Çok üzüldüm ya vallah Allah sabır versin ve daha hayırlısını nasip etsin inşallahBenim bebeğim doğumda vefat etti şimdi yeni bebek istiyorum Allah izin verirse
İnşallah inşallah çok teşekkür ederim Allah isteyen herkese nasip etsin inşallahİnşallah bu son olur sende hamiş olursun
laboquick marka kullanıyorum ben iki aydırHanımlar ben bu ay ovulasyon testi kullanmak istiyorum sizler kullandınız mı ilk defa alıcam biraz bilgi amaçlı araştırdım ama bakalım nasıl olacak
Çok iyi yapmışın canım birebir görmek daha bilinçli davranıyorsun inşallah gönlünce olur sağlıklı bir bebeğin olurHanımlar ben bu ay ovulasyon testi kullanmak istiyorum sizler kullandınız mı ilk defa alıcam biraz bilgi amaçlı araştırdım ama bakalım nasıl olacak
Bende miracle diye bir marka aldım ama instagram da bir gebenin günlüğü sayfası çok popüler oradan alıp baya memnun kalan gebelik yaşayan deneyen çok isterseniz bakın orayaHanımlar ben bu ay ovulasyon testi kullanmak istiyorum sizler kullandınız mı ilk defa alıcam biraz bilgi amaçlı araştırdım ama bakalım nasıl olacak
Amin cnm inşallah Rabbim bize sağlıklı ömürlü evlatlar nasip etsinÇok üzüldüm ya vallah Allah sabır versin ve daha hayırlısını nasip etsin inşallah
Bende labaquick sipariş ettim yarın gelir heralde eğer bu ay da tutturamazsam Dr um her halükarda nisanda geliyorsun dedi hayırlısı artıklaboquick marka kullanıyorum ben iki aydır
Bende hemen takibe alayım bu ay için sipariş verdim tutmazsa gelecek ay oradan alırım artıkBende miracle diye bir marka aldım ama instagram da bir gebenin günlüğü sayfası çok popüler oradan alıp baya memnun kalan gebelik yaşayan deneyen çok isterseniz bakın oraya
Birkaç postta görmüştüm düzenli regl olsada yumurtlama günü değişebiliyor muş takip etmek daha iyi olacak dediğin gibi canımÇok iyi yapmışın canım birebir görmek daha bilinçli davranıyorsun inşallah gönlünce olur sağlıklı bir bebeğin olur
Eğer eşinizde sperm sorunu varsa gün aşırı ilişkiBende rahim filmi sonrası bu ay tam günümde regl mi oldum. Şehir dışına çıkacağım yumurtlama tarihinde koşa koşa evime geleceğim diyorum eşim gülüyor delisin diye işi riske atmadan o dönemi en iyi değerlendirmek lazım değil miekstra tavsiyeniz var mı alırım bir dal
Ovülasyon testi kullan bence yumurtlama dönemini net bilirsin şuan şansın yüksek inşallah hayırlı haberlerini alırız burdanBende rahim filmi sonrası bu ay tam günümde regl mi oldum. Şehir dışına çıkacağım yumurtlama tarihinde koşa koşa evime geleceğim diyorum eşim gülüyor delisin diye işi riske atmadan o dönemi en iyi değerlendirmek lazım değil miekstra tavsiyeniz var mı alırım bir dal
Yaa inşallah yanıma aldım ovulasyon testimi annemlere gideceğim orada takip edip yumurtlamayı gördüğüm an eşime koşarak geleceğimOvülasyon testi kullan bence yumurtlama dönemini net bilirsin şuan şansın yüksek inşallah hayırlı haberlerini alırız burdan
Eşimde herşey normal çıktı bende rahim ters o yüzden yine doggy deneyeceğimEğer eşinizde sperm sorunu varsa gün aşırı ilişki
Doggy pozisyonda gebelik şansı daha çok artıyormuş ilişki sonrası 15 dk yüzüstü yatmak
Testlernizi aynı saate yapın ve 2saat öncesi sıvı alımını kesin inşAllah gebe kalırsınz
İnşallah canımm beniimEşimde herşey normal çıktı bende rahim ters o yüzden yine doggy deneyeceğimayy dualarınızla nasıl mutlu oldum inşallah hepimiz tatlı tatlı anneler olalım
Çok tatlı bir kadın iyi yapmışın canım inşallah sana Uğur getirirKızlar merhaba :) bende bu ay ilk defa ovulasyon testi kullanacağım. Adetlerim çok düzenlidir fakat geçen ay şubat adetime 3 gün kala doktora gittiğimde bana sol tarafında yumurtan çatlamış bugün ve yarını değerlendirin eşinle dedi. Ben şok, çünkü hep iki adet tarihinin ortasında yumurtlama olur diye bilirdim. En iyisi ovulasyon testi alayım dedim :)
bi gebenin günlüğü sayfasından aldım ben de. İnşallah bu ay hepimiz çok güzel haberler alırız
İnşallah çok teşekkür ederimÇok tatlı bir kadın iyi yapmışın canım inşallah sana Uğur getirir
Benim umudum bir sonraki adetim düşükten sonra ki ikinci olucak inşallah sağlıklı bi şekilde hamile kalabilirim çok korkuyorumUmutlar nisana kaldı daha mart 1 dedik regl oldum olsun Nisan da inşallah olur bebiş varmı nisana umut bağlayan anne aday adayları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?