- 2 Haziran 2021
- 152
- 146
- 53
- Konu Sahibi babyjanuary
- #1.321
Herkese selam, sürekli yazılanları takip ediyordum bende artık süreçlerimi paylaşmaya karar verdim. 39 yaşındayım benim de 3. transferim olacak, muhtemelen bu ayın 20 si gibi. İlk ikisi de kimyasal gebelikle sonuçlandı maalesef, hatta 2. transferimde 7. gün yerleşme kanaması bile olmuştu ve çok umutlanmıştım Her şey Allah'tan, Rabbim isteyen herkesin kucağını sağlıklı, sıhhatli, hayırlı evlatlarla doldursun.
Piyasa da maalesef ilaç bulmak artık çok zor bu yüzden doktorum Estroferm yerine Cylco-Progynova verdi bu sefer, günde 4 adet içiyorum ama maalesef bu ilaç yan etki yaptı bende. Yüzümde ergenlik sivilcesi gibi kocaman sivilciler çıktı, çok halsiz ve bitkin hissediyorum kendimi. Bu ilacı kullanıp bu tür sıkıntılar yaşayanlar var mı?
Piyasa da maalesef ilaç bulmak artık çok zor bu yüzden doktorum Estroferm yerine Cylco-Progynova verdi bu sefer, günde 4 adet içiyorum ama maalesef bu ilaç yan etki yaptı bende. Yüzümde ergenlik sivilcesi gibi kocaman sivilciler çıktı, çok halsiz ve bitkin hissediyorum kendimi. Bu ilacı kullanıp bu tür sıkıntılar yaşayanlar var mı?