• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan Niltolun nişan bohçası

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
niltol her şeyiniz harika olmuş, ne gerekiyorsa hatta gerekmeyenleri bile yapmışsınız, çok zevkli ve çok kaliteli olmuş her şeyiniz. Allah ağız tadıyla oturmanızı nasip etsin evinizde de, yuvanızda da bir ömür mutlu yaşayın canım, çok modern ve çok elit duruyor tüm detaylarınız.. <3 :nazar:

Bende Tekirdağlıyım ağustostada nişanım olmustu. Eşim artvinli ama kayınvalidem tekirdağlı. Nişanda senınkı kadar ayrıntılı olmasada boyle bir bohça yapmıstık. Dediğin gibi hiç birşey kullanılmayacak gibi değil hepsi şuanda gayet guzel kullanılıyor. Ama anlamadığım pike takımları... Bizde bohcaya pike takımı koymak yok acaba ilçeden ilçeye değişiyor mu?? ben muratlılıyımda..

süper olmuş herşey... hayatta ilk defa olan şeyler bunlar.... çok beğendim ben... mutluluklar dilerim size... a.s. :nazar:

canım harıka seyler bende nısanlandım ama damat bohcasını dugunde goturces ısteemedıler bohca bızde dugunde yaparız dedık fisfisfis aklıma takıldı yaa damat bohcasına pıke takımı falan koyuluyomuu dantellı seyler falan :çok üzgünüm:

niltol her şeyiniz harika olmuş, ne gerekiyorsa hatta gerekmeyenleri bile yapmışsınız, çok zevkli ve çok kaliteli olmuş her şeyiniz. Allah ağız tadıyla oturmanızı nasip etsin evinizde de, yuvanızda da bir ömür mutlu yaşayın canım, çok modern ve çok elit duruyor tüm detaylarınız.. <3 :nazar:

canım çok sağol ama konulan herşeyi kullanıyoruz mesela bohça almadık boncuklu örtüleri bohça yaptık şimdi insanların evine gittiğimizd hepsi masalarına sermiş birde onları alırken zaten herkesin evine uygun aldık kullansın diye güzel oldu, kıyafetlerde öyle hepsini kullanıyorlar... valla herkese muhakkak bohç ayapın derim özellikle yaşlılar için çok mutlu oluyorlar...

bohçalarınız çok güzelmiş ve çok emek ve para harcanmış bellii

allah mutluluğunuzu daim etsin canımm

bende t.dağ da yaşıyorum ama pike takımını ilk kez duydum. nevresim fln nişan bohçasına konulmaz diye biliyorum.yine de güzel olmuş tercih meselesi allah mesut etsin

Bende Tekirdağlıyım ağustostada nişanım olmustu. Eşim artvinli ama kayınvalidem tekirdağlı. Nişanda senınkı kadar ayrıntılı olmasada boyle bir bohça yapmıstık. Dediğin gibi hiç birşey kullanılmayacak gibi değil hepsi şuanda gayet guzel kullanılıyor. Ama anlamadığım pike takımları... Bizde bohcaya pike takımı koymak yok acaba ilçeden ilçeye değişiyor mu?? ben muratlılıyımda..

tatlım bende sarayın köyündenim ama bizde var hatta kızın elleriyle yaptığı dantel işli felan ben sevmediğim için hazır aldık... zaten herşey köye görede değişiyor...

süper olmuş herşey... hayatta ilk defa olan şeyler bunlar.... çok beğendim ben... mutluluklar dilerim size... a.s. :nazar:

canım çok sağol çok tatlısın, bencede bunlar hayatta ilk ve son defa oluyor... sanada mutluluklar

canım harıka seyler bende nısanlandım ama damat bohcasını dugunde goturces ısteemedıler bohca bızde dugunde yaparız dedık fisfisfis aklıma takıldı yaa damat bohcasına pıke takımı falan koyuluyomuu dantellı seyler falan :çok üzgünüm:

tatlım ne isterseniz onları koyun gönlünüzden ne geçerse zaten damat bohçasına konulan herşey senin oluyor bizde pike takımı vardı ve ben kendim yapmak yerine hazır aldım koydum hatta şuanda kullanıyorum... birde bazı yöreler düğünde bohçalaşıyor o bizde yokdu

bohçalarınız çok güzelmiş ve çok emek ve para harcanmış bellii

allah mutluluğunuzu daim etsin canımm

canım çok tatlısın sağol birkere oluyor diye en güzelini yapmaya çalıştık artık sizlerin takdiri olduğu kadar...

bende t.dağ da yaşıyorum ama pike takımını ilk kez duydum. nevresim fln nişan bohçasına konulmaz diye biliyorum.yine de güzel olmuş tercih meselesi allah mesut etsin

tatlım öncelikle darısı başına, evet tatlım tercih meselesi adtelerse vardı bizde yaptık fazlasıyla, herkes yapmak zorunda değil tabi memleket memleket değişir adetler...

tepsine bayildim! kalpler cok tatli:asigim:

bende cumartesi günü nsianlandim tepsimin resmini ekleyeyim kendim süsledim ama malesef öyle fazla el becerim yok bu konularda :(

ya kuşları nerden buldun acaba çok hoş olmuş nişan tepsin harika gerçekten güzel fikir.

meryem nişan tepsin cok güzelmiş...

niltol herşeyiniz cok güzel olmuş...

ahh ahh keşke gecen sene görseydımmm bunlarıı..nikah tazelesek :)))

GELİN BOHÇASI

İlk Bohça.
1007745ma3.jpg

Bohça içinde 1 adet özel Rizede yapılmış pike takımı (Pembe, beyaz), 1adet nevresim takımı, 1 adet yelek, 1 adet şal, 1 adet havlu
1007760xb1.jpg

1007761za0.jpg

tacın bu nevresımı bendede var kayınvalıdem koymustu oglunun ceyızınden yanı.bohcalar super canım.ne kadar cok sey koymussunuz oyle.ama hepsı cok sık

tacın bu nevresımı bendede var kayınvalıdem koymustu oglunun ceyızınden yanı.bohcalar super canım.ne kadar cok sey koymussunuz oyle.ama hepsı cok sık

Teşekkürler canım çok sevindim ikimizdede aynı var yani ben daha kullanmadım gerçi bir sürü nevresim takımım var... demek ki kayınvalidelerimizin sevki aynıymış

Back