Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ÇOK GÜZEL NİLTOLCUM ALLAH GÜZEL GÜNLERDE GÜLE GÜLE KULLANMAYI NASİP ETSİN:Saruboceq:
canım hepsi çok şık bayıldım. ama seni azcık kıskandım. bana mini nişan sandığı geldi. bende tepsi hazırlamıştım eşime. anne baba ve babaanneye seccade örtü havlu tesbih aldım. ve onlar bana hiçbirşey yapmadı. biz eşimle yapmıştık alışverisi. herşey çok güzel bir yastıkta ömür boyu mutluluklar.
ay bu ne.... baştan baktımda hepsine sadece nişanda bukdar veriliyosa düğünü düşünemiyrum..
ya birşey sorcamm siz eşinle akrabamısınız? bohçalarda aynı şeyler var herdeyse yaniii nalaşılıp konulmuş gibi... yanii aynı yörenin adetyleridir belki diye bizde bu kadar yok mesela.. yok anneye babaya dedeye nineye bizde sadece gelin ve damada alınır alınacakalr onlarda az öz :)))
önceden konuştunuzmu ne yapcaz ne koycaz bunu bunu isterim diyee...
herşeyini güle güle kullan buaradaaa hepsi çok güzeller :Şeniz:
canm herşey çok güzel düşünülmüş :) mutluluklar diliyoruma.s.
nitol canım hediyelerin sarıldığı bohçaları nerden aldın canım az önce anneme bakması için link göndermiştim bayıldı sor bakalım dediCADIARZU
Herseyi bütün ayrıntısını düşünmüşsünüz ve cok güzel olmuş bayıldım hepsine bakarken cok hoşuma gitti..... mutluluklr dilerim..
Allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin canım herşey çok güzel
canım hepsi çok güzel güle güle sağlıklı ve mutlu günlerde kullanırsın inşallah allah ağzınızın tadını bozmasın adetler aynı yani gelen bohçalar ve giden bohçalar yanlız siz damada pike takımı yapmışsınız o bizde yok aslında güzel bir fikir sonuçta sen kullanıyorsun ama kaynanaya çıkıyor
ilk resimdeki beyaz pikeye bayıldım.. ama geneli çok gösterişli ve gusel duruoo...
hepsi birbirinden güzel,süper...
mutluluklar