- Konu Sahibi babyjanuary
- #1.181
İnşallah güzel haberler alırsın canımDevam ediyor bakalım yarın kese için gidicez.doktor ne dicek
Leke şeklindemi korkma aktif değilse
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah güzel haberler alırsın canımDevam ediyor bakalım yarın kese için gidicez.doktor ne dicek
Canim degerlerin cok iyi artıyor hic endişe etme allahin izniyle guzel sonuçlanır. Koyu kahverengi akıntı geliosa sikinti yok demisti hemsirem kırmızı ya donerse haber et demiştiKızlar günaydın.dün kesilmeyen lekelenmem oldu bütün gün.acile gittik serum falan yaptılar.bugün de devam ediyor.doktor yerleşme kanamasıdır diyor ama kesilmeden devam eder mi 2 gün boyunca bilemedim.kimyasal gebelik olsa 12.gün kan değerim 709, 14.gün 1561 di değer de yüksek yani kimyasal gebelik gibi parça parça da dökülmüyor.daha önce kimyasal gebelik yaşamıştım değerim 39 dan 11 e düşmüştü.anlamadım niye böyle oluyor endişeliyim.hoca yarın gelecekmiş yarın gidicem inşallah keseyi görürüz herşey yolundadır
Onları yapmadan önce herşeyi elemenizi öneririm.Malasef benimde negatif 2.denememdi herşey çok güzeldi embryolar kaliteli olumlu düşünüyordum hep neden tutmuyor sebebde kalmadı artık doktor da bşey bulamadı genetik kaldı tek yapmadığımjz dedi genetiğine bakılarak transfer edebiliriz dedi napcağımı şaşirdim oda çok pahalı 250 dolar dıyoalr tek embryo en az iki tane göndercen rabbim yardımcımız olsun çok zor imtihanımız çok büyük
Geride bekleyen embriyo varmı amin inşallah canım benim Dr ne diyecek bilmiyorum adetin ikinci günü gel dediMalasef benimde negatif 2.denememdi herşey çok güzeldi embryolar kaliteli olumlu düşünüyordum hep neden tutmuyor sebebde kalmadı artık doktor da bşey bulamadı genetik kaldı tek yapmadığımjz dedi genetiğine bakılarak transfer edebiliriz dedi napcağımı şaşirdim oda çok pahalı 250 dolar dıyoalr tek embryo en az iki tane göndercen rabbim yardımcımız olsun çok zor imtihanımız çok büyük
Kan sulandırıcıyı kesti.onun dışında yat sürekli dedi.bugün kanama şeklindeydi ama adetin 4.günü 5. Günü gibi.öğleden beri yatıyorum kesildi kanama.inşallah keseye bişey olmamıştır.normalde 2-3 günde 1-2 da ka lekelenme oluyordu dün bütün gün lekelenme oldu bende acile gittim tabi ayağa kalkıp gidince kanamaya çevirdi.orda serum taktılar eve geldim yattım sabaha kadarbişey yoktu sabah yine kanama başladı.öğlen yattım öğleden beri kanama olmadı lekelenme de yok şuan.kalkmamak lazom da sürekli yatılmıyor işte evde çocuk var, çalışıyorum ayrıca nasıl olacak bakalım
Benim pembe lekelenmeydi dün kanamaya döndü işte kırmızı.bugün de öyleydi sonra kesildi.parçalı kanama olmadı ama hiç parça düşmediCanim degerlerin cok iyi artıyor hic endişe etme allahin izniyle guzel sonuçlanır. Koyu kahverengi akıntı geliosa sikinti yok demisti hemsirem kırmızı ya donerse haber et demişti
Canım hiç merak etmeKan sulandırıcıyı kesti.onun dışında yat sürekli dedi.bugün kanama şeklindeydi ama adetin 4.günü 5. Günü gibi.öğleden beri yatıyorum kesildi kanama.inşallah keseye bişey olmamıştır.normalde 2-3 günde 1-2 da ka lekelenme oluyordu dün bütün gün lekelenme oldu bende acile gittim tabi ayağa kalkıp gidince kanamaya çevirdi.orda serum taktılar eve geldim yattım sabaha kadarbişey yoktu sabah yine kanama başladı.öğlen yattım öğleden beri kanama olmadı lekelenme de yok şuan.kalkmamak lazom da sürekli yatılmıyor işte evde çocuk var, çalışıyorum ayrıca nasıl olacak bakalım
İnşallah canımCanım hiç merak etme
Tüp bebekle hamilelikte kanama okadar çok görülüyorki
Zaten yarın gidecekmişsin hayırlısıyla gör bebeğini yüreğin rahatlasın
