Nisan 2022 tüp bebek transferi gerçekleşenler

Bilmiyorum bugün böyle uyandım ben de anlamadım kardeşim testi getirsin birazdan yapacağım. Ben varsa çıkar diye düşünüyorum . Kızlar idrarda aşırı koku sizde de var mı affedersiniz idrar rengi neon sarı gibi parlak o da mı ilaçtan acaba

Herkeste oluyor bence o doğru diyorsunuz haklısınız da ama işte yine de pozitif olmalıyız ki bebeklere pozitif enerji verelim yani gebelik olduğunda da idrar rengi kokusu değişiyor diye okumuştum bol su sıvı tüketiyor musunuz?

Evet hergün iki litreden fazla su içiyorum testim geldi kızlar şimdi yapıyorum

Giderek artıyoruz ben de perşembe transfer oldum inşallah hepimiz pozitif oluruz var mı belirtileriniz ? @cansucnss benim hiç yok ya
Valla haftasonu bel agrısı yaşadım onun dışında zaten progestan iğnesini vurduktan sonra ki agrılarından dolayı belirtilerini kestiremedim açıkçası:) gerçi kendim de düşünmek istemiyorum modumu düşürmemek adına çünkü hiç belirti olmadan da pozitifi gören çok kişi var inşallah bizde sonuç olarak pozitifleri görürüz . Ben cuma günü kan vericem haftasonuna denk geliyor test günüm 2 gün öncesi yaptırsam sonuç yine çıkar diye düşünüyorum

Haftasonu bayram falan benim de onlara geliyor.. ben gününde yaptırcam gene de

Merhaba benimde 16 nisan transfer günüm 3. Gün embriyosu 28 inde test günüm rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah

şakaaa benimde 18 acaba yapsam çıkar mı bak şimdi aklım kaldı var mıydı bir belirtin vs bir şeyler
Hiçbir şey yoktu yazıyorum kaç gündür stresten öldüm resmen kesin negatif gözüyle bakıyordum 5. Gün embriyosuysa kesin çıkar

Hiçbir şey yoktu yazıyorum kaç gündür stresten öldüm resmen kesin negatif gözüyle bakıyordum 5. Gün embriyosuysa kesin çıkar
Benim
benim 3. Gün embriyosu 16 nisan transfer sizce bende de çıkar mı yarın sabah ilk idararla yapsam kızlar

Artık rahatla tadını çıkar
Bize rahatlamak yok canım şimdi kan tahlili sonra kese sonra kalp atışı aman 3.5 ayı doldursun risk azalsın derken doğana kadar diken üstündeyiz Rabbim sağlıkla doğurmayı nasip etsinde ona da dayanırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…