Yaaaa içim titredi görüncee. Çok çok çok sevindim. Tebrik ediyorum direne direne kazandın. İnş darısı bizlerin başına. Ve ısrarla adet ağrıların ola ola, oldun olacan diye diye oldu ya umutlarım arttı benimKalbiiim. Duracaakk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaaaa içim titredi görüncee. Çok çok çok sevindim. Tebrik ediyorum direne direne kazandın. İnş darısı bizlerin başına. Ve ısrarla adet ağrıların ola ola, oldun olacan diye diye oldu ya umutlarım arttı benimKalbiiim. Duracaakk
Gerecktenn son dakkaya kadar umudum yoktu ki gelen adet ağrıları bitriyordu hani bitti tamam diyodum ama şükür olmadı gerecktende beklemek umut etmek gerekiyor rabbbim nasip etsin inşallahYaaaa içim titredi görüncee. Çok çok çok sevindim. Tebrik ediyorum direne direne kazandın. İnş darısı bizlerin başına. Ve ısrarla adet ağrıların ola ola, oldun olacan diye diye oldu ya umutlarım arttı benim
Yaa benim de 2 gundur adet sancılarım basladi ama daha 7 gun var bataGerecktenn son dakkaya kadar umudum yoktu ki gelen adet ağrıları bitriyordu hani bitti tamam diyodum ama şükür olmadı gerecktende beklemek umut etmek gerekiyor rabbbim nasip etsin inşallah
Bat tarihin ne canım benim senide ekleyelimMavigrill bende katılmak istiyooruumm burdaki arkadaşlar sayesinde öğrendim hamiş olduğumu
Ehhhhh beee yavrum sonunda hamile olduğundan emindim ama o kadar inat ettin ki test yapmamakta çocuğun cinsiyetini ogreniceksin yakında Hadi hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinHamileeeyyiiiiiiiiimmmmmmmmmmm
17 NisanBat tarihin ne canım benim senide ekleyelim
33 Hamişle ayı yariladık bakalım 40 ı gorucek miyiz Sevgili anne adayları, Aralık anneleri Topigine geçebilirsiniz belirtilerinizle birlikte listeye ekleniyorsunuz bilginize
Yeniden Bol bebiş haberi aldığımız bir topik olması dileğiyle Nisan ayı Bat tarihleri kabulü başlamıştır Listeye eklenmek isteyen arkadaşlar beni etiketleyerek Bat tarinizi yazarsanız sevinirim
�
17 Nisan'i kırdın tebrik ederim17 Nisan
Haha evet bende baktım hiç 17 Nisan yook17 Nisan'i kırdın tebrik ederim
Vardı aslında ama gebe kalanları görüp üzulmesinler diye bugün tablodan sildim, ilk başta düşünemedim sonradan aklıma geldiHaha evet bende baktım hiç 17 Nisan yook
Gec olsunda güç olmasın o kadar inandirdim ki kendimi olmadığına bi an yanlış yere damlattim falan dedimEhhhhh beee yavrum sonunda hamile olduğundan emindim ama o kadar inat ettin ki test yapmamakta çocuğun cinsiyetini ogreniceksin yakında Hadi hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Of sırada ben varım çok heyecanlı inşallah gelmez ama baya regl sancım var. Gecikme de olmaz genelde aslında.33 Hamişle ayı yariladık bakalım 40 ı gorucek miyiz Sevgili anne adayları, Aralık anneleri Topigine geçebilirsiniz belirtilerinizle birlikte listeye ekleniyorsunuz bilginize
Hahahahah farkettim bayağ kaptirmistin üzerine gelmiyim dedim sen direk keseyi görürsün bı kaç güneGec olsunda güç olmasın o kadar inandirdim ki kendimi olmadığına bi an yanlış yere damlattim falan dedim
Çok ince düşünmüşsün, iyi olmuşVardı aslında ama gebe kalanları görüp üzulmesinler diye bugün tablodan sildim, ilk başta düşünemedim sonradan aklıma geldi
Hadi canim o kadar çabuk mu yaHahahahah farkettim bayağ kaptirmistin üzerine gelmiyim dedim sen direk keseyi görürsün bı kaç güne
Test yaomadin mi bugünmus ya seninOf sırada ben varım çok heyecanlı inşallah gelmez ama baya regl sancım var. Gecikme de olmaz genelde aslında.
Kan değerini 700 800 lerde bekliyorumHadi canim o kadar çabuk mu ya
Benim normalde 2 hafta kala ağrım olurdu bu sefer ses seda yoktu bata 2 gün vardi sislikler ağrılar başladı karnim zaten hala daha agriyor ki kan vericem yoksa inanilacak gibi değil bide belim kopuk yani yok sabah bulantım vardı inşallah vardır rabbim sevindirsin siziYaa benim de 2 gundur adet sancılarım basladi ama daha 7 gun var bata
Ya sorma elimdeki testler bitti. Aile evindeyim, kimseye bir şey çaktırmamaya çalışıyorum. Yarın dönücem eve. İnşallah gelmemiş olur da testi yarın kendi evimde yaparım. Evde vardı ama negatiften o kadar yıldım ki yanıma 2 tane almıştım.Test yaomadin mi bugünmus ya senin