Ayy kıyamam yaa. Neyse inşallah vardır da sizinki tatbikat olmuş olsunBenim de aynı sizin ki gibi oldu
10 ve 15 pazartesiydi 25ydi bat 27sine attı
Sabah beta diye lh testi yapmışım 2. Çizgi silik çıktı sevinçten ağladım sonra fark ettim ki lh imişve gebelik testimi bulamadım
Onu en iyi doktorun bilir canım degerlerindeki artışı takip etmiştir keseni gördüyse normal yerleşme kanaması olabilir hala 7.nci haftamda olmama rağmen bana bile kanamanın olabileceğini söylüyor sadece fazla olursa riskliGörüştüm hcg artısı oldu cok sulur lekelenmede durdu .ama yınede adetten 1 hafta sonrada kımyasal riski oluyor ya .yerlestiyse yünede olur mu acaba bunu merak ettim
İnşallah sizin de vardır birlikte takip ederizAyy kıyamam yaa. Neyse inşallah vardır da sizinki tatbikat olmuş olsun
Kese için bu hafta gidecegim inş tesekkurler saglıkla ilerlesin insallah hepimizinkiOnu en iyi doktorun bilir canım degerlerindeki artışı takip etmiştir keseni gördüyse normal yerleşme kanaması olabilir hala 7.nci haftamda olmama rağmen bana bile kanamanın olabileceğini söylüyor sadece fazla olursa riskli
benim de aynı bat 25 Nisandı 16. gün yumurtladım 27 Nisan olduBenim de aynı sizin ki gibi oldu
10 ve 15 pazartesiydi 25ydi bat 27sine attı
Sabah beta diye lh testi yapmışım 2. Çizgi silik çıktı sevinçten ağladım sonra fark ettim ki lh imişve gebelik testimi bulamadım
bence gayet net bir şekilde görülüyor. Bat günü daha da koyulaşır. hayırlı olsun :) bayram hediyeniz gelmiş.Kızlaaar adete 3 gün var kimyasal falan olmaz dimi ne olur Bi bakın söyleyin inanılmaz heyecan yaptım
Eki Görüntüle 3054509
Belirtileriniz nelerdi ?Kızlaaar adete 3 gün var kimyasal falan olmaz dimi ne olur Bi bakın söyleyin inanılmaz heyecan yaptım
Eki Görüntüle 3054509
Teşekkür ederim canım ama adet olurum diye çok korkuyorumbence gayet net bir şekilde görülüyor. Bat günü daha da koyulaşır. hayırlı olsun :) bayram hediyeniz gelmiş.
kaç dakika içinde belirdi bu çizgiler. Gayet belirgin görünüyor hiç korkmayın.Teşekkür ederim canım ama adet olurum diye çok korkuyorum
Canım ben çok ilginç bir şekilde yumurtlama akıntısı hiç görmedim ama hiç bitmeyen beyaz akıntım var. Göğüs uçlarım çok acıyır ve kasıklarımda batmalar var. Birde kasıklarımda hani bıçak keserse o an Bi yanma hissedersin ya öyle Bi his varBelirtileriniz nelerdi ?
Bunlar 5. dakikada çekilen fotolar canım.kaç dakika içinde belirdi bu çizgiler. Gayet belirgin görünüyor hiç korkmayın.
Hatta yapabiliyorsanız kan testi yapın.
Hepsi ciddi gebelik belirtileri bence :)Canım ben çok ilginç bir şekilde yumurtlama akıntısı hiç görmedim ama hiç bitmeyen beyaz akıntım var. Göğüs uçlarım çok acıyır ve kasıklarımda batmalar var. Birde kasıklarımda hani bıçak keserse o an Bi yanma hissedersin ya öyle Bi his var
Bazen regl ağrısının aynısı bazen sadece sızıHepsi ciddi gebelik belirtileri bence :)
Şu an ağrılarınız regl ağrısı gibi mi geliyor. Çoğu kişi regl olacak gibi hissedip olmadığını söylüyor.
Harika canım için rahat olsun hiç stres yapma.Bunlar 5. dakikada çekilen fotolar canım.
Çok sağol canım bugün kan testi vermeyi planlıyorum eğer verirsem sonucu paylaşıcam hepinizleHarika canım için rahat olsun hiç stres yapma.
tamam canım bekliyoruz güzel sonuçlarını.Çok sağol canım bugün kan testi vermeyi planlıyorum eğer verirsem sonucu paylaşıcam hepinizle
Dün gece ve bir gün öncesi bulantım oldu ama yemekten de olabilir belim ve karnım da ağrıyordu bugün kendimi yokluyorum ne kasık ağrım ne bel ağrısı bir şeyim yokbenim de aynı bat 25 Nisandı 16. gün yumurtladım 27 Nisan olduhayırlısı bakalım inşallah pozitifi görürüz bu ay.
Benim en ufak bir belirtim yok
Gözünüz aydınCanım ben çok ilginç bir şekilde yumurtlama akıntısı hiç görmedim ama hiç bitmeyen beyaz akıntım var. Göğüs uçlarım çok acıyır ve kasıklarımda batmalar var. Birde kasıklarımda hani bıçak keserse o an Bi yanma hissedersin ya öyle Bi his var