Nisan 2022 tüp bebek transferi gerçekleşenler

Bilmiyorum ki benim hemşire bol yatış az yürüyüş dedi

Perşembe günü transfer oldum yemek namaz ve tuvalet için kalkıyorum arada evde geziyorum balkona çıkıp temiz hava alıyorum

İlk gün ve 2 gün kasık ağrım oldu 3. Gün azaldı bugün çok az var

Birde ne olur ne olmaz diye duş almadım hemşire ılık duş alabilirsin dedi ama korktum

Benim hiçbir belirtim olmadığı gibi üstüne bi de afedersiniz kabız olmam gerekirken ishal oldum ben bi arkadaş yazmış rüyada transfer oldum gibi hissediyorum diye benimde öyle hissedemiyorum hiçbişey.. çok mu anlam yükledim acaba bilemiyorum

Bende dün transfer oldum. 4.gün embriyosu. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun hayırlısıyla pozitifleri görelim inşallah. Benim de ilk denemem bu arada
Bende yarın 4. Gün embriyosu transferi olacağım kaçıncı gün test yapacaksınız acaba benimde ilk denemem yaşım 27

Bende yarın 4. Gün embriyosu transferi olacağım kaçıncı gün test yapacaksınız acaba benimde ilk denemem yaşım 27
İnşallah güzel sonuçlar alırız. Bana 10.gün test yap dediler. 1mayıs a denk geliyor.benimde ilk denemem 33 yaşındayım..ilk korkmuştum duymamıştım 4.gün embriyosu genelde 3 ve 5.gün oluyor..bi arkadaş daha var 4.gün

Çarşamba günü test yapacak var mı kendime arkadaş arıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…