Nisan 2022 tüp bebek transferi gerçekleşenler

İnşallah canım inşallah seninde pozitif olur hayırlısı ile ben geçen sefer regl oldum engel olmadı valla bana 8. günde kanamam başladı:)bu sefer inşallah pozitifi görebilirim isteyen herkeste görür inşallah. 1 gün var aramız da benim test günüm cumartesi ama ben yarın sabah idrar testi yapacağım artık daha fazla dayanamayacağım

Amin inşallah hep bu umuda tutunuyoruz Allah’ım bu mübarek günlerin hürmetine dualarımızı kabul etsin inşallah

Amin inşallah hepimizin ben ilaçlar engelliyor diye biliyordum. Evet aramızda 1 gün var benim için de sabretmek çok zor. Ama negatif görmekten korktuğum için hiç test yapmadım. En azından bebeğim benimleymiş gibi anın tadını çıkarmaya çalışıyorum. Ben perşembe sabah evde idrar testinde sonrasında da kan testinde baktırmaya gideceğim. Negatifse de kendimi önceden alıştırmaya çalışacağım. Bu son embriyom olmazsa her şeye sil baştan başlayacağız. Düşünmek bile istemiyorum ama her şeyin hayırlısı artık

yani ben oldum bilmiyorum belki taze transfer diye de olmuş olabilirim herkes aynı şeyi dedi ama öyle lekelenme vs değildi ped doluyordu kan testi de verdim negatif çıktı tabi ki.. inşallah bu sefer kanama vs olmadan hayırlısı ile öğreniriz. yarın 9. günüm yarın evde yapacağım pozitif çıkarsa 10. gün kan veririm birde 12. gün istedikleri günde veririm diye düşündüm bende.Rabbim hayırlısını versin bakalım hiç moralini bozma bencede en güzelini yapıyorsun anın tadını çıkar. Rabbim sağlıklı ve hayırlı ise nasip etsin bizlerede tek elimizden gelen dua etmek istemek dilemek zaten..inşallah bu embriyon sımsıkı tutunur ve hayatına bu aşamada yeniden başlarsın anne olarak

Evet taze transfer oldugu için olabilir. Ben hiç taze transfer olmadım bu 2. Denemem ve dondurulmuşlarla oldum hep. Bu sefer inşallah kanamam olmaz ve sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına alırsın/alırız ben de 12. Gün değil 11. Gün istediler bu sefer. Beklemek çok zor ama neyseki 2 gün kaldı. İnşallah pozitif leri görür çifte bayram yapar ve Anneler Gününe mutlu gireriz sen de var mı belirti bir şey. Ben de yok bir ara batma bel ağrısı oldu o kadar. Ot gibiyim resmen ve bu durum umudumu azaltıyor. Ama inşallah sürpriz olur

Anladım canım hayırlısı olsun inşallah ne diyelim amin inşallahevet zor beklemek gerçekten ama napalım elimizde olan tek şey beklemek dua etmek.ay amin amin amin inşallah bu ara tek duam o hem çiftebayram yaşamak hemde anneler gününe bu sefer anne olarak girebilmek.. rabbim isteyen dileyen herkese nasip eder inşallah.. bende de bel ağrısı regl olacak gibi ağrı var işte arada gelip gidiyor o kadar..inşallah umudunu azaltma herkeste bir olmuyor sonuçta bu belirtiler kimi dibine kadar belirti yaşıyor kimi sıfır sende belki onlardansındır.

Ayy Amin inşallah. Rabbim isteyen herkese tez zamanda kolaylıkla nasip etsin inşallah. Evet ya kiminde hemen belirti oluyor kiminde de hiç olmuyor. Benim kasıklarda ve dizlerimde çok hafif b bir sızı var. İnşallah regl belirtisi değildir. Hakkımızda hayırlısı olur inşallah.

aynen benimde bacaklarım çok ağırdı dünden beri vs sonra geçti bakalım yaşayıp göreceğiz artık rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin

Benim ilk denemem devlette yaptırdım bundan önce 2 aşılamam var doktor transfer günü embriyomun ne iyi ne de orta kalite olduğunu ikisi arasında olduğunu söyledi yine de umudumu kaybetmedim perşembe bizim için güzel olacak umudunu kaybetme rabbim büyük

İnşallah canım inşallah.. Rabbim isteyen, emek veren, bekleyen herkesin yüzünü güldürsün.

Ben dünden beri çok fenayım..baş ağrım çok kötü zaten migrenim var. Ara ara üşümelerim terlemelerim oldu.dünden beri uyuyorum diyebilirim. Tüm bunlara rağmen tutunmuşsa bile gitmiştir artık moralim çok bozuk ağlamamak için sıkıyorum kendimi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…