Tamam canım teste göre pik değil ama bazen testler yanıltıyorYumurtlama zamaninda olabiliyor kuzum doktorum soylemisti testte goremediysen ona göre ilerleme muhakkak degerlendirin
Evet o yüzden dedim.. bende o şekilde 2 defa kaçırdım gün aşırı ilerleyin bir hafta o sırada testlerinde yapmaya devam et kacirmamis olursunuzTamam canım teste göre pik değil ama bazen testler yanıltıyor
Bilmiyorum ki onlarda iyi diyorlar kullanan çok kişi var sende bir gebenin günlüğü sayfasından mı aldın bende de kaset varYa bu testlere de hiç güvenemedim kaset daha iyi sanki
İnşallah güzel haber veririm tatlımTamam bekliyoruz güzel haberlerini
Çatlama şeysi olabilir o yada başka güzel şeyler vardır inşallahBenim bu ay yumurtalamadan sonra beyaz akıntım başladı koku felan yok, kasıklarımda spor yapiyormuşum gibi ağrı var hiç olmazdı inşallah yine enfeksiyon gibi bişey değildir yine
Yaaaaa valla bende çok merak ettim instada çok haber var sürekli pik görüp hamile çıkan inşallah sende hamilesindir canım valla iyi sabretmişsin ben çoktan yapardımİnşallah güzel haber veririm tatlım
İnşallah canım yaa insan umutsuz olunca yapmakta istemiyo açıkçası ben ihtimal bile vermedim ama bakalım yarın varmı yokmu belli olurYaaaaa valla bende çok merak ettim instada çok haber var sürekli pik görüp hamile çıkan inşallah sende hamilesindir canım valla iyi sabretmişsin ben çoktan yapardım
Aslında varsa şimdi bile çıkar canım adet tarihi geçti miİnşallah canım yaa insan umutsuz olunca yapmakta istemiyo açıkçası ben ihtimal bile vermedim ama bakalım yarın varmı yokmu belli olur
İnşallah nasip kısmet herseyin hayırlısı olsunBizdede sorun olmadıgı halde gebelik oluşmadı sebebi buymuş neyseki çözüldü filmle açıldı tüplersendede tüplerden kaynaklı olmasada en azından sebebin o olmadıgını bilirsin
Yok kız daha 13 gün var adetimeAslında varsa şimdi bile çıkar canım adet tarihi geçti mi
18. Gün sanırımKızlar bana yardım eder misiniz pik yavaş yavaş silindi birden silik çıkmadı çatlama sizce ne zaman olmuş
Ekledim canım benim hoşgeldinBeni de ekler misin canımMavigrill bat 12 nisan herkese boll şanslar inşallah beklediğimiz mücizelere kavuşuruz
19 u pik 20 si çatlama gibi geldi banadaKızlar bana yardım eder misiniz pik yavaş yavaş silindi birden silik çıkmadı çatlama sizce ne zaman olmuş
Hoşbuldum canım inşallahhhh tüm bekleyenlerede bizede nasip etsin RabbimEkledim canım benim hoşgeldinRamazan'ın bereketiyle gelicekler inşallah
Ayy batımız aynı gün inşallah güzel haberler alırızİyi geceleer beni de listeye alırmısınız bat 3nisan gibi. Bugün çatlatma iğnemi oldum
En koyu 18 inde oldu sonra yavaş yavaş silikleşti iyice kafam karıştı 21 ine kadar değerlendirdik sonra değerlendiremedik maalesef umarım denk gelmiştir19 u pik 20 si çatlama gibi geldi banada