İnşallah da ben evdekilere eşime nasıl soylicemKan değerini 700 800 lerde bekliyorum
Hadi inşallah yarın güzel haberlerini bekliyoruzYa sorma elimdeki testler bitti. Aile evindeyim, kimseye bir şey çaktırmamaya çalışıyorum. Yarın dönücem eve. İnşallah gelmemiş olur da testi yarın kendi evimde yaparım. Evde vardı ama negatiften o kadar yıldım ki yanıma 2 tane almıştım.
Sürpriz yapabilirsin kutunun içine felan koy testi hediye aldım sana de ver gitsin kız ne bilim yap işte bişey söyle biz direk söylemiştikİnşallah da ben evdekilere eşime nasıl soylicem
Beklenmedik bir anda ben eklendimVardı aslında ama gebe kalanları görüp üzulmesinler diye bugün tablodan sildim, ilk başta düşünemedim sonradan aklıma geldi
Amin canım inşallahBeklenmedik bir anda ben eklendimrabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Ben belli ederim ki zaten sabahtandir saf saf gülüyorumSürpriz yapabilirsin kutunun içine felan koy testi hediye aldım sana de ver gitsin kız ne bilim yap işte bişey söyle biz direk söylemiştik
Hayırlı olsun kuzum Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinkızlar değer153, 8 çıktı dileyen isteyen herkesin rabbim kucağını boş bırakmasın ne yazacağımı bilemiyorum kendimi bir toparlasam yazacak çok şeyim var
Çok çok çok güzeeelkızlar değer153, 8 çıktı dileyen isteyen herkesin rabbim kucağını boş bırakmasın ne yazacağımı bilemiyorum kendimi bir toparlasam yazacak çok şeyim var
Hoşgeldin canım ekledim21 Nisan ekler misinz bni
inşallah kızlar hepinize çok teşekkür ederimHayırlı olsun kuzum Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Sonuç çPozitif testleri gorunce dayanamayip test yaptim 7 gun olmasina ragmen
inşallah kuzum çok teşekkür ederimÇok çok çok güzeeelsağlıkla ilerler inşaAllah
Yok kuzum komple bembeyaz ama normal kaset testti. Umudumu yitirmiyorum ya ilk gebeligimde de 5 gun once negatif gorup 2 gun kala pozitif görmüştüm.Erken gebelikler kargodan gelemedi dahaAo
Sonuç ç
Hadi hayırlısı canım benim güzel haberini bekliyorumYok kuzum komple bembeyaz ama normal kaset testti. Umudumu yitirmiyorum ya ilk gebeligimde de 5 gun once negatif gorup 2 gun kala pozitif görmüştüm.Erken gebelikler kargodan gelemedi daha