• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nisan 2022 Tüp Bebek Transfer Olacaklar 👶

Onları yapmadan önce herşeyi elemenizi öneririm.
Benimde şimdi öyle 3.transfer sürecindeyim. Ama doktorlar pgt era ile yaparız dediler. Çoğu önermedş. Bütün seçenekleri tükettikten sonra tekrsr toplama ve pgt düşünebilirsin dediler..
Ben şimdi lenfosit aşısı deniyorum bakalım..
Dimi bnde dıyorım daha genetiğe gelesiye kadar bir sürü seçenek vardır doktor hiç bişey sunmadı bana direk genetik dedi bişey bulamayınca çok sinir oldum rahime çizik embrıyo yapıştırma fajan varmış dedim onlar işe yaramaz dedi o neymiş canım ilk defa duydum tutunmayı mı kolaylaştiriyor sizde bir sorun varmı sanırım Bayaa çok araştırmam gerek tekrar transfer olmadan

Merhaba kızlar bugun transferimin 8. Günü 2 adet 5.gun embriyosu transfer oldum iki üç gündür de pembe akintim var oyle regl kanaması gibi kirmizi yogun degil akıntıya kan karışmış sekilde gunde iki uc kez oluyor bazen cizgi seklinde oluyor fitil dışında birsey kullanmıyorum biraz tedirgin oldum olumsuz bir durum olmasindan endişeliyim

Merhaba kızlar bugun transferimin 8. Günü 2 adet 5.gun embriyosu transfer oldum iki üç gündür de pembe akintim var oyle regl kanaması gibi kirmizi yogun degil akıntıya kan karışmış sekilde gunde iki uc kez oluyor bazen cizgi seklinde oluyor fitil dışında birsey kullanmıyorum biraz tedirgin oldum olumsuz bir durum olmasindan endişeliyim
Yerleşme olabilir. Hemşireyi arayıp bilgi vermende fayda var :)

Canım benim de 8.gün aynı şekilde oldu 10.gün erken gebelik testinde pozitifi gördüm.bence yerleşme kanaması ama yine de çok fazla ayağa kalkma yat dinlen artmasın

Var canım 4 tane daha var 5.gün embryosu ama transfer olmaya korkuyorum yine tutmayacak diye senin varmı embryo tekrar transfer olmayı düşünüyormusun
Evet benimde 4 tane daha var bende korkuyorum ama yinede istiyorum denemeyi âdet olmayı bekliyorum hemen bu ay transfer yapiliyormu yoksa bir ay aramı verecek bilmiyorum iki kez Dr aradı adetliyken gel dedi ama inşallah bu sefer olur

Evet benimde 4 tane daha var bende korkuyorum ama yinede istiyorum denemeyi âdet olmayı bekliyorum hemen bu ay transfer yapiliyormu yoksa bir ay aramı verecek bilmiyorum iki kez Dr aradı adetliyken gel dedi ama inşallah bu sefer olur
İnşallah olur canım farklı Bi yöntem deneyecek mi yoksa direk transfer mı yapcak histereskopi oldun mu sen çizik fayda edıyor dıyolar embryo yapıştırma var tutunma serumu flaan dıyolar bzim arkadaş iki adet sonra su transfer oldu ikiz tuttu 3. Denemesiydi

İnşallah olur canım farklı Bi yöntem deneyecek mi yoksa direk transfer mı yapcak histereskopi oldun mu sen çizik bufayda edıyor dıyolar embryo yapıştırma var tutunma serumu flaan dıyolar bzim arkadaş iki adet sonra su transfer oldu ikiz tuttu 3. Denemesiydi
Yok canım hicbisey yapmadı doğal sikluzla transfer yapmıştı oda olmadı yarın görüşmem var ne diyecek bilmiyorum bende çikolata kisti var 7 cm büyüklüğünde

İyi günler kızlar opu dan sonra adet oldum hatta normal tarihten neredeyse 15 gün önce oldum ve çok yoğun kanamam oluyor daha önce hiç böyle olmamıştım hem çok aşırı kanamam oluyor hem de arada bir karnıma sanki adetin ilk günüymüş gibi ağrı giriyor aynı durumu yaşayan var mı?

Back