- 24 Ağustos 2021
- 1.765
- 1.062
Ee o zaman tuzlu çubuk kraker alayım bari de iyi gelir inşallahşuan varsa bile çıkmayabilir kuzum azıcık daha sabretsen belki yeni oluşuyordur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ee o zaman tuzlu çubuk kraker alayım bari de iyi gelir inşallahşuan varsa bile çıkmayabilir kuzum azıcık daha sabretsen belki yeni oluşuyordur
aynen canım o şekilde bastırmaya çalış bulantılarınıEe o zaman tuzlu çubuk kraker alayım bari de iyi gelir inşallah
Geç yumurtlama oldu bu ay bat 28 Nisana kaydı. Beklemedeyim. Dün erken gebelik testi yaptım ama ya erken yaptım ya da test hatalıydı anlamadım. Test negatifti sonra testi açtım T çizgisi çok geride pembeydi. Yani çıkması gereken yerde değil de daha sağa doğru içerdeydi. O yüzden emin olamadım sonuçtan. 28'ni bekliyorumChyperus canım test yaptın mı
28 yse çok erken canım inşallah güzel haberlerle gelirsin merakla beklicemGeç yumurtlama oldu bu ay bat 28 Nisana kaydı. Beklemedeyim. Dün erken gebelik testi yaptım ama ya erken yaptım ya da test hatalıydı anlamadım. Test negatifti sonra testi açtım T çizgisi çok geride pembeydi. Yani çıkması gereken yerde değil de daha sağa doğru içerdeydi. O yüzden emin olamadım sonuçtan. 28'ni bekliyorum
Gebelik var mı canim doktora gitseydin kanaman varsaİyi aksamlar
Yerleşme kanaması sonrası yonede kımyasal gebelik olur mı acaba .sonucta yerleşmiş olmuyormu bilginiz yada fikriniz var mı
Ben de çok merak ediyorum ama erken gebelik testi beni biraz üzdü açıkçası. İnşallah doğru sonuç değildir28 yse çok erken canım inşallah güzel haberlerle gelirsin merakla beklicem
Görüştüm hcg artısı oldu cok sulur lekelenmede durdu .ama yınede adetten 1 hafta sonrada kımyasal riski oluyor ya .yerlestiyse yünede olur mu acaba bunu merak ettimGebelik var mı canim doktora gitseydin kanaman varsa
Merhaba canım ben de bu ay normalde bat 25 ama 3 gğn geç yumurtladığım için bat 28 e kaydı. Bugün çatlamadan itibaren 8. Gündü ve dayanamadım ben de senin gibi test yapıyorum 2 gündür . Dün hiç hiçbbirşey çıkmadı ama bugün gölge gibi bi çizgi gördüm.Geç yumurtlama oldu bu ay bat 28 Nisana kaydı. Beklemedeyim. Dün erken gebelik testi yaptım ama ya erken yaptım ya da test hatalıydı anlamadım. Test negatifti sonra testi açtım T çizgisi çok geride pembeydi. Yani çıkması gereken yerde değil de daha sağa doğru içerdeydi. O yüzden emin olamadım sonuçtan. 28'ni bekliyorum
Evet, çok hafif gölge var gibi geldi bana da. Galiba çok aceleci davranıyoruz. Ben dün yaptım ve söylediğim gibi olunca da çok aklım karıştı aynı zamanda moralim de bozuldu. Bekliyorum ama 1 gün 1 yıl gibi geliyor resmen İnşallah sende vardır canım. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallahMerhaba canım ben de bu ay normalde bat 25 ama 3 gğn geç yumurtladığım için bat 28 e kaydı. Bugün çatlamadan itibaren 8. Gündü ve dayanamadım ben de senin gibi test yapıyorum 2 gündür . Dün hiç hiçbbirşey çıkmadı ama bugün gölge gibi bi çizgi gördüm.
Belki geç yumurtlamışsındır sen de canım bat günü tekrarla testini istersen . İnşallah bayram sevinci olur ikimize deEvet, çok hafif gölge var gibi geldi bana da. Galiba çok aceleci davranıyoruz. Ben dün yaptım ve söylediğim gibi olunca da çok aklım karıştı aynı zamanda moralim de bozuldu. Bekliyorum ama 1 gün 1 yıl gibi geliyor resmen İnşallah sende vardır canım. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
Benim zaten normalde adet tarihim bugündü. Ama geç yumurtlama oldu ve iki kere. Biri 11'nde diğeri 14'nde. O yüzden bat 28. Ama adet olacakmışım gibi hissediyorumBelki geç yumurtlamışsındır sen de canım bat günü tekrarla testini istersen . İnşallah bayram sevinci olur ikimize de
Son yumurtlama günümden beri kasıklarımda sızlamalar oluyor. Ara ara batma gibi, adet ağrısından farklı ama aynı zamanda onun gibi de Hiç anlamıyorum o yüzden. Hayırlısı olsun demekle yetiniyorum..Belki geç yumurtlamışsındır sen de canım bat günü tekrarla testini istersen . İnşallah bayram sevinci olur ikimize de
benim de öyle bugün özellikle ufaktan kasıklarımda tuhaf ağrı desem tam anlamıyla ağrı değil bilmiyorum göreceğiz artık bi kaç güneSon yumurtlama günümden beri kasıklarımda sızlamalar oluyor. Ara ara batma gibi, adet ağrısından farklı ama aynı zamanda onun gibi de Hiç anlamıyorum o yüzden. Hayırlısı olsun demekle yetiniyorum..
İnşAllah güzel haberlerini alırız. Kendimi geçtim şuan senin için heyecanlanıyorum vallabenim de öyle bugün özellikle ufaktan kasıklarımda tuhaf ağrı desem tam anlamıyla ağrı değil bilmiyorum göreceğiz artık bi kaç güne
Kendini geçme lütfen belli mi olur ikimiz de pozitif görürüz bu ay bayram üzeri ne güzel olurİnşAllah güzel haberlerini alırız. Kendimi geçtim şuan senin için heyecanlanıyorum valla
Hadi inşallahKendini geçme lütfen belli mi olur ikimiz de pozitif görürüz bu ay bayram üzeri ne güzel olur
Benim de aynı sizin ki gibi olduBenim zaten normalde adet tarihim bugündü. Ama geç yumurtlama oldu ve iki kere. Biri 11'nde diğeri 14'nde. O yüzden bat 28. Ama adet olacakmışım gibi hissediyorum