- 8 Ağustos 2020
- 2.792
- 3.289
Bat ne zamanKızlar benim inanılmaz bel ve sırt ağrım var ya. Kasıklarımdan aşşağı doğru da sıcak bir hisle bacak ağrısı var. Hiç normal değil eklem ağrısı gibi.
Gerecktenn son dakkaya kadar umudum yoktu ki gelen adet ağrıları bitriyordu hani bitti tamam diyodum ama şükür olmadı gerecktende beklemek umut etmek gerekiyor rabbbim nasip etsin inşallah
İlerlicek inşaAllah kuzuminşallah kuzum çok teşekkür ederiminşallah güzel güzel ilerler
Hem bata 7gün var hem kaset test ohooYok kuzum komple bembeyaz ama normal kaset testti. Umudumu yitirmiyorum ya ilk gebeligimde de 5 gun once negatif gorup 2 gun kala pozitif görmüştüm.Erken gebelikler kargodan gelemedi daha
Normal tabisi kız yerleşme şeysidir o bata 7gün kala betanda gebelik çıkmadı mı çok normal bence yerleşme ağrısı olabilirKızlar benim inanılmaz bel ve sırt ağrım var ya. Kasıklarımdan aşşağı doğru da sıcak bir hisle bacak ağrısı var. Hiç normal değil eklem ağrısı gibi.
Adet sancisindan farklı oluyor canım hissediyorsun zaten gebelik olduğunuCanim adet sancin hani böyle adet olacağını hissedersinya öyle miydi öyle bir sancı miydi
Evet böyle heran olacam diyip duruyordum lavabodan cikamiyordum oldu. Korkusuyla ama olmadimCanim adet sancin hani böyle adet olacağını hissedersinya öyle miydi öyle bir sancı miydi
Ayyyy bu topik çok uğur getirdi herkese inşallah bizede de getirir Rabbim çocuk sahibi olmak isteyen tüm arkadaşlarıma hayırlı zamanda çocuk sahibi olmayı nasip etsin33 Hamişle ayı yariladık bakalım 40 ı gorucek miyizSevgili anne adayları, Aralık anneleri Topigine geçebilirsiniz belirtilerinizle birlikte listeye ekleniyorsunuz bilginize
Çünkü aynı belirtiler kuzum bütün hamile arkadaşlarım aynısını söyledi regl olacaktım resmen dedi ama gebe çıktılarEvet böyle heran olacam diyip duruyordum lavabodan cikamiyordum oldu. Korkusuyla ama olmadim
Olmaz Allahın izniyle daha çok yeni bide bata nekadar var bilmiyorum ama yeni dölleniyo sonuçta krem bide yaniSlm kızlar dudağımda uçuk çıktıuçuk kremi aldım vectavir. acaba hamilelikte zararı olur mu.? 1-2 kez sürdüm napsam bilemedim.? Tecrübesi olanlar.??
Gercektende öyle ara ara gelen sancılar var bazen hareket edemiyorum bileÇünkü aynı belirtiler kuzum bütün hamile arkadaşlarım aynısını söyledi regl olacaktım resmen dedi ama gebe çıktılartabiki kimisinde farklı nüksediyor belirtiler ama genel olarak regl ağrısı çekmek regl olacam anlamına gelmez umut kaybetmek yok o yüzden diğer kızlar
Olmaz Allahın izniyle daha çok yeni bide bata nekadar var bilmiyorum ama yeni dölleniyo sonuçta krem bide yani
Hepsi bebişten olduğu içinn çok güzel duygularGercektende öyle ara ara gelen sancılar var bazen hareket edemiyorum bile
Birşey sorucam ablam ben sigara kullaniyorum şuan zararı olur muHepsi bebişten olduğu içinn çok güzel duygular
Normalde tabiki zararlı bişey sigara ama doktorlar sigarasız kalınca eğer çok çok fazla strese giriyosan bıraktırmıyo ama sayısını azalttırıyolar eğer tiryaki değilsen bence içme güzel bebişin içinBirşey sorucam ablam ben sigara kullaniyorum şuan zararı olur mu
Bende baş ağrısı sinir oluyor napıcamNormalde tabiki zararlı bişey sigara ama doktorlar sigarasız kalınca eğer çok çok fazla strese giriyosan bıraktırmıyo ama sayısını azalttırıyolar eğer tiryaki değilsen bence içme güzel bebişin için
Çok etkiliyosa seni doktor dediğim gibi sayısını azalttırır sana çünkü sigara içen arkadaşlarıma öyle yaptılarBende baş ağrısı sinir oluyor napıcam
Herseyin hayırlısı sağlıkla tutunsun da gerisi önemli değilÇok etkiliyosa seni doktor dediğim gibi sayısını azalttırır sana çünkü sigara içen arkadaşlarıma öyle yaptılar
Slm bat tarihim geçti ama değilim stresten sanırımBio_girl @Asi kedi @aysesngul @turmeric @Busraslankara @LittleDreams @yinene @lisasi0 @verybronze Gamzeli04 @miresl @Safiye19 @evremmrv @ilkseccadem @marythebaby @denizderin123 @qwertyuop @Limonsekeri @kaktus06 @Hayatlarrr
Kızceler bat tarihleriniz geçmiş güzel haberlerinizi alabilir miyiz listeye sonuçları giricem
kuzum aynı gün öğrendikBende baş ağrısı sinir oluyor napıcam