- 18 Nisan 2022
- 39
- 20
- 18
- 32
Bilmiyorum ki benim hemşire bol yatış az yürüyüş dediAdet gününüzü nasıl hesaplıyorsunuz? Benim doktorum normal adet olmam gerekn
Hayırlı olsun, Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.Bu doktorlar arasında neden söylem farkı var. Benim doktorum da evde sürekli yatma, günlük hayatına dön dedi. Hemşireler de sürekli yatmanızı istemiyoruz diye sıkı sıkı tembih ettiler. Ben de 3. Günden sonra dışarı çıkmaya hava almaya felan başladım. İnşallah yanlış yapmamışımdır.
3.yada 4.gün başlamıştı ama agir degil hafif kramp seklindeydiAynen ben de öyle canımSenin kaşık agrıların kaçıncı gün başladı ?
Süperrrr hayırlı olsun vallahi her pozitif görenle seviniyorumKızlar ben dayanamadım test verdım 7. Gun beta 60 hamıleyımmmmmmmmm
Belirtin var mıydı canım ?Kızlar ben dayanamadım test verdım 7. Gun beta 60 hamıleyımmmmmmmmm
Bende yarın 4. Gün embriyosu transferi olacağım kaçıncı gün test yapacaksınız acaba benimde ilk denemem yaşım 27Bende dün transfer oldum. 4.gün embriyosu. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun hayırlısıyla pozitifleri görelim inşallah. Benim de ilk denemem bu arada
İnşallah güzel sonuçlar alırız. Bana 10.gün test yap dediler. 1mayıs a denk geliyor.benimde ilk denemem 33 yaşındayım..ilk korkmuştum duymamıştım 4.gün embriyosu genelde 3 ve 5.gün oluyor..bi arkadaş daha var 4.günBende yarın 4. Gün embriyosu transferi olacağım kaçıncı gün test yapacaksınız acaba benimde ilk denemem yaşım 27
Tebrik ederim maşallah çok güzel. Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.Kızlar ben dayanamadım test verdım 7. Gun beta 60 hamıleyımmmmmmmmm
Kızlar ben dayanamadım test verdım 7. Gun beta 60 hamıleyımmmmmmmmm
Gece terlemesi var mıydı?Vardıııı karnında kasılma batma asırı yemek yeme sıcaklık
Senin yarın kesin çıkarTebrik ederim maşallah çok güzel. Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.Kaçıncı gğn embriyosuydu? Benim de yarın 7. Gün. Ama. Test yapmaya korkuyorum
Evet öyle diyorlar. Test yapmak istiyorum ama ya kana tam yansımamışsa çocugu olumsuz etkiler miyim diye de korkuyorum. Olacagı varsa da olmaz diyeSenin yarın kesin çıkar
Direk kanda yaptırabilirsinEvet öyle diyorlar. Test yapmak istiyorum ama ya kana tam yansımamışsa çocugu olumsuz etkiler miyim diye de korkuyorum. Olacagı varsa da olmaz diye
Eşim son güne kadar kan ya da idrar tahlili yapıp moralimizi bozmamızı istemiyor ben de o yüzden yapamıyorumDirek kanda yaptırabilirsin
Hayrli olsun canmKızlar ben dayanamadım test verdım 7. Gun beta 60 hamıleyımmmmmmmmm
Senin ne zaman test günün ?Eşim son güne kadar kan ya da idrar tahlili yapıp moralimizi bozmamızı istemiyor ben de o yüzden yapamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?