- 15 Aralık 2024
- 837
- 524
- 18
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yavrum senin yasadiklarinla kimsenin aklina gelmezdi inan banaAyy cinssellikk konuşuluyorrrben hiç istemiyorum ya sıfır 2 gündür afedersiniz dötümü toplayabiliyorum zaten bide başıma onu çıkarmasın kocam
zaten sesini çıkaramıyor o konuda şuan ama ilerleyen zamanlarda nolur bilemem.
Bu arada doktor bize hiç bahsetmedi bizde sormadık![]()
Doğru değilKızlar böyle bir şey duydum acaba doğru mu; gebelikte mide bulantısı çekenlerin kız, bulantı yaşamayanların erkek çocuğu oluyormuş. Çocuğu olanlar önceki gebeliğiniz nasıl geçmişti?
Ya vallahi hasta gibiyken insanın aklına bile gelmiyor. Ben bugün aylar sonra en iyi günümü geçiriyodum bulantısız, keyifli. Boşluğuma geldi neşemden ve masumiyetimden faydalanıldı djdhdkjdjdjdjdjdjdjdjdAyy cinssellikk konuşuluyorrrben hiç istemiyorum ya sıfır 2 gündür afedersiniz dötümü toplayabiliyorum zaten bide başıma onu çıkarmasın kocam
zaten sesini çıkaramıyor o konuda şuan ama ilerleyen zamanlarda nolur bilemem.
Bu arada doktor bize hiç bahsetmedi bizde sormadık![]()
Aman maşallah kuzum hep öyle ol ne güzelYa vallahi hasta gibiyken insanın aklına bile gelmiyor. Ben bugün aylar sonra en iyi günümü geçiriyodum bulantısız, keyifli. Boşluğuma geldi neşemden ve masumiyetimden faydalanıldı djdhdkjdjdjdjdjdjdjdjd
Kocaları püskürtmek için doğal bi savunma mekanizması heralde ilk aylarda bu hastalık hali![]()
YA BIRAK YOL YAPIYORYa vallahi hasta gibiyken insanın aklına bile gelmiyor. Ben bugün aylar sonra en iyi günümü geçiriyodum bulantısız, keyifli. Boşluğuma geldi neşemden ve masumiyetimden faydalanıldı djdhdkjdjdjdjdjdjdjdjd
Kocaları püskürtmek için doğal bi savunma mekanizması heralde ilk aylarda bu hastalık hali![]()
Sen biraz yandaş arıyorsun gibi bacım ahshxjkdksYa seninkini boğmuş boğmuş duvara vurmuşlar yaaaa of lütfen git ve ona hemen biraz şefkat göster
bedenini bilime feda etmiş ve sen de bedenini ona feda etmelisin ahhahshshshahahha
Asktan ahsjdjdjdBi dakka ya ben neden bu kadar iyiyim
Çilek yoldan çıktı yanına yandaş arıyorYa seninkini boğmuş boğmuş duvara vurmuşlar yaaaa of lütfen git ve ona hemen biraz şefkat göster
bedenini bilime feda etmiş ve sen de bedenini ona feda etmelisin ahhahshshshahahha
Hepsine en fazla 1 hafta veriyorum sen rahat ooolSen biraz yandaş arıyorsun gibi bacım ahshxjkdks
BU KADAR İYİ OLMAM HİÇ HOŞUMA GİTMEDİ dkjdkdjdjdjdj belirtilerimi istiyorumAsktan ahsjdjdjd
Yarin isyerinde ah uh kotuyum de de seni zorbalayalim burda ajsjddjdjBU KADAR İYİ OLMAM HİÇ HOŞUMA GİTMEDİ dkjdkdjdjdjdj belirtilerimi istiyorum![]()
Ben kirlendim siz de kirleninÇilek yoldan çıktı yanına yandaş arıyor![]()
Bak bi de bizim adimiza konusmuyor mu… ahahahahaha cok fenasin sen zilli cilek seniHepsine en fazla 1 hafta veriyorum sen rahat ooolbir kıvılcım bir şimşek bitti gitti dkdjdj
Bazıları yoldan çıkar bazıları yola hiç uğramazzz (kamyonum olursa arkasına yazacağım yazıdırÇilek yoldan çıktı yanına yandaş arıyor![]()
Vay başım döndü vay orama burama batar girdi djdjdkdjYarin isyerinde ah uh kotuyum de de seni zorbalayalim burda ajsjddjdj
Sey var senin bi de mememin acisi kayboldu ajdjdjdjdjVay başım döndü vay orama burama batar girdi djdjdkdj
Canim benim 2 kız 1 oğlum var üçüde bulantısız ama halsiz geçmişti ayniydilar ve deli gibi limon yiyordumKızlar böyle bir şey duydum acaba doğru mu; gebelikte mide bulantısı çekenlerin kız, bulantı yaşamayanların erkek çocuğu oluyormuş. Çocuğu olanlar önceki gebeliğiniz nasıl geçmişti?
Benim yolum yol değil siz sağdan devam edinBazıları yoldan çıkar bazıları yola hiç uğramazzz (kamyonum olursa arkasına yazacağım yazıdır)