- 7 Şubat 2019
- 44
- 18
- 38
- 40
- Konu Sahibi babyjanuary
- #1.261
5. Gün embriyosu ve 3. Gün embriyo beta hcg degeri farklı mı olur yani 5. Gün daha mı yüksek çıkar kızlar?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet bana da aynı iğneyi vermiştiMerhaba bende aynı durumu yaşadım..doktorum pruloton igne verdi kan sulandiricilari kesti..su an sadece dinleniyorum sizin tekrar oldu mu merak ettim durumunuz nedir
Merhabalar çok üzgünüm adınıza benim 33 çıktı değerim pozitif dendi ama bugün 17 ye düşmüş inşallah bir dahakine güzel sonuçlar alırsınız1.20 çıktı negatif
Başka hangı ılacları kullanıyorsunuzMerhaba bende aynı durumu yaşadım..doktorum pruloton igne verdi kan sulandiricilari kesti..su an sadece dinleniyorum sizin tekrar oldu mu merak ettim durumunuz nedir
Hepsıne devam saddece leke olunca kan sulandırılıyor kestıSen iyi misin kanama durdu mu inşallah, ilaçlar keseyi gördükten sonra aynı devam ediyor mu, estrofem aynı şekilde devam ettirdi mi. Çok heyecan verici bir duygu. Rabbim isteyen herkesin kucağını hayırla sağlıkla doldursun
Evet benim de rahim içi devam ediyor..su an için bi küçülme gormedi 10 gün sonra tekrar kontrol edecek.. inşallah bir an önce biterEvet bana da aynı iğneyi vermişti
Sonrasında dışarda kanamam olmadı bir de endol hap kullanıyorum her gün
Rahim içi kanamam hâlâ devam ediyor ama doktorum bu hafta azalma olduğunu ve alanın biraz daha küçüldüğünü söyledi
Sizinde mi rahim içi kanamanız varmış
Progestan estrofem duphaston folik asit birde oksapar a devam ediyorumBaşka hangı ılacları kullanıyorsunuz
Merhaba :) tüp bebek ben de düşünüyorum tedavıye basladıgımız ay transfer olmuyor mu neye gore rahim dınlendırme erteleme gıbı seyler oluyor cevap yazarsanız cok sevınırım2 ay rahim dinlendirildi bende
Yumurta toplama öncesi çok fazla hormon kullanıldığı için vücudu dinlendirmek istedi doktor.kullanılan hormonların bebeklere zarar vermemesi için.hormonları kesince hemen vücuttan atılmıyor bi süre daha vücutta kalıyorMerhaba :) tüp bebek ben de düşünüyorum tedavıye basladıgımız ay transfer olmuyor mu neye gore rahim dınlendırme erteleme gıbı seyler oluyor cevap yazarsanız cok sevınırım
Biz de nasip olursa 3-4 ay içnde düşünüyoruz fakat 2 haftalık yıllık ıznı kullanıp sehır dısında yaptıracağımız için gıttımızde transfer olmasından yanayız acaba yaparlar mı yoksa istisnasız herkesı dınlendırıp mi yaparlar kusura bakmayın bılmedıgım ıcın tecrubesı olan aynı yolda yürüyenlere sormak istedımYumurta toplama öncesi çok fazla hormon kullanıldığı için vücudu dinlendirmek istedi doktor.kullanılan hormonların bebeklere zarar vermemesi için.hormonları kesince hemen vücuttan atılmıyor bi süre daha vücutta kalıyor
Bu arada hamilesiniz görselden anladıgım kadarıyla Sağlıkla kucagınıza almak nasip olsun ınsallah bizlere de kısmet olurYumurta toplama öncesi çok fazla hormon kullanıldığı için vücudu dinlendirmek istedi doktor.kullanılan hormonların bebeklere zarar vermemesi için.hormonları kesince hemen vücuttan atılmıyor bi süre daha vücutta kalıyor
Amin inşallah Allah isteyen herkese nasip etsin.yani yumurta toplayıp 5 gün sonra transfer eden de var rahim dinlendiren de.doktora göre değişiyor ama benim doktorum çoğunlukla dinlendirmeyi tercih ediyor.daha doktorla konuşmadan önce sekreter muhtemelen dinlendirir demişti.bende hemen yapılsın istiyordum ama vardır bi bildiği.bence doktorunuz en iyisini bilir merak etmeyinBu arada hamilesiniz görselden anladıgım kadarıyla Sağlıkla kucagınıza almak nasip olsun ınsallah bizlere de kısmet olur
Kanamam oldu. Dr uma da ulaşamadım. Bi kadın doğumcuya geldim rahim içinde kanaman var düşebilir dedi. Ama kese güzel bebekte görünüyor dedi. Depot vurdu, serum verdi o kadar. Senin de mi öyleydi. Sen ayrı bişe yaptın mı.Hadı çok şükür çok sevındım canım
Bende de kanama var ara ara oluyor panikle gidiyorum kanama alanı yok bebek iyi tutunma kanaması diyor depot yapıyorlar birde serum veriyorlar bi süre sonra kesiliyor .buna da alışıcaz galibaKanamam oldu. Dr uma da ulaşamadım. Bi kadın doğumcuya geldim rahim içinde kanaman var düşebilir dedi. Ama kese güzel bebekte görünüyor dedi. Depot vurdu, serum verdi o kadar. Senin de mi öyleydi. Sen ayrı bişe yaptın mı.
