• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nisan 2022 Tüp Bebek Transfer Olacaklar 👶

İyi günler kızlar opu dan sonra adet oldum hatta normal tarihten neredeyse 15 gün önce oldum ve çok yoğun kanamam oluyor daha önce hiç böyle olmamıştım hem çok aşırı kanamam oluyor hem de arada bir karnıma sanki adetin ilk günüymüş gibi ağrı giriyor aynı durumu yaşayan var mı?
Yoğun kanama bende de oldu hatta adet 10 gün falan sürdü

Bugün 7+2 deyiz ve kalp atışını duyduk bebeğimin 🤲🤲❤❤ allah isteyen bu yolda mücadele eden herkese nasip etsin hepiniz dualarimdasiniz. Yol ne kadar zor stresli yorucu üzücü olsada bir kalp atışında herseyi unutuyorsunuz...🤲🤗
Canım darısı başımıza.beni de 19 mayısa çağırdılar inşallah biz de duyarız

Canım gözün Aydın ılaclara devam et dedımi bende bugün yıne kahve leke var bırazda yoğun sankı yıne tedırgınım persembe bende kalp atışını görecem esım ızın alamadı benım tedavı başka sehırde oraya gıdemıcem yakınımda bır devlet hastanesı var oraya her ıhtımale karşı randevu almıştım oraya gıdecegım bır yandan da kaygılıyım dev hastanelerine güvenim var ınsan yınede kendı dr görmek istiyor ama bu lekelerle otobüse bınmeyı göze alamadım o yüzden merak ettim doktor ılaclara hepsıne devamı dedı bırde hangı ılacları ne kadar kullanıyorsun

Canım gözün Aydın ılaclara devam et dedımi bende bugün yıne kahve leke var bırazda yoğun sankı yıne tedırgınım persembe bende kalp atışını görecem esım ızın alamadı benım tedavı başka sehırde oraya gıdemıcem yakınımda bır devlet hastanesı var oraya her ıhtımale karşı randevu almıştım oraya gıdecegım bır yandan da kaygılıyım dev hastanelerine güvenim var ınsan yınede kendı dr görmek istiyor ama bu lekelerle otobüse bınmeyı göze alamadım o yüzden merak ettim doktor ılaclara hepsıne devamı dedı bırde hangı ılacları ne kadar kullanıyorsun
Pozitif çıkınca ilaçlara aynı devam ettin mi, ekleme çıkarma bi değişiklik yapıyor mu :)

Pozitif çıkınca ilaçlara aynı devam ettin mi, ekleme çıkarma bi değişiklik yapıyor mu :)
Yok canım aynen devam edıyorsun ama bende kanama olunca sadece kan sulandırıcıları kesti birde kanama olduğu gün depot tek kullanımlık bır ıgne var kalçadan 1 kez onu vurdurdum

Yok canım aynen devam edıyorsun ama bende kanama olunca sadece kan sulandırıcıları kesti birde kanama olduğu gün depot tek kullanımlık bır ıgne var kalçadan 1 kez onu vurdurdum
Depot transfer sonrasında vururdum. 2 gün ağrıdı. Bugün test günümdü, arayıp hemşireye haber vermem lazımdı. Sağlık ocağında sabah 9 a doğru kan verdim. Akşam 16.00 da çıkar dediler. Çıkmadı. Sonuç yarına kaldı

Ben bütün ilaclara devam ediyorum gunde 2 defa estrofem gunde 3 defa progestan fitil 2 günde 1 progesteron igne. Ve hergun folik asit ile coraspin hepsi devam yuksek ihtimal 12.haftaya kadar devam edicem.bence kendini kasma doktor konusunda rahat ol canim 🤗🤗sen hangi ilaçları kullanıyorsun lekelenme normal deniyor ama

Ben bütün ilaclara devam ediyorum gunde 2 defa estrofem gunde 3 defa progestan fitil 2 günde 1 progesteron igne. Ve hergun folik asit ile coraspin hepsi devam yuksek ihtimal 12.haftaya kadar devam edicem.bence kendini kasma doktor konusunda rahat ol canim 🤗🤗sen hangi ilaçları kullanıyorsun lekelenme normal deniyor ama
Canım ebru hoca keseyi görünce 5+4 teyken azaltarak bıraktırdı bana estrofemi 🤔

Lekelenme bende de var nereye kadar devam edecek bakalım

Back