Nisan 2022 tüp bebek transferi gerçekleşenler

Günaydın kızlar benimde 7. günüm bugün ara ara adet olacakmış gibi kasık ve bel ağrısı oluyor onun dışında bir belirtim yok bu da zaten belirtiden sayılmıyor. cumartesi test günüm ama 9. günde idrar testi yapmayı düşünüyorum:)kanama vs olmazsa tabi geçen sefer 8. günde kanamam başlamıştı

Kızlar birazdan idrar testi yapacağım durduk yete başlayan bu ağlama krizleri beni perişan etti sabahtan beri tutamıyorum kendimi en azından öğrenip rahatlarım

Kızlar birazdan idrar testi yapacağım durduk yete başlayan bu ağlama krizleri beni perişan etti sabahtan beri tutamıyorum kendimi en azından öğrenip rahatlarım
Bende de 2 gündür ağlama nöbetleri var ama ben adet belirtisine yormuştum. İnşallah hayırlı haberler verirsiniz

Benim de geçen sefer lekelenmelerim olmuştu ama kimyasallar sonuçlandı. Şimdi de hiçbir belirtim yok. Olan belirtileri de regl sancısına yoruyorum.

Çok heyecanlı inşallah pozitif haberini alırsınız

Kızlar ben de gece terlemesi aşırı derecede var. Gece kalkıp 2-3 defa kıyafet değiştirmek zorunda kalıyorum. Sizler de var mı böyle bir şey? Bu gün transferimin 7. Günü

Benim de geçen sefer lekelenmelerim olmuştu ama kimyasallar sonuçlandı. Şimdi de hiçbir belirtim yok. Olan belirtileri de regl sancısına yoruyorum.
benim direk tutmadı benim leke değil kanama oldu o gün kan da verdim çıkmamıştı zaten ama 7. gün çok bel kasık ağrısı oldu tutmadığını anlamıştım inşallah bunda da öyle olmaz yarını da atlatırsam hayırlısı ile inşallah..ama işte regl ile bu gebelik belirtisi aynı kimle konuşsam pozitif olan bende de vardı ağrı vs diyor nasip bakalım bekleyip göreceğiz.

Ben kendimi negatife hazırladım kızlar bazı paylaşımlarda görüyorum 6. Gün idrar da çıkmayıp 7. Gün pozitif görenler var beni 2 embriyo biri 5. Diğeri 6. Gün varsa da kesin çıkar diye düşünüyorum

Kızlar ben de gece terlemesi aşırı derecede var. Gece kalkıp 2-3 defa kıyafet değiştirmek zorunda kalıyorum. Sizler de var mı böyle bir şey? Bu gün transferimin 7. Günü
Benimde 7. günüm bugün bende de oluyor uyanıyırum boynum ve göğüs kısmın aşırı terliyor evet sanırım aldığımız hormon vs etkiliyor

Benimde 7. günüm bugün bende de oluyor uyanıyırum boynum ve göğüs kısmın aşırı terliyor evet sanırım aldığımız hormon vs etkiliyor
O zaman aldığımız ilaçlardan kaynaklı demek ki. Ne hale döndük ya.

O zaman aldığımız ilaçlardan kaynaklı demek ki. Ne hale döndük ya.
aynen öyle hormon vs yükleniyor vücudumuzu bir sürü çok normal sıkıntı oluyor vücutta rabbim emeklerimizin karşılığını versin inşallah

Biz de kanama oldugunda göre tutmadı diye düşünmüştük ama yerleşme kanaması diye de bir şey oluyormuş işte. Evet ben de çok duydum regl ile gebelik belirtileri aynı diye. Olsa bi dert olmasa bi dert. Belirti ne var diyebilirim ne yok diyebilirim. To be or not to be. Koca bir boşluktayım.

benimde doktorum zaten 12. güne kadar ilaçlara devam ettirdi ama aşırı kanamam vardı kanda da çıkmadı hatta 12. gün bidaha kan verdim yine çıkmadı yerleşme bu kadar olmaz diye düşündüm ped doluyordu çünkü.aynen bende öyleyim bi yanım evet gebesin oldu bu sefer diyor sonra kızım çok heveslenme sonra yere çakılırsın bak diyor ay çok enteresan kafa yemelik durumlar valla.

sen yaptın mı test niye hemen negatife odaklandın? birde evet çıkmayabilir idrarın garantisi yok zaten. 10. gün çok silik gören de var 5. gün çok koyu görende tamamen kişiyle alakalı 10. gün betası herkesin bir değil ordan pay biç bence kan vermeden asla modunu düşürme

aynen öyle hormon vs yükleniyor vücudumuzu bir sürü çok normal sıkıntı oluyor vücutta rabbim emeklerimizin karşılığını versin inşallah
Bende vardı boyun ve göğüs terlemesi sürekli uyanıyordum terden ilaçlar yapıyor hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…