- 4 Mart 2022
- 528
- 459
- 31
Çok sevindim canım benim Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahArkadaşlar eve gelir gelmez test yaptım. Poizitif ve inanılmaz şaşkınım mutluyum. Şaşkın olmama şaşırmayın:) o kadar uzun süre negatif gördüm ki o yüzden test yapasım yoktu resmen. Allahım sana şükürler olsun. Sağlıkla kucağımıza alalım.Mavigrill bu senin uğurun. Ben ilk defa böyle bir listeye katıldım. Seni hiç unutmicam. İlk çocuk ikinci çocuk diye düşünmeyin. Valla ikinci ama en az ilk kadar isteyip üzüldüğüme emin olabilirsiniz.
Adetten hemen sonra gün aşırı başlayıp catlamayi görene kadar devam edin öncesi önemli sonrası değil..Buna ilaveten uygulamalar yanlış oluyor ovulasyon testi alabilirsiniz ya da doktor takibiyle yumurta takibi yaptırabilirsinizSelam arkadaşlar. 2 aydır deniyoruz ama tutmadı takvim üzerinden yumurtlama takibi yapıyorum 27-28 günde bir adet oluyorum düzenli şekilde. Sormak istediğim şu geçen ay Akıntım yoğundu bu ay akıntı falan yok. Birde adete 13 14 gün kala gögüslerim ağrır uçları acırdı bu ay o da yok acaba yumurtlama olmadı mı ? Adet bittikten sonra 9. 12. Ve 14.günü değerlendirdik. Gün aşırı devam etmeyi düşünüyorum ama akıntı olmaması beni düşündürdü
Hamilesin kız T kopkoyuMerhaba kizlar ilk defa yazıyorum. Bat üstünden 5 gün geçti test yaptm bir şey var mi sizce
Ama c silik çıkmış onunda koyu olması lazm deil miydi . Arkadslr test bozuk dediHamilesin kız T kopkoyu
Başka varsa başka yap kuzum ama bence varAma c silik çıkmış onunda koyu olması lazm deil miydi . Arkadslr test bozuk dedi
İnnovitaOvulasyon testi için önereceğin bir marka var mı canım
olmamıssan 5 gündür olmazsın canım merak etme sen ögleden sonra yeni bir test yap emin olalım ama bence var =)Evt cnm oruclym ama sancim falnda var umutlanmstm ya
Adetin habercisi olarak bağırsaklarını takip eden bir benim sanmıştımnormalde kabızım, adete 1 hafta kala bağırsaklar görevden göreve dönen işçiler gibi vızır vızır çalışıyor. İnş fena yanıltır beni de bir gün
Benimde oykedir sanki ishal gibi di mi?
Yok yok bende oyleyim kizlar bikac gun oncesinden eger sık gitmeye baslarsam hareketlenirse bagirsaklarim anlarimki regl yakinAdetin habercisi olarak bağırsaklarını takip eden bir benim sanmıştımnormalde kabızım, adete 1 hafta kala bağırsaklar görevden göreve dönen işçiler gibi vızır vızır çalışıyor. İnş fena yanıltır beni de bir gün
Hani karnindan asagiya sesler gelip biseyler dusuyomus gibimiBenimde her adet oncesi hareketlenme olur ve sökülme hissi ordan anlarım.
Canın sağ olsun üzülme, benimde adetim yeni bitiyor.
Değeriniz çok güzel çıkmış, ne kadar geçikti sizin regliniz?Bu niye böyle normal mi
Oooo hayırlı olsunnn bikaç güne kese görürsünBu niye böyle normal mi
Reglim gecikmedi 27 si bat.Değeriniz çok güzel çıkmış, ne kadar geçikti sizin regliniz?
Canım merhaba bende 20. Günü baktırdım 9 çıkmıştı şuan bata 5 gün var betam 52. Bencede değerin çok güzelArkadaşlar merhaba 22. Günümde progesteron değerimi ölçtürdüm 13 çıktı sizce bu değer yumurta kalitesi için nasıl bir değer? Daha önceki testlerde düşüktü onu da ekledim anlayıp yorum yapabilecek olan var mı
Beta benim negatif çıkmış bata 6 gün varCanım merhaba bende 20. Günü baktırdım 9 çıkmıştı şuan bata 5 gün var betam 52. Bencede değerin çok güzel
Bende 7 aydın deniyorum. Ovulasyon testi ile denedim bu ay. yaşım 32 artık tedavi et beni dedim bişey varsa normal deneyerek olmuyo demek ki, doktorumda tamam o zaman adetin 20, günü bakalım progesteronuna dedi ona göre bu ay olmazsa bir dahaki ay ilaç başlarız ama onları sonra anlatacan dedi yolladı beni. 20. Günü gittim test yaptırdım 9 çıktı gayet iyi yumurtan çatlamış adet olursan 3. Günü gel ayrıntılı konuşacağız ne yapacağımızı anlatıcam dedi yolladı yineBeta benim negatif çıkmış bata 6 gün var
Progesteronum ilk 8lerde çıktığında bir dr bu şekilde hamilelik zor demişti o zaman üzülsem de yaşam şeklimi değiştirerek yükseltmiş olmak sevindirdi. Bu arada başka bir doktorda 5üzeri herkesin kalabileceğini söylemişti. Progesteron ile ilgili sizin doktorunuz bir şey söyledi mi? Bu değerler tam olarak ne ifade ediyor.
Gayet güzel canım bir de. Mens günü baksan yeterli benim Mens gününden 4 gün önce 60 dıKızlar betam 52.70 olmuş bata 5 gün kaldı. 2 gün önce 8.77 idi. Artış iyi değil mi?
Ben de 32 ye yeni girdim. Eşim doktora gitmek istemiyor bunu hala çocuğa hazır olmamasına bağlıyorum. Ama ben sürekli iyi beslenelim vitamin mineral alalım kafasındayım.Eşinizin kullandığı bir şey var mı? Sizin gibi bir doktor bana da pco dedi ancak 27 günde regl olurum sekmez.Bende 7 aydın deniyorum. Ovulasyon testi ile denedim bu ay. yaşım 32 artık tedavi et beni dedim bişey varsa normal deneyerek olmuyo demek ki, doktorumda tamam o zaman adetin 20, günü bakalım progesteronuna dedi ona göre bu ay olmazsa bir dahaki ay ilaç başlarız ama onları sonra anlatacan dedi yolladı beni. 20. Günü gittim test yaptırdım 9 çıktı gayet iyi yumurtan çatlamış adet olursan 3. Günü gel ayrıntılı konuşacağız ne yapacağımızı anlatıcam dedi yolladı yinebende sabırsızlıktan ve belirtilerden dolayı dayanamayıp 7 gün kala test yaptırdım düşük çıktı şimdi yükseliyor gibi takipteyiz her doktor başka bişey söylüyor hiç anlamıyorum bende, pko dedi biri asla değilim herşeyim iyi düzenli. bi süre doktor doktor gezdim gerçekten. Umarım seninde gönlüne göre olur