Çok kanama oldu mu sende de, düşecek diye korkuyorum bu akşam yatış yaptık. Dediğin gibi başka bişe yapamayız dedi. Kanama alanı yok ama rahim içimden çok kan geldi dedi.Ama kese iyi ve düzgün düşebilir dedi. Moralim çok bozuldu. Korku ile sabahı bekliyorumBende de kanama var ara ara oluyor panikle gidiyorum kanama alanı yok bebek iyi tutunma kanaması diyor depot yapıyorlar birde serum veriyorlar bi süre sonra kesiliyor .buna da alışıcaz galiba
Bende aşırı ağrı ve kesilmeyen az az kanama vardı gittik meğer 2 embriyo da tutmuş biri tüpte kalmış.onu aldılar ameliyatla taburcu oldum kanama da kesilmişti pazartesi tekrar kan geldi kırmızı .çamaşıra biraz çıkıyor selpağa silince geliyor.ben yine gittim hasteneye doktor ameliyatta da görmüştüm yerleşme kanaman devam ediyor demişti bu da o dedi kanama alanı görmedi rahimde.serum verdi depot iğne yaptı eve geldim.salı günü azaldı bugün kesildi kanama ama bazısında adet kanaması gibi olur dedi endişelenme dedi.insan endişelenmeden duramıyor birde oksaparı kesti hemen hala da kullanmıyorumÇok kanama oldu mu sende de, düşecek diye korkuyorum bu akşam yatış yaptık. Dediğin gibi başka bişe yapamayız dedi. Kanama alanı yok ama rahim içimden çok kan geldi dedi.Ama kese iyi ve düzgün düşebilir dedi. Moralim çok bozuldu. Korku ile sabahı bekliyorum
Allah diğerini sağlıkla bağışlasın. Elden başka bir şey gelmiyor. Zaten tüp bebek annesi olmaya çalışarak herşeyi yapıyoruz.Bende aşırı ağrı ve kesilmeyen az az kanama vardı gittik meğer 2 embriyo da tutmuş biri tüpte kalmış.onu aldılar ameliyatla taburcu oldum kanama da kesilmişti pazartesi tekrar kan geldi kırmızı .çamaşıra biraz çıkıyor selpağa silince geliyor.ben yine gittim hasteneye doktor ameliyatta da görmüştüm yerleşme kanaman devam ediyor demişti bu da o dedi kanama alanı görmedi rahimde.serum verdi depot iğne yaptı eve geldim.salı günü azaldı bugün kesildi kanama ama bazısında adet kanaması gibi olur dedi endişelenme dedi.insan endişelenmeden duramıyor birde oksaparı kesti hemen hala da kullanmıyorum
Canım nasılsın çok gecmıs olsun hemsıreler var 7 24 onlaradamı ulasamadın nasılsın sımdı ben haftada 1 depot yapıyorum kan sulandırıcıları bıraktım dıger ılaclara devam korkma sadece dınlenKanamam oldu. Dr uma da ulaşamadım. Bi kadın doğumcuya geldim rahim içinde kanaman var düşebilir dedi. Ama kese güzel bebekte görünüyor dedi. Depot vurdu, serum verdi o kadar. Senin de mi öyleydi. Sen ayrı bişe yaptın mı.
Hemşire en yakın acile git dedi. En yakın Kadın Doğumcu dr a gittim. Depot vurdu. Hastanede 1 gece kaldım 8 saat tuzlu su serum aldım. Kanama azaldı. Fitil koyarken kahverengi leke ile devam ediyor. Kendi dr ile görüşemedim. Hemşire gittiğim dr u onaylayarak aynı ilaclara devam edeceksin dedi. Ekoprini 3 4 gün kullanma sonra tekrar başla dedi. Ben tekrar kanama başlar diye kullanmakta tereddüt ediyorum ama pıhtı sorunum var mı bilmediğimden başlayacağım. Haftaya cuma burda dr a gideceğim. Yolculuk yasak dedi. BekliyorumCanım nasılsın çok gecmıs olsun hemsıreler var 7 24 onlaradamı ulasamadın nasılsın sımdı ben haftada 1 depot yapıyorum kan sulandırıcıları bıraktım dıger ılaclara devam korkma sadece dınlen
Geçmiş olsun dinlendikçe azalacak bol bol su iç bu arada güzel beslen Erhan hocaya tekrar godecekmısın gel dedımıHemşire en yakın acile git dedi. En yakın Kadın Doğumcu dr a gittim. Depot vurdu. Hastanede 1 gece kaldım 8 saat tuzlu su serum aldım. Kanama azaldı. Fitil koyarken kahverengi leke ile devam ediyor. Kendi dr ile görüşemedim. Hemşire gittiğim dr u onaylayarak aynı ilaclara devam edeceksin dedi. Ekoprini 3 4 gün kullanma sonra tekrar başla dedi. Ben tekrar kanama başlar diye kullanmakta tereddüt ediyorum ama pıhtı sorunum var mı bilmediğimden başlayacağım. Haftaya cuma burda dr a gideceğim. Yolculuk yasak dedi. Bekliyorum