- 4 Mart 2022
- 171
- 179
- 27
1 haftaDeğeriniz çok güzel çıkmış, ne kadar geçikti sizin regliniz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
1 haftaDeğeriniz çok güzel çıkmış, ne kadar geçikti sizin regliniz?
Ay be korktum kırmızı ekran çıkınca dedim noluyo diyeOooo hayırlı olsunnn bikaç güne kese görürsün
P.tesi yada salı doktorunuza görünün dediAy be korktum kırmızı ekran çıkınca dedim noluyo diye
Sağlıklı çatlama olmuş canımArkadaşlar merhaba 22. Günümde progesteron değerimi ölçtürdüm 13 çıktı sizce bu değer yumurta kalitesi için nasıl bir değer? Daha önceki testlerde düşüktü onu da ekledim anlayıp yorum yapabilecek olan var mı
Cevabınız için teşekkür ediyorum inşallah devamı da gelirSağlıklı çatlama olmuş canım
İnşallah yükselir, olmazsa da denemeye devam eşim de baktırdı kendine, sıkıntısı çıkmadı. Baktırmdığımız bir tek benim ilaçlı film kalmıştı. Gerek kalmadı şükür. Bende herşeye baktıralım kafamız rahat etsinlerdenimdir. Bu ay olmasa filmde çektirtecektik. Kendinizi yıpratmayın zamanı gelince oluyor Ama eşinizin de tabi ki baktırmadı kıymetli olur içiniz rahat ederBen de 32 ye yeni girdim. Eşim doktora gitmek istemiyor bunu hala çocuğa hazır olmamasına bağlıyorum. Ama ben sürekli iyi beslenelim vitamin mineral alalım kafasındayım.Eşinizin kullandığı bir şey var mı? Sizin gibi bir doktor bana da pco dedi ancak 27 günde regl olurum sekmez.
Dediğiniz gibi her doktor farklı. Bu ay 15. Gün çift Çizgi idi üzerinden tam 1 hafta geçti betam inşallah sizinki gibi yükselir.
Yok kız ordaki referanslar hamile olmayanlar için geçerli oldugu için seni referans dışı gösteriyo oyüzden kırmızı orası çünkü hamilesinAy be korktum kırmızı ekran çıkınca dedim noluyo diye
Bir ikna edebilsemCevabınız için çok teşekkür ediyorum bu arada sizin döngünüz kaç gün?İnşallah yükselir, olmazsa da denemeye devam eşim de baktırdı kendine, sıkıntısı çıkmadı. Baktırmdığımız bir tek benim ilaçlı film kalmıştı. Gerek kalmadı şükür. Bende herşeye baktıralım kafamız rahat etsinlerdenimdir. Bu ay olmasa filmde çektirtecektik. Kendinizi yıpratmayın zamanı gelince oluyor Ama eşinizin de tabi ki baktırmadı kıymetli olur içiniz rahat eder
29- 30 - 31 arası oynarBir ikna edebilsemCevabınız için çok teşekkür ediyorum bu arada sizin döngünüz kaç gün?
Valla öyle korktum kiYok kız ordaki referanslar hamile olmayanlar için geçerli oldugu için seni referans dışı gösteriyo oyüzden kırmızı orası çünkü hamilesin
Şuan son adetine göre alicaksin kalp atışında kaç haftalık olduğu çıkıyorKızlar son adet tarihime göre 4 hafta 1 günlük, yumurta çatlama gününe göre 3 hafta 4 günlük çıkıyor. Hangisini alıcaz
Teşekkür ederim canımŞuan son adetine göre alicaksin kalp atışında kaç haftalık olduğu çıkıyor
Sata göre hesapla kuzum happymom uygulaması indir ordan takip ediyorum benKızlar son adet tarihime göre 4 hafta 1 günlük, yumurta çatlama gününe göre 3 hafta 4 günlük çıkıyor. Hangisini alıcaz
Tamam canım teşekkür ederimSata göre hesapla kuzum happymom uygulaması indir ordan takip ediyorum ben
TSH değeri 2.5 üstü çıkınca veriliyormuş benim kadın dogumcum gerekli görmedi ama yarın aile hekimi ne diycek bakalimBenim aklima simdi bisey takıldı aile hekimi doktorunla bi görüş troid ilacı kullanabilirsin diye o ne oluyo tam olarak