- 14 Aralık 2024
- 3.257
- En iyi cevaplar
- 1
- 3.070
- 48
- 31
Kivanca kardes geliyor jajdfjfEvdeki namussuzla şakalaşıyoduk işin rengi değişti değişti en sonunda da tadı kaçınca kendimi burda buldum dkdjdkdjjd
(Konuyu cok yanlis anlamis)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kivanca kardes geliyor jajdfjfEvdeki namussuzla şakalaşıyoduk işin rengi değişti değişti en sonunda da tadı kaçınca kendimi burda buldum dkdjdkdjjd
Kocam da diyor ki yenisi olmaz şimdi demi dkdjdkjdjdjdjd bi halt yedi ama başından aşağıya da kaynar sular döküldü yaniKivanca kardes geliyor jajdfjf
(Konuyu cok yanlis anlamis)
Ay oyle bisey vardi haberlere cikmislardi ahdjdjdjdjf aklima o geldi ama ayni yumurtlama doneminde bi kac gundu kardeslerin aralari djfjfjKocam da diyor ki yenisi olmaz şimdi demi dkdjdkjdjdjdjd bi halt yedi ama başından aşağıya da kaynar sular döküldü yani![]()
Siz de hiç demiyosunuz çilek ortalarda yok başına bi iş mi geldi acaba diyeAy oyle bisey vardi haberlere cikmislardi ahdjdjdjdjf aklima o geldi ama ayni yumurtlama doneminde bi kac gundu kardeslerin aralari djfjfj
Yenilendin tazelendi fena mi kiz anjdjdjdSiz de hiç demiyosunuz çilek ortalarda yok başına bi iş mi geldi acaba diyealın işte iyi mi oldu şimdi
![]()
Şehvetin bedeli dkdjdkjdjdYenilendin tazelendi fena mi kiz anjdjdjd
Hahsksdj gülüyorum ama çok fenayım eşim de diyor tam izni kopardık derken bu seferde hastalandın diyor bende napıyım kocam kader örmüş ağlarını bana iyi bak hemen iyileşeyim o zaman dedim bugün manavdaki bütün meyveleri toplamış1 kereden bisey olmaz
Ama önce seni iyileştirmemiz lazım o çok değerli 1 hakkını suan kullanamazsın dkdjdjdjdj
Burada da okudum ben tüp bebek transfer sonrası birlikte olup çift transfer tuttu birisinin üstüne bir tane de kendiliğinden tuttu ama süre olarak olmaz artık bence bizimAy oyle bisey vardi haberlere cikmislardi ahdjdjdjdjf aklima o geldi ama ayni yumurtlama doneminde bi kac gundu kardeslerin aralari djfjfj
Aşkitom bol bol kivi ye hastalığı söker atarHahsksdj gülüyorum ama çok fenayım eşim de diyor tam izni kopardık derken bu seferde hastalandın diyor bende napıyım kocam kader örmüş ağlarını bana iyi bak hemen iyileşeyim o zaman dedim bugün manavdaki bütün meyveleri toplamış![]()
Kiz deme allah korusun istemem oyle bir milyonda bir kisinin basina gelen vakayi ben korkarim ahdjdj bosver bizimkiler iyi boyleBurada da okudum ben tüp bebek transfer sonrası birlikte olup çift transfer tuttu birisinin üstüne bir tane de kendiliğinden tuttu ama süre olarak olmaz artık bence bizim
Ahahahahaha C cilekcanavari topuzlu safa yatiyor bak sjdjfjfHiç anlamadığım ve yaşamadığım konular bunlar gidiyim ben![]()
Yok ya bizden geçti transfer dönemi tehlikeli oluyorKiz deme allah korusun istemem oyle bir milyonda bir kisinin basina gelen vakayi ben korkarim ahdjdj bosver bizimkiler iyi boyle![]()
Konuyu baştan dinleseydi görürdüm onuAhahahahaha C cilekcanavari topuzlu safa yatiyor bak sjdjfjf
Transferde herkese yasak yahu nasil olmus o is cesaretlerine hayran kaldim wjdjdjYok ya bizden geçti transfer dönemi tehlikeli oluyor![]()
Öyle ya da böyle herkesin canına tak etmiş yakında birer birer dökülürsünüz dkdjdkjdTransferde herkese yasak yahu nasil olmus o is cesaretlerine hayran kaldim wjdjdj
Kızımda aynı böyle oldum hastanelik 4. Aya kadar kusma herşey vardı. Ama onda sütten herşeyden çok tiksinmiştim. Koku hassasiyetim çok çok fazlaydı.Kızlar böyle bir şey duydum acaba doğru mu; gebelikte mide bulantısı çekenlerin kız, bulantı yaşamayanların erkek çocuğu oluyormuş. Çocuğu olanlar önceki gebeliğiniz nasıl geçmişti?
İn şe Allah hep iyi geçer canımKızımda aynı böyle oldum hastanelik 4. Aya kadar kusma herşey vardı. Ama onda sütten herşeyden çok tiksinmiştim. Koku hassasiyetim çok çok fazlaydı.
Şimdide var ama biraz daha iyiyim sanki diyorum kendi kendime. Yani kusma hep oldu ama şiddet olarak sanki kızımda çok daha fazlaydı. Yine erken konuşmıyım bende 2 gündür iyiyim diye![]()