Nisan 2022 tüp bebek transferi gerçekleşenler

Bende sabah nasip olursa test yaptırıcam cok korkuyorum dua edin kızlar
Hadi İnşaallah sen de pozitif haber ver güzel sonuçlarla devam edelim bendeki bu hiç belirti olmaması gün yaşlaktıkca beni daha da çok korkutuyor

Hadi İnşaallah sen de pozitif haber ver güzel sonuçlarla devam edelim bendeki bu hiç belirti olmaması gün yaşlaktıkca beni daha da çok korkutuyor
Amin insallah cumlemiz pozitif alalım hayırlısıyla bende de yok oyuzden bir gun once yaptiricam dayanamicam

inşallah Evett bende şaşırdım ama çok fark olduğunu sanmıyorum doktorum ve embriyologlar en iyisini bilir sonuçta nereye gidiyorsunuz acaba ben aret kamar hocaya gidiyorum çok memnunum

inşallah Evett bende şaşırdım ama çok fark olduğunu sanmıyorum doktorum ve embriyologlar en iyisini bilir sonuçta nereye gidiyorsunuz acaba ben aret kamar hocaya gidiyorum çok memnunum
Ben istanbulda medipol hastanesine gidiyorum burcu aydın boyama..2tane oluştu benim birini transfer etti bakalım bekliyoruz

Merhabalar
Benimde cuma günü transfer oldu. 4. Gün embriyosu bana da 2 Mayıs da test vermemi söylediler inşallah olumlu sonuçlar alırız

5. Gun embrıyosu. Transferin 7. Gununde beta deger 60 cıktı hamıleyım belırtılerım vardı ama ben bılerek erken yptrdım ,

Kızlar şimdi de idrar rengine kokusuna taktım kafayı Kafayı yedim iyice ilk pozitif gördüğümde renk ve kokudan tahmin etmiştim hamile olduğumu (sık sık idrara çıkınca ona odaklandım sanırım )

Bende de hiç belirti yok. Normal adet oldugumda ki belirtiler var.ondan canım baya sıkkın. Açıkçası ben bebeğimi benimle hissetmiyorum. Hayırlısı olsun ne diyelim.

Ben de aynı durumdayım. Sıfır belirti. O yüzden gittikçe umudum azalıyor. Belirtisiz şekilde pozitif görenlerden var. Ama ben kendimi hamile gibi hissetmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…