şekerim ben tekirdağlıyım, eşimde rizeli... adetlerimiz aynı gibi olduğundan sorun olmadı herşey karşılıklı yapıldı... bizde nişanda bu kadar ayrıntılı bohça yaptıldı ve bitti düğünde yok bizde ve erkek tarafında...
sadece isteme akşamı sözümüzde yapıldı ozaman sadece gelin ve damat karşılıklı birbirlerine verir oda basit birşeydir... (havlu, parfüm, iç çamaşırı, gömlek, terlik, süveter, tülbent) gibi sadece erkek ve kız verir birbirine ama nişanda her iki taraf detaylı ve ailece herkese yapılır büyüklere de tabi...
hım anladım canım benımde bıldıgım soz nısan dugun hepsınde yapılıyo valla bı tanesı bayabı ayrıntılı oluyo ama hangısınde hangısı oluyodu tam hatrlamıyorum annem bılır yaparlar artık:) ama yanı sızdede sadece bı kere bole detaylı bohca yapıldııysa benım bılgıdım bızdede ole olck aman ya ne zor ısler yaa yazık valla kızında erkegınde annelerıne sıkıntıyı onlar cekıcekler bnse araya gırerım bumu eksık sumu eksık der bohca hazırlanırken annemın sıtresıne sıtres katarım artık annemı sevıyorm yaaaaaaaa:asigim: