Nisan 2022 tüp bebek transferi gerçekleşenler

Ben de evlenelim 3 yıl olmak üzere. Yeni evli sayılırız ama bu seferde yaştan kaybediyoruz. Benim de göbeğim mosmor. Kendime baktıkça içim acıyor ama olsun diyorum. Bebeğimi kucağıma aldıgım da hepsi geçecek diyorum. Ama çabaladıkça elde hep var koca bir sıfır. Bu 2. Denememdi. Bundan önceki ikizdi kimyasal oldu. Evet isyan etmiyoruz hep hayırlısı diyoruz ama tutunacak bir dalımız olsun istiyoruz. Yaşlanınca kapımı çalacak bir evladım olsun istiyorum bu tedavi yüzünden hayatımdaki her şeyden kısıyorım almak istediğim yapmak istediğim hiçbir şeyi yapamıyorum hep erteliyorum. Borçlar bitmek bilmiyor çabaladıkça dibe batıyor gibiyim

öyle yani 1 yılda olsa 3 yılda 5 yılda sonuçta bir istek var bir emek var,dediğiniz gibi bir şeylerden kısma var hayaatını ona adamak var yeterki olsun da biz eksik kalalım bir şeylerden diyoruz ama o da olmuyor olmadıkça insan kahroluyor.benim 6 embriyom daha var onları da denedikten sonra olmazsa zaten kapatırım bu defteri çünkü gerçekten şu ana kadar 50 bin tl harcadık bundan sonra da her tedavi için transfer + ilaçlar 10 bini geçiyor 100 binlik olacağız gibi. Rabbim yardım etsin herkese bu aşamada..

Amin inşallah. Rabbim yardımcımız olsun. Biz de öyleyiz varımızı yoğumuzu harcıyoruz. Evime kendime istediğim hiçbir şeyi alamıyorum her şeyden kısıyorum yeter ki bana anne diyen bir ses olsun ben katlanırım her şeye diyorum. Benim 3 embriyom vardı bununla hepsi bitmiş oldu. Biz sadece bu seferde transfer muayene+ilaçlar 10 bini geçtik bir de şimdi yeni baştan yumurta toplama işin içine girerse yine bir dünya para. Doğal yoldan anne olanlar ne kadar şanslı. Rabbim yine de beterinden korusun ne diyelim. Bizim de imtihanımız buymuş

Sabahki test sonucum bu. 2. Çizgi hayal meyal var ama ilk başta ben bunu göremedim acaba çok silik oldugu için mi göremedim. Testini ilk yaptıgın da tek çizgi görüp de sonradan bu şekilde olan var mı?

Eklentiler

• IMG_20220427_090622.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 57
Öyle canım bizde yeterki olsun bize alınmasa da olur diyoruz ama bir yere kadar yani denemekte bir yere kadar maddi olarak geçtim manevi olarak ben çok yoruldum..ne biliyim dediğin gibi bizimde imtihanımız buymuş napalım yaşayp göreceğiz.. belki doğal yolla olur diyorum ama zor yanii tabi allahın takdiri yine.. evet bizimde muayene+ilaçlar vs 10 bini geçti şimdi 3 kere daha yapabilme hakkım var yani bir bu kadar daha harcarsak elimizde kalmayacak bir şey..aynen rabbim beterinden korusun dermanı olmayan hastalık vermesin gerisi olacak bir şekilde.

Sabahki test sonucum bu. 2. Çizgi hayal meyal var ama ilk başta ben bunu göremedim acaba çok silik oldugu için mi göremedim. Testini ilk yaptıgın da tek çizgi görüp de sonradan bu şekilde olan var mı?
aynı testi yapmışız benimde bu şekilde

Tlfnum iyi değil ancak bu şekilde çekebildim. Bu olmadıgı anlamına mı geliyor?
ben göremedim canım çizgi belki fotoğraftan kaynaklıdır inşallah vardır yanılıyoruzdur. bugün kaçıncı günün?

yarın testi tekrarla asıl test günün cuma mı?
Evet doktor cuma yap dedi. Ben hayali bir çizgi görmek istediğim için görüyorum sanırım. Ben cuma değil yarın kan testi vercem. Sizin de mi aynı şekilde çıktı? Sizin çift embriyo de mi?

Evet doktor cuma yap dedi. Ben hayali bir çizgi görmek istediğim için görüyorum sanırım. Ben cuma değil yarın kan testi vercem. Sizin de mi aynı şekilde çıktı? Sizin çift embriyo de mi?
Ben baktım bir şey yok attım testi zaten beklmedim şimdi de işteyim hayali bile varsa görmedim ama olsa hayali değil net çıkardı diye düşünüyorum kendim için. inşallah doğru görüyorsunuzdur vardır.evet çift benim o yüzden olsa çıkardı diye düşünüyorum

Kızlar merhaba lar
Rabbim tedavilerinizi kolay eylesin

Transfer aşamasında femara kullananınız oldu mu

Transferde femarayı kullanmadım önceki süreçlerde kullanmamıştım aşılamadan da önce.tüp için femara biraz hafif kalıyordu benim için yumurta gelişiminde
yumurta gelişimi için daha önce ben de kullanmıştım da
şimdi transfer için rahim hazırlama aşamasında estrofem yeterli gelmedi
şimdi femara ile başladık ama

İnşallah canım ben bugün idrar yaptım negatif.. cumartesi asıl test günüm o zaman direk kanda vereceğim bakalım.
İnşallah güzel haberleri alırız benim bu lekelenme yerleşme kanamasıysa bu kanama kaç gün sürer ki acaba her lavaboya gittiğim de 3-4 damla düşüyor inşallah kanamaya dönmez

İnşallah güzel haberleri alırız benim bu lekelenme yerleşme kanamasıysa bu kanama kaç gün sürer ki acaba her lavaboya gittiğim de 3-4 damla düşüyor inşallah kanamaya dönmez
İnşallah canım.. Yani benim konuştuğum arkadaşlarım var yine bu forumlarda normal kanaması oldu ped dolduracak kadar ama pozitifti kese var kalp atışı var.. sen kan ver öğren yükselişe bak doktorun zaten ona göre yönlendirir.bazen lekelenme uzun sürüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…