Nişan Niltolun nişan bohçası

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
hepsi çokgüzel olmuş inan bayıldım
hepsi güzel anılar.... :nazar:

ben nişan bohçasını sadece nişanlıma yaptım onlarda sadece bana yaptılar
ama boşuna para harcanmış sadece alınsın die alınmış şeyer var ve ben gördüğümde çok mutsuz olmuştum... biz bohçamızı nişandan sonra götürmüştük onlarınkini görünce içindeki bağzı şeyleri çıkartmıştı annem sanan ne geldiki die :1no2:simdi bile senin resimlere bakarken gözyaşlarıma hakim olamaımsenağlamasenağlama sanırım ömrüm boyuncada hep kendimi değersiz hissedeceğim.....:1no2:
nişanlım elinden geleni yapıyor maddi açıdan olmadığı için yapılamadı biliyorum ama üzülüyorum

herşeyin gönlünce olması dieğiyle paylaşımın için teşekkür ederimmmmm

canım bence bunları düşünüp canını sıkma maddiyat çok önemli eğer azsa zaten fazla birşey istenemez inan biz bazılarını anlaştık mesela tüm erkek gömleklerini o aldı, bende tüm kadın blüzlarını aldım ödeşmiş olduk aramızda para hesabı yapmadık, kayınvalidem rahatsız fazla yürüyemiyor inan çoğunu annem iki taraf için halletti bu işler herkesde oluyor boşver evlenince dönüp bu sorunlara gülünüyor canım... inşallah diğer isteklerin olur, inan üzülmeye değmeyecek sorunlarmış meğerse, bence hep gül kendini üzme canım

canım bence bunları düşünüp canını sıkma maddiyat çok önemli eğer azsa zaten fazla birşey istenemez inan biz bazılarını anlaştık mesela tüm erkek gömleklerini o aldı, bende tüm kadın blüzlarını aldım ödeşmiş olduk aramızda para hesabı yapmadık, kayınvalidem rahatsız fazla yürüyemiyor inan çoğunu annem iki taraf için halletti bu işler herkesde oluyor boşver evlenince dönüp bu sorunlara gülünüyor canım... inşallah diğer isteklerin olur, inan üzülmeye değmeyecek sorunlarmış meğerse, bence hep gül kendini üzme canım

tamam :( sağol canım

traş takım koymadan olmaz hem zengin gösteririr içeriği.bence hemen koymalısın

hayırlı uğurlu olsun... çok güzel düşünmüşsünüz.. herşey yerli yerinde olmuş.. a.s.

valla bizde sadece kız tarafı erkek tarafına bohça hazırlar böyle karşılıklı olanınıda ilk defa duyuyorum. bohça olayının düğün nişan masrafı arasında kızın ailesine yıkım olduğunu düşünürdüm size çift taraflı yıkım olmuş

niye bu kadar cok alıyorsunuz ki, bütce de cok lazım, kac yılda hazırldınız bunlrı yaaa :)

tamam yaparsak gönüllri hoş olur büyüklerin ama o kadar nasıl yapayım ben yaaa :( banker olamadım daha kimse yardım da etmiyor herseyi ben yapıcam

çok güzel olmuş ama çok ayrıntılı bizde olmaz bu kadar.bi de dikkat ettim de markalar aynı beraber mi aldınız :)

çokgüzel hepside umarım mutlu olursunuz herşey çok zevkli allah mutlu etsin

Niltoncum bohçayı çosturmuşsunuz valla, ben hiç pike takımı ve eşofman alındığını görmemiştim.

niye bu kadar cok alıyorsunuz ki, bütce de cok lazım, kac yılda hazırldınız bunlrı yaaa :)

tamam yaparsak gönüllri hoş olur büyüklerin ama o kadar nasıl yapayım ben yaaa :( banker olamadım daha kimse yardım da etmiyor herseyi ben yapıcam

Bence de çok fazla ya. Ben hiç bu kadar çok şey alındığını görmedim. Ki artık herkes sadece gelinle damata alıyor, ya da bohça falan yapmıyoralr

kızlar yorumlarınız için çok teşekkürler ama elimizde imkan vardı ve bizim adetlerimizde büyüklere de yapılır. birde eşimle beraber yaptık çoğu şeyi gittik beğendik aldık oyüzden markalar hep aynı

bu neee... ben bütün sülaleye bohça hazırlasam batarım:))... ama seninkiler çok güzel

gerçekten çok güzel şeyler...zemuszemus
bizim bu tarflarda zaten kızlara çok değer verirler her şeyin en güzeli olsun isterler
kız denilince akan sular durur.hatta en çok kız çocuk doğurun derler kız bereket demekmiş bizim burda nineler öyle der :lepi: :roflol:

ya kızlar bısey soracagım nıltol canım sen nekadar cok sey vermısın bohcada ogle onlarda aynı sekıl tabıkı krslılı olmus ama ne bılım ee nısanda bukadar bohcaysa dugun bohcasında neler verılıyo :S valla sımdı merak ettım senın memlket neresı yanı sızın memleketemı ozel bu bohca ısı bukadar cok olması yanı yoksa her yore aynı sekıldemı oluyo aydınlatrsanız seınırım valla arkdaslar bu konularda cahıl ım ben ve yakında yanı cıdı seylerın olması o degl annemın bılmedıgı seylerı eksık varsa tammlarım ben yanı sızlerın yardımızla

ya kızlar bısey soracagım nıltol canım sen nekadar cok sey vermısın bohcada ogle onlarda aynı sekıl tabıkı krslılı olmus ama ne bılım ee nısanda bukadar bohcaysa dugun bohcasında neler verılıyo :S valla sımdı merak ettım senın memlket neresı yanı sızın memleketemı ozel bu bohca ısı bukadar cok olması yanı yoksa her yore aynı sekıldemı oluyo aydınlatrsanız seınırım valla arkdaslar bu konularda cahıl ım ben ve yakında yanı cıdı seylerın olması o degl annemın bılmedıgı seylerı eksık varsa tammlarım ben yanı sızlerın yardımızla

şekerim ben tekirdağlıyım, eşimde rizeli... adetlerimiz aynı gibi olduğundan sorun olmadı herşey karşılıklı yapıldı... bizde nişanda bu kadar ayrıntılı bohça yaptıldı ve bitti düğünde yok bizde ve erkek tarafında...
sadece isteme akşamı sözümüzde yapıldı ozaman sadece gelin ve damat karşılıklı birbirlerine verir oda basit birşeydir... (havlu, parfüm, iç çamaşırı, gömlek, terlik, süveter, tülbent) gibi sadece erkek ve kız verir birbirine ama nişanda her iki taraf detaylı ve ailece herkese yapılır büyüklere de tabi...

gerçekten çok güzel şeyler...zemuszemus
bizim bu tarflarda zaten kızlara çok değer verirler her şeyin en güzeli olsun isterler
kız denilince akan sular durur.hatta en çok kız çocuk doğurun derler kız bereket demekmiş bizim burda nineler öyle der :lepi: :roflol:

kızlar sağolun... sizinde herşey gönlünüze göre olsun...

Back