- 7 Şubat 2008
- 2.049
- 1
- 116
- 39
rabbim mutlu mesut etsin biz göremedik böyle seyler malm yurt disinda olunca benim ailem isvicrede esiminkiler tr de olmadi
olsun tatlım eminim seninde düğünün ve diğer herşeyin çokgüzel olmuştur.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
rabbim mutlu mesut etsin biz göremedik böyle seyler malm yurt disinda olunca benim ailem isvicrede esiminkiler tr de olmadi
ayyy cok zor yaaa
baya para tutmustur. canım yaklasık ne kadar tuttu senin?
niltol her şeyiniz harika olmuş, ne gerekiyorsa hatta gerekmeyenleri bile yapmışsınız, çok zevkli ve çok kaliteli olmuş her şeyiniz. Allah ağız tadıyla oturmanızı nasip etsin evinizde de, yuvanızda da bir ömür mutlu yaşayın canım, çok modern ve çok elit duruyor tüm detaylarınız.. <3
Bende Tekirdağlıyım ağustostada nişanım olmustu. Eşim artvinli ama kayınvalidem tekirdağlı. Nişanda senınkı kadar ayrıntılı olmasada boyle bir bohça yapmıstık. Dediğin gibi hiç birşey kullanılmayacak gibi değil hepsi şuanda gayet guzel kullanılıyor. Ama anlamadığım pike takımları... Bizde bohcaya pike takımı koymak yok acaba ilçeden ilçeye değişiyor mu?? ben muratlılıyımda..
süper olmuş herşey... hayatta ilk defa olan şeyler bunlar.... çok beğendim ben... mutluluklar dilerim size... a.s.
canım harıka seyler bende nısanlandım ama damat bohcasını dugunde goturces ısteemedıler bohca bızde dugunde yaparız dedık fisfisfis aklıma takıldı yaa damat bohcasına pıke takımı falan koyuluyomuu dantellı seyler falan :çok üzgünüm:
bohçalarınız çok güzelmiş ve çok emek ve para harcanmış bellii
allah mutluluğunuzu daim etsin canımm
bende t.dağ da yaşıyorum ama pike takımını ilk kez duydum. nevresim fln nişan bohçasına konulmaz diye biliyorum.yine de güzel olmuş tercih meselesi allah mesut etsin
meryem nişan tepsin cok güzelmiş...
niltol herşeyiniz cok güzel olmuş...
ahh ahh keşke gecen sene görseydımmm bunlarıı..nikah tazelesek :)))
GELİN BOHÇASI
İlk Bohça.
Bohça içinde 1 adet özel Rizede yapılmış pike takımı (Pembe, beyaz), 1adet nevresim takımı, 1 adet yelek, 1 adet şal, 1 adet havlu
tacın bu nevresımı bendede var kayınvalıdem koymustu oglunun ceyızınden yanı.bohcalar super canım.ne kadar cok sey koymussunuz oyle.ama hepsı cok sık