• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nisan 2022 Tüp Bebek Transfer Olacaklar 👶

Çikolata kisti bnde de var iki tane 2.5 cm onlar mı engel oluyor acaba bizim tutunmaya 😢
Bugün drla görüşmem vardı benimle aynı çikolata kisti olan biri vardı o pozitif oldu onunla alakası yok dedi Dr büyük ihtimalle genetiginde bir sorun olabilir dedi bugün tekrar başka bir tedaviye başladım bakalım bu nasıl olacak bilmiyorum inşallah bu sefer olur 🤲

Raporlu yapıyor. Rapor için onu seçtik ama benim şartlarım uymadığı için alamadım. Sonra da değişmedim doktorumu. Memnunum bi problem yaşamadık güler yüzlü bi doktor
Sağol canım, ben Avrupa yakasındaym, sanırım ebru hanım Altunizade deymis😥

Evet canım üsküdarda ben de gebze tarafından git gel yaptım yollar sabahları hep kilit oluyor😬
bende avcılardayım kuzum,
navıgasyonla ıkı saat verıyor, tabı arabamız yok merobus ıle
ya çalısmıyor olsam hıccc dusunmem bu kadar da işte,
yumurta takıbı sonrası ıse gelmem gerekecek.

Ben rapor almak zorunda kalıyordum gittiğim günler 1 buçuk saat gidiş 1 buçuk dönüş orda bekle falan derken okul saati bitiyordu

Depot transfer sonrasında vururdum. 2 gün ağrıdı. Bugün test günümdü, arayıp hemşireye haber vermem lazımdı. Sağlık ocağında sabah 9 a doğru kan verdim. Akşam 16.00 da çıkar dediler. Çıkmadı. Sonuç yarına kaldı
Canım yazmadın bıse ınsallah güzel sonuçlar almışsındır

Hadı çok şükür çok sevındım canım 🎈🎈🎈🎈
Sen iyi misin kanama durdu mu inşallah, ilaçlar keseyi gördükten sonra aynı devam ediyor mu, estrofem aynı şekilde devam ettirdi mi. Çok heyecan verici bir duygu. Rabbim isteyen herkesin kucağını hayırla sağlıkla doldursun 😊

Bugün drla görüşmem vardı benimle aynı çikolata kisti olan biri vardı o pozitif oldu onunla alakası yok dedi Dr büyük ihtimalle genetiginde bir sorun olabilir dedi bugün tekrar başka bir tedaviye başladım bakalım bu nasıl olacak bilmiyorum inşallah bu sefer olur 🤲
Nasıl başka Bi tedavi canım farklı bir işlem mi yapacak bu transferde genetiğe gönderelim demedi mi embryoları

Ben de kanama oldum doktorum iğne verdi düşük olmasın diye onu vuruldum kanamam dışarda kesildi ama hâlâ rahim içi kanamam devam ediyor her kanama düşük demek değil sadece riskli oluyor 6+6 hamileliğim devam ediyor cok şükür sadece sürekli yatıyorum
Merhaba bende aynı durumu yaşadım..doktorum pruloton igne verdi kan sulandiricilari kesti..su an sadece dinleniyorum sizin tekrar oldu mu merak ettim durumunuz nedir

Back