- 1 Kasım 2019
- 1.446
- 6.347
Eşimle zamanımız kısıtlı olduğu için tam bahsi geçen tarihlerde başladım bitirdim ilişkiyiPeki eşiniz bir şeyler kullanıyor mu ve Bir dolu bir boşu ne zaman başlayıp ne zaman sonlandırdınız?
Bu ay 2 defa ovülasyonda pik gördüm
9ve 13 ünde yoğun bir akıntıda gözlemledim aynı günü değerlendirdim. 25i bat umarım o zamana güzel bir haber alırım ama olmazsa diye bi plan oluşturmak istiyorum.
Ahahahah aşk olsun hani banaBen bugün de gebelik testi yaptım koyulaşma var mı diye
İnşallah çok teşekkür ediyorumEşimle zamanımız kısıtlı olduğu için tam bahsi geçen tarihlerde başladım bitirdim ilişkiyi
Eşim normal multivitamin kullanıyordu. İnşaAllah buay tutar gerek kalmaz planlara
Var dimi koyulaşma çok korkuyorum kimyasal olur diyeAhahahah aşk olsun hani bana
Tabiki var kızzzzzz annee ben geliyom diyoVar dimi koyulaşma çok korkuyorum kimyasal olur diye
Hayırlısı ile gelsin yaaaa sıpaaaaTabiki var kızzzzzz annee ben geliyom diyo
Benim batı 24 olarak güncelleyebilir misiniz
Yeniden Bol bebiş haberi aldığımız bir topik olması dileğiyleNisan ayı Bat tarihleri kabulü başlamıştır Listeye eklenmek isteyen arkadaşlar beni etiketleyerek Bat tarinizi yazarsanız sevinirim
�
Ya da vazgeçtim yarın kan vereceğim ya olmucak böyleTabiki var kızzzzzz annee ben geliyom diyo
Yaaaa Allah seni napmasın deliHayırlısı ile gelsin yaaaa sıpaaaa10 tane daha sipariş verdim
Hah aynen böyleYa da vazgeçtim yarın kan vereceğim ya olmucak böyle
Yaaaa Allah seni napmasın deli
2inci betadan sonra test yapmayı bırak
Bir de pazartesi veririm beta yeterli olur dimiHah aynen böyle
İlla bat günü vermek zorunda değilsin kuzum perşembe verirsen cumartesi ver güzel artmışsa bekle keseyi görmek için habire beta istemiyo doktorlar 2betadan sonraBir de pazartesi veririm beta yeterli olur dimi
Merhaba beni de ekler misiniz? Bat 28 nisan
Yeniden Bol bebiş haberi aldığımız bir topik olması dileğiyleNisan ayı Bat tarihleri kabulü başlamıştır Listeye eklenmek isteyen arkadaşlar beni etiketleyerek Bat tarinizi yazarsanız sevinirim
�
Yaaaaa kızz yok negatif negatifff yok ilk 5dkda çıkmadı falan dedinn hep olumsuz düşündün ama bakk pozitifmişş nekadar çok sevinidmm Rabbim sağlıkla kucağına aldırsınnn oleyyArkadaşlar eve gelir gelmez test yaptım. Poizitif ve inanılmaz şaşkınım mutluyum. Şaşkın olmama şaşırmayın:) o kadar uzun süre negatif gördüm ki o yüzden test yapasım yoktu resmen. Allahım sana şükürler olsun. Sağlıkla kucağımıza alalım.Mavigrill bu senin uğurun. Ben ilk defa böyle bir listeye katıldım. Seni hiç unutmicam. İlk çocuk ikinci çocuk diye düşünmeyin. Valla ikinci ama en az ilk kadar isteyip üzüldüğüme emin olabilirsiniz.
Ya öylemi hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahBen yumurtlamadan önce ilişkiye girdim ama o günde girdim dünde hamileliğimi öğrendim ama hangi gün tuttu bilmiyorum yani açıkcası çok üzerine düşmedim akışına bıraktım çok şükür ilk aydan da oldu geçen senede düşük yapmıştım
VallaYaaaaa kızz yok negatif negatifff yok ilk 5dkda çıkmadı falan dedinn hep olumsuz düşündün ama bakk pozitifmişş nekadar çok sevinidmm Rabbim sağlıkla kucağına aldırsınnn oleyybiz hep inandık sana C crab_mother
İnşaAllah güzelce sağlıkla artar betanVallaBallikabak senin mesajların da hep moral oldu ama ben gerçekten silik çizgi çok görüp peşine regl oldum.. neyse bunlar geride kaldı. İnşallah güzel ilerler hepimizinki. Yarın kan vereceğim işte bakalım.
Amin rabbim isteyen isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlat nasip etsinYa öylemi hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Tebrik ediyorum hayırlı olsunArkadaşlar eve gelir gelmez test yaptım. Poizitif ve inanılmaz şaşkınım mutluyum. Şaşkın olmama şaşırmayın:) o kadar uzun süre negatif gördüm ki o yüzden test yapasım yoktu resmen. Allahım sana şükürler olsun. Sağlıkla kucağımıza alalım.Mavigrill bu senin uğurun. Ben ilk defa böyle bir listeye katıldım. Seni hiç unutmicam. İlk çocuk ikinci çocuk diye düşünmeyin. Valla ikinci ama en az ilk kadar isteyip üzüldüğüme emin olabilirsiniz.