- Konu Sahibi babyjanuary
-
- #1.221
Yoğun kanama bende de oldu hatta adet 10 gün falan sürdüİyi günler kızlar opu dan sonra adet oldum hatta normal tarihten neredeyse 15 gün önce oldum ve çok yoğun kanamam oluyor daha önce hiç böyle olmamıştım hem çok aşırı kanamam oluyor hem de arada bir karnıma sanki adetin ilk günüymüş gibi ağrı giriyor aynı durumu yaşayan var mı?
Canım darısı başımıza.beni de 19 mayısa çağırdılar inşallah biz de duyarızBugün 7+2 deyiz ve kalp atışını duyduk bebeğimin❤❤ allah isteyen bu yolda mücadele eden herkese nasip etsin hepiniz dualarimdasiniz. Yol ne kadar zor stresli yorucu üzücü olsada bir kalp atışında herseyi unutuyorsunuz... ❤
InsallahCanım darısı başımıza.beni de 19 mayısa çağırdılar inşallah biz de duyarız
Opu sonrası normal o zaman. Peki ikinci adeti ne zaman oldunuz?Yoğun kanama bende de oldu hatta adet 10 gün falan sürdü
5 hafta falan sonra oldum o da bir hafta geç oldu ama kanama normal düzeydeydiOpu sonrası normal o zaman. Peki ikinci adeti ne zaman oldunuz?
İnsana sanki zaman hiç geçmiyormuş gibi geliyor5 hafta falan sonra oldum o da bir hafta geç oldu ama kanama normal düzeydeydi
İğne ilaç vermedi normal takip yaptı transfer için transfere 4 gün kala fitil ve bı tanede hap verdi sadece onları kullandımÇikolata kisti bende de var canım. Bu arada doğal sikluzla transfer nasıl oluyor ki
Doğal sikluzu duyuyorum da hep nasıl bir şeymiş onu bilmiyordum teşekkür ederim canım.İğne ilaç vermedi normal takip yaptı transfer için transfere 4 gün kala fitil ve bı tanede hap verdi sadece onları kullandım
Canım gözün Aydın ılaclara devam et dedımi bende bugün yıne kahve leke var bırazda yoğun sankı yıne tedırgınım persembe bende kalp atışını görecem esım ızın alamadı benım tedavı başka sehırde oraya gıdemıcem yakınımda bır devlet hastanesı var oraya her ıhtımale karşı randevu almıştım oraya gıdecegım bır yandan da kaygılıyım dev hastanelerine güvenim var ınsan yınede kendı dr görmek istiyor ama bu lekelerle otobüse bınmeyı göze alamadım o yüzden merak ettim doktor ılaclara hepsıne devamı dedı bırde hangı ılacları ne kadar kullanıyorsunInsallah❤❤
Pozitif çıkınca ilaçlara aynı devam ettin mi, ekleme çıkarma bi değişiklik yapıyor mu :)Canım gözün Aydın ılaclara devam et dedımi bende bugün yıne kahve leke var bırazda yoğun sankı yıne tedırgınım persembe bende kalp atışını görecem esım ızın alamadı benım tedavı başka sehırde oraya gıdemıcem yakınımda bır devlet hastanesı var oraya her ıhtımale karşı randevu almıştım oraya gıdecegım bır yandan da kaygılıyım dev hastanelerine güvenim var ınsan yınede kendı dr görmek istiyor ama bu lekelerle otobüse bınmeyı göze alamadım o yüzden merak ettim doktor ılaclara hepsıne devamı dedı bırde hangı ılacları ne kadar kullanıyorsun
Yok canım aynen devam edıyorsun ama bende kanama olunca sadece kan sulandırıcıları kesti birde kanama olduğu gün depot tek kullanımlık bır ıgne var kalçadan 1 kez onu vurdurdumPozitif çıkınca ilaçlara aynı devam ettin mi, ekleme çıkarma bi değişiklik yapıyor mu :)
Senın kaçıncı gün nasıl gıdıyorPozitif çıkınca ilaçlara aynı devam ettin mi, ekleme çıkarma bi değişiklik yapıyor mu :)
