen herkese versin inş

Kesin çıkar, hatta ikiside tutmuş olabilir. Benimde ilk bebeklerimde öyle olmuştu 7. Gün kan verdiğimde beta 153 dü. Bence hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Bu benim 2 çift transferim ilkinde tutmuştu ama 11 hastalıkken kaybettim

Dizinde ikizmiydi
Evet benimde ikizdi 18 haftalıkken doğum yaptım, kızımın suyu gelmişti 10 gün hastanede yattım kurtarmak için ancak doğum başladı, şimdi gene çift transfer oldu 4. Günüm bekliyorum test yapsam çıkmaz biliyorum zor tutuyorum kendimi.

16 nisanda transfer olmuştum. Bugün 10.günüm. Normalde test günüm perşembe ama bugün kan verdim ben sonucum 12 küsür cıktı. Normal mi acaba bilen var mı, yükselir mi perşembeye kadar

2 gün sonra tekrar kan verin önemli olan değerin sağlıklı bir şekilde ikiye katlanarak artması.

16 nisanda transfer olmuştum. Bugün 10.günüm. Normalde test günüm perşembe ama bugün kan verdim ben sonucum 12 küsür cıktı. Normal mi acaba bilen var mı, yükselir mi perşembeye kadar
Kabak çekirdeği tüketmiştim ben bol bol tavsiye ederim, inşallah katlayarak artış olur

Belirti var mı bir şey hissettiniz mi süreçte?

Belirti var mı bir şey hissettiniz mi süreçte?
Benim ilk günler kasık ağrım ve bel ağrım vardı. 5.günden sonra belimden bacağıma doğru bacak agrım da başladı ve bikaç günde göğüs hassasiyetim oldu. Bel ve bacak ağrım hâlâ devam ediyor.

Pozitif lerde genelde bu belirtiler oluyor sanırım. Beslenmenize çok dikkat edin, bol su için. Kabak çekirdeği avakado yiyin. Değerleniriniz sağlıkla katlanır inşallah.

Moralinizi bozmayın pozitif düşünün. Belki de tuttuğu için bunlar olmuştur. Güzel düşünün ki güzellikler olsun.

Pozitif lerde genelde bu belirtiler oluyor sanırım. Beslenmenize çok dikkat edin, bol su için. Kabak çekirdeği avakado yiyin. Değerleniriniz sağlıkla katlanır inşallah.
Çokk Teşekkür ederim, inşallah katlanır ve sağlıkla kucağıma almak nasip olur. İlk transferim düşükle sonuclanmıştı o yüzden biraz korku var. Dualarınızı beklerim inşallah sizde ve isteyen herkes güzel sonuçlar alır.

Valla senin sonucunu da merakla bekliyor olvam inşallah hakkında hayırlısı olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…