Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    15
Ayy cinssellikk konuşuluyorrr🙈 ben hiç istemiyorum ya sıfır 2 gündür afedersiniz dötümü toplayabiliyorum zaten bide başıma onu çıkarmasın kocam 😂 zaten sesini çıkaramıyor o konuda şuan ama ilerleyen zamanlarda nolur bilemem.
Bu arada doktor bize hiç bahsetmedi bizde sormadık 😂😂

Ayy cinssellikk konuşuluyorrr🙈 ben hiç istemiyorum ya sıfır 2 gündür afedersiniz dötümü toplayabiliyorum zaten bide başıma onu çıkarmasın kocam 😂 zaten sesini çıkaramıyor o konuda şuan ama ilerleyen zamanlarda nolur bilemem.
Yavrum senin yasadiklarinla kimsenin aklina gelmezdi inan bana

Ya vallahi hasta gibiyken insanın aklına bile gelmiyor. Ben bugün aylar sonra en iyi günümü geçiriyodum bulantısız, keyifli. Boşluğuma geldi neşemden ve masumiyetimden faydalanıldı djdhdkjdjdjdjdjdjdjdjd
Kocaları püskürtmek için doğal bi savunma mekanizması heralde ilk aylarda bu hastalık hali 😁

Ya vallahi hasta gibiyken insanın aklına bile gelmiyor. Ben bugün aylar sonra en iyi günümü geçiriyodum bulantısız, keyifli. Boşluğuma geldi neşemden ve masumiyetimden faydalanıldı djdhdkjdjdjdjdjdjdjdjd
Kocaları püskürtmek için doğal bi savunma mekanizması heralde ilk aylarda bu hastalık hali 😁
Aman maşallah kuzum hep öyle ol ne güzel 🥰 arada olur ya iyi hissediyorsan o da bi eğlence aktivite hihiihii🙈

YA BIRAK YOL YAPIYOR 🤣🤣

Kızlar böyle bir şey duydum acaba doğru mu; gebelikte mide bulantısı çekenlerin kız, bulantı yaşamayanların erkek çocuğu oluyormuş. Çocuğu olanlar önceki gebeliğiniz nasıl geçmişti?
Canim benim 2 kız 1 oğlum var üçüde bulantısız ama halsiz geçmişti ayniydilar ve deli gibi limon yiyordum 😃 ama bu son beşik karnımdaki dibine kadar hamilelik yaşatiyor bana kusma ,bulanti , ishal , halsizlik , baygınlik ve hic bise yiyemiyorum daha neler neler 😢 her gebelik kendine has bence 🌸

Back
X