- Konu Sahibi babyjanuary
-
- #1.241
Bugün drla görüşmem vardı benimle aynı çikolata kisti olan biri vardı o pozitif oldu onunla alakası yok dedi Dr büyük ihtimalle genetiginde bir sorun olabilir dedi bugün tekrar başka bir tedaviye başladım bakalım bu nasıl olacak bilmiyorum inşallah bu sefer olurÇikolata kisti bnde de var iki tane 2.5 cm onlar mı engel oluyor acaba bizim tutunmaya
Belkide kan sonuclarina gore ayarlıyordur en bastaBenim günde 1 di 6+3 teyken tamamen bıraktım herkese farklı oluyor demekki
Olabilir canımBelkide kan sonuclarina gore ayarlıyordur en basta
Canımm selam.Ben de Ebru hanımın hastasıyımne zaman transfer oldunuz
Raporlu yapıyor. Rapor için onu seçtik ama benim şartlarım uymadığı için alamadım. Sonra da değişmedim doktorumu. Memnunum bi problem yaşamadık güler yüzlü bi doktorCanımm selam.
Ebru hanım raporlu tüp yapıyor mu acaba bilgin var mı ?
Memnun musun
Sağol canım, ben Avrupa yakasındaym, sanırım ebru hanım Altunizade deymisRaporlu yapıyor. Rapor için onu seçtik ama benim şartlarım uymadığı için alamadım. Sonra da değişmedim doktorumu. Memnunum bi problem yaşamadık güler yüzlü bi doktor
Evet canım üsküdarda ben de gebze tarafından git gel yaptım yollar sabahları hep kilit oluyorSağol canım, ben Avrupa yakasındaym, sanırım ebru hanım Altunizade deymis
bende avcılardayım kuzum,Evet canım üsküdarda ben de gebze tarafından git gel yaptım yollar sabahları hep kilit oluyor
Kuzum sen bahçeci fulya yada floryayla görüşsene.. görüştün mü yoksa??bende avcılardayım kuzum,
navıgasyonla ıkı saat verıyor, tabı arabamız yok merobus ıle
ya çalısmıyor olsam hıccc dusunmem bu kadar da işte,
yumurta takıbı sonrası ıse gelmem gerekecek.
bahcecı fulyaya hıc gıtmedım kuzum,Kuzum sen bahçeci fulya yada floryayla görüşsene.. görüştün mü yoksa??
Floryada da merkezleri varmış canımcım, sana yakın hembahcecı fulyaya hıc gıtmedım kuzum,
ama bır gıtmek ıstıyorum, henuz daha gorusmelere başlamadık
evet kuzum, bnde baktım fulya cok terste kalıyor bana uskudar daha yakın kalıyor.Floryada da merkezleri varmış canımcım, sana yakın hemFulya çok ters eğer araçsız git gel yapacaksan.. üsküdar daha kolay marmarayla..
1.20 çıktı negatifBenim de test günüm 10 mayıs ben de adet olacak gibi hissediyorum bacaklarım falan ağrıyor bu da beni çok korkutuyor Allahım inşallah hepimiz pozitif sonuç alırız hayırlısıyla
Canım yazmadın bıse ınsallah güzel sonuçlar almışsındırDepot transfer sonrasında vururdum. 2 gün ağrıdı. Bugün test günümdü, arayıp hemşireye haber vermem lazımdı. Sağlık ocağında sabah 9 a doğru kan verdim. Akşam 16.00 da çıkar dediler. Çıkmadı. Sonuç yarına kaldı
Farkında değilim. Çoook şükür pozitifCanım yazmadın bıse ınsallah güzel sonuçlar almışsındır
Hadı çok şükür çok sevındım canımFarkında değilim. Çoook şükür pozitifyarın tekrar kan vericem. 2 hafta sonrasına randevu vereceklermiş. İlaçlar aynı devam dedi.
Sen iyi misin kanama durdu mu inşallah, ilaçlar keseyi gördükten sonra aynı devam ediyor mu, estrofem aynı şekilde devam ettirdi mi. Çok heyecan verici bir duygu. Rabbim isteyen herkesin kucağını hayırla sağlıkla doldursunHadı çok şükür çok sevındım canım
Nasıl başka Bi tedavi canım farklı bir işlem mi yapacak bu transferde genetiğe gönderelim demedi mi embryolarıBugün drla görüşmem vardı benimle aynı çikolata kisti olan biri vardı o pozitif oldu onunla alakası yok dedi Dr büyük ihtimalle genetiginde bir sorun olabilir dedi bugün tekrar başka bir tedaviye başladım bakalım bu nasıl olacak bilmiyorum inşallah bu sefer olur
Merhaba bende aynı durumu yaşadım..doktorum pruloton igne verdi kan sulandiricilari kesti..su an sadece dinleniyorum sizin tekrar oldu mu merak ettim durumunuz nedirBen de kanama oldum doktorum iğne verdi düşük olmasın diye onu vuruldum kanamam dışarda kesildi ama hâlâ rahim içi kanamam devam ediyor her kanama düşük demek değil sadece riskli oluyor 6+6 hamileliğim devam ediyor cok şükür sadece sürekli yatıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?