Çarpı koymuyorum artık kuzum üzülüp kimse rencide olmasın diye direk listeden siliyorum geçmiş olsun Rabbim tez vakitte guzel haberler almayı nasip etsin inşallahMavigrill ben regl oldum canım listede çarpı koyarsın beni bir kürtaj bekliyor artık sonrasında bir ay korunmalisin demişti Dr hayırlısı olsun
Kötü birşey miTSH değeri 2.5 üstü çıkınca veriliyormuş benim kadın dogumcum gerekli görmedi ama yarın aile hekimi ne diycek bakalim
Ooo daha cok var gec dollenir belki umudunu kaybetmek yook5 gun kaldi bata bugun erken gebelik yaptim hayalet çizgi bile yok sanirim olmadi yine
Adet olana kadar umudunu kaybetme canım5 gun kaldi bata bugun erken gebelik yaptim hayalet çizgi bile yok sanirim olmadi yine
Zor canım ya çok zor çok yoruldum eşimin zoruyla tedavi olmaya devam ediyorum zaten o inanıyor o daha çok isteyip umut ediyor ben dua ediyorum hayırlısı olsun herşeyinÇarpı koymuyorum artık kuzum üzülüp kimse rencide olmasın diye direk listeden siliyorum geçmiş olsun Rabbim tez vakitte guzel haberler almayı nasip etsin inşallah
Yüksek olursa zeka geriliği ve gelişim geriliği yapıyormuş sürekli kontrol edilmesi gereken bı değerKötü birşey mi
Ne güzel esin inanıyor ve sana destekçi bence sende moralini yüksek tutZor canım ya çok zor çok yoruldum eşimin zoruyla tedavi olmaya devam ediyorum zaten o inanıyor o daha çok isteyip umut ediyor ben dua ediyorum hayırlısı olsun herşeyin
4.86 çıkmış bendeYüksek olursa zeka geriliği ve gelişim geriliği yapıyormuş sürekli kontrol edilmesi gereken bı değer
Dahiliyeye yonlndrir o da ilaç verir büyük ihtimal4.86 çıkmış bende
Kötü değil demi korktum da birazDahiliyeye yonlndrir o da ilaç verir büyük ihtimal
Ooo daha cok var gec dollenir belki umudunu kaybetmek yook
kaybetmiyorum regl gelene kadar umudum var =)Adet olana kadar umudunu kaybetme canım
Sağlık ocağında yaptıysanız testi biraz yüksek çıkabiliyormuş. Benim geçen ay 2.23 tü bu ay sağlık ocağında test yapıldı 3.01 çıktı. Doktorun sağlık ocağında yaptığın için 2.5 kabul edebiliriz bu sonucu dedi.Kötü değil demi korktum da biraz
ben görüyorum canımmKızlar günaydın bata 5 gün kaldı ben her zamanki gibi dayanamayıp dün test yapmaya başladım. Dün hem erken gebelik hemde kaset test negatif ti. Bugün kaset hala negatif ama erken gebelikte silik çizgi var testine bakar mısınız
İnşallah vardır canım koyulaşmayı takip edicemben görüyorum canımm
Yüksek çıkmış dahiliyeye yönlendirir ya da aile hekimi ilaca başlatır4.86 çıkmış bende
Kızlar varmı birşey renkleriyle oynadım bana hafif gölge var gibi geldiBen dayanamayıp 4 gün kala erken gebelik testi yaptım negatif çıktıyarında yapacağım inş pozitife döner
Bende gördüm canım yarın tekrarla koyulaşmayı takip et aynı durumdayız bende testimi paylaşmıştımKızlar varmı birşey renkleriyle oynadım bana hafif gölge var gibi geldi