Çok teşekkür ediyorum Allah isteyen herkese versin inşKesin çıkar, hatta ikiside tutmuş olabilir. Benimde ilk bebeklerimde öyle olmuştu 7. Gün kan verdiğimde beta 153 dü. Bence hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Bu benim 2 çift transferim ilkinde tutmuştu ama 11 hastalıkken kaybettimKesin çıkar, hatta ikiside tutmuş olabilir. Benimde ilk bebeklerimde öyle olmuştu 7. Gün kan verdiğimde beta 153 dü. Bence hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Dizinde ikizmiydiKesin çıkar, hatta ikiside tutmuş olabilir. Benimde ilk bebeklerimde öyle olmuştu 7. Gün kan verdiğimde beta 153 dü. Bence hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Evet benimde ikizdi 18 haftalıkken doğum yaptım, kızımın suyu gelmişti 10 gün hastanede yattım kurtarmak için ancak doğum başladı, şimdi gene çift transfer oldu 4. Günüm bekliyorum test yapsam çıkmaz biliyorum zor tutuyorum kendimi.Dizinde ikizmiydi
20 nisan transferim oldu dondurulmuş çift emev
Tebrik ederim, evet var. Kan verin çıkar. Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin, darısı bizim de başımıza olsun.20 nisan transferim oldu dondurulmuş çift em
20 nisan transferim oldu dondurulmuş çift em
İlk başta biraz düşük çıkmış gibi ama sizin için önemli olan ikiye katlanması. Tebrik ederim. İnşallah saplı16 nisanda transfer olmuştum. Bugün 10.günüm. Normalde test günüm perşembe ama bugün kan verdim ben sonucum 12 küsür cıktı. Normal mi acaba bilen var mı, yükselir mi perşembeye kadar
Kabak çekirdeği tüketmiştim ben bol bol tavsiye ederim, inşallah katlayarak artış olur16 nisanda transfer olmuştum. Bugün 10.günüm. Normalde test günüm perşembe ama bugün kan verdim ben sonucum 12 küsür cıktı. Normal mi acaba bilen var mı, yükselir mi perşembeye kadar
Belirti var mı bir şey hissettiniz mi süreçte?16 nisanda transfer olmuştum. Bugün 10.günüm. Normalde test günüm perşembe ama bugün kan verdim ben sonucum 12 küsür cıktı. Normal mi acaba bilen var mı, yükselir mi perşembeye kadar
Kabak çekirdeği tüketmiştim ben bol bol tavsiye ederim, inşallah katlayarak artış olur
Benim ilk günler kasık ağrım ve bel ağrım vardı. 5.günden sonra belimden bacağıma doğru bacak agrım da başladı ve bikaç günde göğüs hassasiyetim oldu. Bel ve bacak ağrım hâlâ devam ediyor.Belirti var mı bir şey hissettiniz mi süreçte?
Pozitif lerde genelde bu belirtiler oluyor sanırım. Beslenmenize çok dikkat edin, bol su için. Kabak çekirdeği avakado yiyin. Değerleniriniz sağlıkla katlanır inşallah.Benim ilk günler kasık ağrım ve bel ağrım vardı. 5.günden sonra belimden bacağıma doğru bacak agrım da başladı ve bikaç günde göğüs hassasiyetim oldu. Bel ve bacak ağrım hâlâ devam ediyor.
Moralinizi bozmayın pozitif düşünün. Belki de tuttuğu için bunlar olmuştur. Güzel düşünün ki güzellikler olsun.Ben dünden beri çok fenayım..baş ağrım çok kötü zaten migrenim var. Ara ara üşümelerim terlemelerim oldu.dünden beri uyuyorum diyebilirim. Tüm bunlara rağmen tutunmuşsa bile gitmiştir artık moralim çok bozuk ağlamamak için sıkıyorum kendimi.
Çokk Teşekkür ederim, inşallah katlanır ve sağlıkla kucağıma almak nasip olur. İlk transferim düşükle sonuclanmıştı o yüzden biraz korku var. Dualarınızı beklerimPozitif lerde genelde bu belirtiler oluyor sanırım. Beslenmenize çok dikkat edin, bol su için. Kabak çekirdeği avakado yiyin. Değerleniriniz sağlıkla katlanır inşallah.
Valla senin sonucunu da merakla bekliyor olvam inşallah hakkında hayırlısı olurGünaydın kızlar
Ayın 18 sinde transfer olmuştum. Bugün 8. günüm Kalktığımdan beri sürekli bel ağrısı,karın kasık ağrısı,bacak ağrısı var regl belirtilerim yani tamamen.birde vajina da yanma var ne zaman adet olacak olsam öncesinde gelir bu yanmadanormal adetime de 2 gün var belki onun belirtileri..Biraz canım sıkıldı bunların olmasına ama bakalım nasip kısmet. yarın sabah test yapacağım bugün gelmezse eğer kırmızılar.
Çok sağol canım yarın sabah yapacağım bakalım test inşallah pozitif haberini verebilmek nasip olurValla senin sonucunu da merakla bekliyor olvam inşallah hakkında hayırlısı olur
Günün dolmuş olmuyor ama doğru muÇok sağol canım yarın sabah yapacağım bakalım test inşallah pozitif haberini verebilmek nasip olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?