Depot transfer sonrasında vururdum. 2 gün ağrıdı. Bugün test günümdü, arayıp hemşireye haber vermem lazımdı. Sağlık ocağında sabah 9 a doğru kan verdim. Akşam 16.00 da çıkar dediler. Çıkmadı. Sonuç yarına kaldıYok canım aynen devam edıyorsun ama bende kanama olunca sadece kan sulandırıcıları kesti birde kanama olduğu gün depot tek kullanımlık bır ıgne var kalçadan 1 kez onu vurdurdum
Yarin yazacağımBenim de test günüm 10 mayıs ben de adet olacak gibi hissediyorum bacaklarım falan ağrıyor bu da beni çok korkutuyor Allahım inşallah hepimiz pozitif sonuç alırız hayırlısıyla
Ben bütün ilaclara devam ediyorum gunde 2 defa estrofem gunde 3 defa progestan fitil 2 günde 1 progesteron igne. Ve hergun folik asit ile coraspin hepsi devam yuksek ihtimal 12.haftaya kadar devam edicem.bence kendini kasma doktor konusunda rahat ol canimCanım gözün Aydın ılaclara devam et dedımi bende bugün yıne kahve leke var bırazda yoğun sankı yıne tedırgınım persembe bende kalp atışını görecem esım ızın alamadı benım tedavı başka sehırde oraya gıdemıcem yakınımda bır devlet hastanesı var oraya her ıhtımale karşı randevu almıştım oraya gıdecegım bır yandan da kaygılıyım dev hastanelerine güvenim var ınsan yınede kendı dr görmek istiyor ama bu lekelerle otobüse bınmeyı göze alamadım o yüzden merak ettim doktor ılaclara hepsıne devamı dedı bırde hangı ılacları ne kadar kullanıyorsun
Canım ebru hoca keseyi görünce 5+4 teyken azaltarak bıraktırdı bana estrofemiBen bütün ilaclara devam ediyorum gunde 2 defa estrofem gunde 3 defa progestan fitil 2 günde 1 progesteron igne. Ve hergun folik asit ile coraspin hepsi devam yuksek ihtimal 12.haftaya kadar devam edicem.bence kendini kasma doktor konusunda rahat ol canimsen hangi ilaçları kullanıyorsun lekelenme normal deniyor ama
Bana kademeli olarak estrofemi azaltalim dedi bugün .kesedeen sonra benim gunde 3 olani 2 adete cevirmistiCanım ebru hoca keseyi görünce 5+4 teyken azaltarak bıraktırdı bana estrofemi
Lekelenme bende de var nereye kadar devam edecek bakalımCanım gözün Aydın ılaclara devam et dedımi bende bugün yıne kahve leke var bırazda yoğun sankı yıne tedırgınım persembe bende kalp atışını görecem esım ızın alamadı benım tedavı başka sehırde oraya gıdemıcem yakınımda bır devlet hastanesı var oraya her ıhtımale karşı randevu almıştım oraya gıdecegım bır yandan da kaygılıyım dev hastanelerine güvenim var ınsan yınede kendı dr görmek istiyor ama bu lekelerle otobüse bınmeyı göze alamadım o yüzden merak ettim doktor ılaclara hepsıne devamı dedı bırde hangı ılacları ne kadar kullanıyorsun
Benim günde 1 di 6+3 teyken tamamen bıraktım herkese farklı oluyor demekkiBana kademeli olarak estrofemi azaltalim dedi bugün .kesedeen sonra benim gunde 3 olani 2 adete cevirmisti
Çikolata kisti bnde de var iki tane 2.5 cm onlar mı engel oluyor acaba bizim tutunmayaYok canım hicbisey yapmadı doğal sikluzla transfer yapmıştı oda olmadı yarın görüşmem var ne diyecek bilmiyorum bende çikolata kisti var 7 cm büyüklüğünde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?