- 5 Nisan 2012
- 231
- 107
- 31
Çatlatma iğnesi mi oldun canımKızlar testim hala pozitif bu neyin nesi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çatlatma iğnesi mi oldun canımKızlar testim hala pozitif bu neyin nesi
Hayır olmadımÇatlatma iğnesi mi oldun canım
İnşallah canım hepimiz güzel haberler alırız bu ayEkledim canım benim hoşgeldin pozitifi godrugun bir ay olur inşallah guzel haberlerini bekliyoruz
Bu ay benim de pikten sonra hemen silikleşmedi. Birgebeningünlüğü’ne göndermiştim 13 pik 14 çatlama dedi. Normalde ertesi gün baya silik olmasını bekliyordum. (13,14,15 değerlendirin demişti)En koyu 18 inde oldu sonra yavaş yavaş silikleşti iyice kafam karıştı 21 ine kadar değerlendirdik sonra değerlendiremedik maalesef umarım denk gelmiştir
ona göre de biraz silikleşmesi çatlama oluyor yaniBu ay benim de pikten sonra hemen silikleşmedi. Birgebeningünlüğü’ne göndermiştim 13 pik 14 çatlama dedi. Normalde ertesi gün baya silik olmasını bekliyordum. (13,14,15 değerlendirin demişti)Eki Görüntüle 3033151
Stres zaten başlı başına düşmanımız oldu mu ki olacak mı ki bugün mü yumurtlama falan kafamızda deli sorularBurda paylaşırsan yardımcı oluruz Yine de düzenli ilişki olduğu süreç ovulerle strese girmemeye çalış
18 i sankiKızlar bana yardım eder misiniz pik yavaş yavaş silindi birden silik çıkmadı çatlama sizce ne zaman olmuş
Ayyy inşallah canım hepimiz bu ay güzel haberler alırız hoş buldummEkledim canım umarım son topigin olur sonra doğru annislerin topigine geçersin Hoşgeldin
Aaaa anladım ozaman sen yarın yap yine hayırlısı olsun inşallahYok kız daha 13 gün var adetime
İyi canım hakkında hayırlısı olsun inşallahDaha olmadım femarayı yeni bıraktım rahim kalınlaştırıcı iğne vuruluyorum pazartesi gittiğimde duruma göre vurulucam aşılama değil iğne tedavisi deniyoruz canım
Regl gelmeden negatif düşünme oda gebelik belirtisiDudağımin kenarında sivilce çıkmış sanırım yine olmadı bakak gorek geçen ayda çene tarafinda çıktı
Bilemem mi. Canisi ama geçen ayda öyle olmuştu bı de ihtimallerde var tabii grip öncesi ateş ter falan oluyor ya o da olablr bilemiyorum kiRegl gelmeden negatif düşünme oda gebelik belirtisi
Evet öyle söyledi. Yani ben tam silik olmadığı için anlayamamıştım. 15 de epey silikti zaten.ona göre de biraz silikleşmesi çatlama oluyor yani
Yumurtlama günlerimiz aynı. benim de inanılmaz bir kasık ağrım var batma sızlanma gibi . Gerçi değerlendirdiğimiz önceki aylarda da olmuştu. Acaba diyorum vücut sperme tepki mi veriyor? Bu kadar erken belirti olur mu ki?Kızlaar selammm. 17-18-19 mart yumurtlama günümdü değerlendirdik. Şuan acayip bi kasık ağrım başladı sizce varsa bile bu kdar erken belirti verir mi
Olsun biz pozitif düşünelim pozitif olsunBilemem mi. Canisi ama geçen ayda öyle olmuştu bı de ihtimallerde var tabii grip öncesi ateş ter falan oluyor ya o da olablr bilemiyorum ki
Öyle tabi de rabbim büyük elbetOlsun biz pozitif düşünelim pozitif olsun
Yapıcam sabah hayırlısı olsunAaaa anladım ozaman sen yarın yap yine hayırlısı olsun inşallah
Hayır canim ilk doğumdan sonra spiral taktrdim 3 sene önceydi geçen senede gebelik düşündüğümüz için spirali çıkartmaya gittiğimde spiralin düştüğünü öğrendim yoktu nasil dşmüş bilmiyorumAaa spiral varken gebe mı kaldın