- 14 Aralık 2024
- 3.257
- En iyi cevaplar
- 1
- 3.070
- 48
- 31
Senin cekinmeden yapabilecegi varsaydi cilek sanirim ajsjdjdAnam fofenk konuşuluyor biri de beni etiketlememiş püüüüü
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Senin cekinmeden yapabilecegi varsaydi cilek sanirim ajsjdjdAnam fofenk konuşuluyor biri de beni etiketlememiş püüüüü
Ney ahaha anlamadımSenin cekinmeden yapabilecegi varsaydi cilek sanirim ajsjdjd
Ya bıraaah hani gardaştıkFofenk edep sen ne güzel bir şeysin![]()
C cilekcanavari hususi sana sormamis ya, diyorum senin zaten bunlari asmis oldugunu tecrubeden oturu dusunmustur ajdjdjdjNey ahaha anlamadım
Sağol canım hem ateş hemde içtiğim suyu bile çıkarınca burda aldık soluğuYaaa kiyamam cok gecmis olsun canim atesin filan mi cikti gripten
Bizde de zor gibiEyvahlarım olsun ya keşke her ateş karı koca arasında olsahaber ver bakalım
Oyy kiyamam dikkt et kendine, serumla toparlarsin hemencecik insallah haberdar et bizi deSağol canım hem ateş hemde içtiğim suyu bile çıkarınca burda aldık soluğu
Bizde de zor gibidoktorumuz riskli dönemi atlattığımızı ve haftada 1 kez olmak şartıyla yasağı kaldırdı ama o yürek bizde var mı bakacağız
![]()
Bana bisey oldu kız şu işveme bakın djdkdjkdj ay çok güldüm akşam akşam yaYemin ederim ağzımdakini püskürttum Allah seni hiç üzmesin hep güldürsun
Ben bişey aşmadım neyi aşıyonuzC cilekcanavari hususi sana sormamis ya, diyorum senin zaten bunlari asmis oldugunu tecrubeden oturu dusunmustur ajdjdjdj
IYI GELMIS YARAMISBana bisey oldu kız şu işveme bakın djdkdjkdj ay çok güldüm akşam akşam ya![]()
MİLLİ OLDUM SKDJJDJDJDJS hahahahhahahaIYI GELMIS YARAMIS
Bacim konuyu dogru anladigina emin miyiz ajjddjdjBen bişey aşmadım neyi aşıyonuz![]()
Ahahahahahahaahh of erkeklerin sex muhabbetineen de daha kotu bi hal aldik siteden atilmasak bariMİLLİ OLDUM SKDJJDJDJDJS hahahahhahaha
Benim ırzıma leke değdi de bacım skdjdkdjdjdBen bişey aşmadım neyi aşıyonuz![]()
Ahshsj çok emin değilim başında etiketleseydiniz böyle Bilale anlatır gibi anlatmazdınız ahajaBacim konuyu dogru anladigina emin miyiz ajjddjdj
Gebelik ve seks baslikli panelimize hosgeldiniz
Abooooo ne ettiin len davamıza ihanet ettin yaniiiii püüBenim ırzıma leke değdi de bacım skdjdkdjdjd
1 kereden bisey olmazSağol canım hem ateş hemde içtiğim suyu bile çıkarınca burda aldık soluğu
Bizde de zor gibidoktorumuz riskli dönemi atlattığımızı ve haftada 1 kez olmak şartıyla yasağı kaldırdı ama o yürek bizde var mı bakacağız
![]()
Bilale anlatir gibi diyor ajajajajahahahAhshsj çok emin değilim başında etiketleseydiniz böyle Bilale anlatır gibi anlatmazdınız ahaja
Evdeki namussuzla şakalaşıyoduk işin rengi değişti değişti en sonunda da tadı kaçınca kendimi burda buldum dkdjdkdjjdAbooooo ne ettiin len davamıza ihanet ettin yaniiiii püü
Çok geçmiş olsun serum çok iyi geliyor şifa olsunAteşli konular konuşuluyorken benim bulantı ve gripten dolayı serum yemeğe acile gelmem![]()