Bende yaşadım canım aynı şeyleri dinlen zamanla kahverengıye dönüyor bende yatıyorum geneldeKan sulandırıcıyı kesti.onun dışında yat sürekli dedi.bugün kanama şeklindeydi ama adetin 4.günü 5. Günü gibi.öğleden beri yatıyorum kesildi kanama.inşallah keseye bişey olmamıştır.normalde 2-3 günde 1-2 da ka lekelenme oluyordu dün bütün gün lekelenme oldu bende acile gittim tabi ayağa kalkıp gidince kanamaya çevirdi.orda serum taktılar eve geldim yattım sabaha kadarbişey yoktu sabah yine kanama başladı.öğlen yattım öğleden beri kanama olmadı lekelenme de yok şuan.kalkmamak lazom da sürekli yatılmıyor işte evde çocuk var, çalışıyorum ayrıca nasıl olacak bakalım
Nezamana kadar yatarmışsın doktorun ne dedi?Bende yaşadım canım aynı şeyleri dinlen zamanla kahverengıye dönüyor bende yatıyorum genelde
Gebelik kesesinin boyutu ile ilgili bisey soyledimi canimBugün kontrolüm vardı 6 hafta 3 günlük oldu yolk kese yok ne yazık ki doktor bir hafta daha bekleyelim dedi ben zaten ilaclari 3 gündür bırakmıştım bu saatten sonra birsey olacağını sanmıyorum
Ultrason kağıdında gs 1.12cm yazıyor canım boş gebelik belirtisiz olur mu pozitif olduğunu öğrendiğimden beri tek belirtim bile yok hafif göğüs ağrısı dışındaGebelik kesesinin boyutu ile ilgili bisey soyledimi canim
Karindan ultrasonda gebelik kesesi 2 cm olunca ama vajinal ultrasonda 1cm e yakinken de görülebiliyor. Bence ümitsizliğe kapilma 1 hafta sonra felan yolk gözükür sonrada zaten kalp.atisi alinir❤bende yogun göğüs agrisi midemde sürekli bi yanma var hersey kokuyo gibi geliyo yiyip içemiyorum hic bisey igreniyorum. Agzimda anlamsiz bir acı tat var bide ama herkesin belirtisi baska bunlara bakarak kendini sakin birakmaUltrason kağıdında gs 1.12cm yazıyor canım boş gebelik belirtisiz olur mu pozitif olduğunu öğrendiğimden beri tek belirtim bile yok hafif göğüs ağrısı dışında
Ben de aynı durumu yaşadım kanamam oldugu gibi kan sulandırıcı hapı kestiler sonra doktorum proluton iğne vurdurmamı istedi iğneden sonra 1 kez kanama gordum kırmızı olarak sonra kesildi 2 gün sonra doktora gittik kese göründü ama rahim içi kanamam var suan 7 haftalık oldum hala devam ediyor ama dışardan görmüyorum sadece daha dikkatlı olmak ve yatmak gerekiyor şuanlık bebeğe bi zararı olmadı yarın kontrolum var inşallah kesilmiştir korkulacak bir durum yok bence :) bebekler geliştikçeBenim pembe lekelenmeydi dün kanamaya döndü işte kırmızı.bugün de öyleydi sonra kesildi.parçalı kanama olmadı ama hiç parça düşmedi
Bende bugün kese için gittim.lekelenmem olmasına rağmen rahim içinde kanama alanı yok dedi doktor.bu üstüne görme denilen şey dedi.korkacak bişey yokmuş ilerleyen zamanlarda da ara ara olabilir dedi.kesilse ben de rahatlıcam kalkmaya korkuyorumBen de aynı durumu yaşadım kanamam oldugu gibi kan sulandırıcı hapı kestiler sonra doktorum proluton iğne vurdurmamı istedi iğneden sonra 1 kez kanama gordum kırmızı olarak sonra kesildi 2 gün sonra doktora gittik kese göründü ama rahim içi kanamam var suan 7 haftalık oldum hala devam ediyor ama dışardan görmüyorum sadece daha dikkatlı olmak ve yatmak gerekiyor şuanlık bebeğe bi zararı olmadı yarın kontrolum var inşallah kesilmiştir korkulacak bir durum yok bence :) bebekler geliştikçe
Slmlar normal gebelik kese 12 mm ken bomboştu kese ne bebek ne yolk vardı 1 hafta sonra gördük o yüzden her ihtimale kardı beklemen lazım benceUltrason kağıdında gs 1.12cm yazıyor canım boş gebelik belirtisiz olur mu pozitif olduğunu öğrendiğimden beri tek belirtim bile yok hafif göğüs ağrısı dışında
Korkulacak bir durum yok o zaman kanama rahim içinde olmadıkça ciddi bir durum olmuyor şimdilik yatmaya devam et zamanla kesilecektirBende bugün kese için gittim.lekelenmem olmasına rağmen rahim içinde kanama alanı yok dedi doktor.bu üstüne görme denilen şey dedi.korkacak bişey yokmuş ilerleyen zamanlarda da ara ara olabilir dedi.kesilse ben de rahatlıcam kalkmaya korkuyorum
Gördük canımKorkulacak bir durum yok o zaman kanama rahim içinde olmadıkça ciddi bir durum olmuyor şimdilik yatmaya devam et zamanla kesilecektir
Peki keseyi gördün mü