• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan Niltolun nişan bohçası

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
kızlar resimlerin içinde bulmuşken paylaşmak istedim...

buda söz tepsim (kendimiz yapmıştık)a.s.

2007120108xf6.jpg

tepsine bayildim! kalpler cok tatli:asigim:

bende cumartesi günü nsianlandim tepsimin resmini ekleyeyim kendim süsledim ama malesef öyle fazla el becerim yok bu konularda :(

dsc00312sn0.jpg

w640.png

dsc00314wr3.jpg

w640.png

niltolcum nişan bohçan tek kelimeyle harika a.s. çok ayrıntılı bir bohça olmuş herhalde herkes bu kadar ayrıntılı yapmıyordur.:CüvCüv: Şahsen kendi adıma ben böyle bir bohça yapmam hihoyyyt

tepsine bayildim! kalpler cok tatli:asigim:

bende cumartesi günü nsianlandim tepsimin resmini ekleyeyim kendim süsledim ama malesef öyle fazla el becerim yok bu konularda :(

dsc00312sn0.jpg

w640.png

dsc00314wr3.jpg

w640.png

meryemcim senin kide çok güzel olmuş tüller ile süslemişsin çok şık duruyor hazır gibi umarım evlenecek arkadaşlara fikir olur bu resimlera.s.

cnm maşallah ne çok şey yapmışsınız öyle Allahım nazarlardan saklasın :nazar:a.s.

allah mutlulugunu daım etsın hersey cok kullanıslı hersey cok şık

Gerçekten çok güzle bohçalar olmuş
Mşlh yaa niltol Bakarken ve yorumlarını okurken senin mutluluğuna ortak oldum sanki
Gördüğüm kadarıyla hiç bir bohçada dolap bekleyecek bişey yok
Eminim herkes he rparçasını kullanıyordur
Her iki tarafta birbiirni layıkıyl ağırlamış Tek taraflı olmamış
Sizleri tebrik ediyorum
Çok hoşuma gitti çook

Gerçekten çok güzle bohçalar olmuş
Mşlh yaa niltol Bakarken ve yorumlarını okurken senin mutluluğuna ortak oldum sanki
Gördüğüm kadarıyla hiç bir bohçada dolap bekleyecek bişey yok
Eminim herkes he rparçasını kullanıyordur
Her iki tarafta birbiirni layıkıyl ağırlamış Tek taraflı olmamış
Sizleri tebrik ediyorum
Çok hoşuma gitti çook

tatlım çok güzel yorum yazmışsın teşekkür ederim beni çok mutlu ettin, evet herşey kullanılıyor, büyüklere konulan bohçaları farkettiysen boncuklu masa örtüsü aldık şimdi herkes onları masalarının üzerine örtüyor yani hiçbirşey boşa olmadı ve bizde bu yüzden çok mutluyuza.s.

hayat 87 ve glsh85, Kızlar teşekkür ederim, çok tatlısınız, sizlere de bir ömür mutluluklar dilerim

canım bohçan çok güzel...
benim kayınvaldem bohça diye ne getirdi biliyo musunuz?
gelinlik alındığı zaman alınan iç çamaşırlarını kutularıyla beraber bohçalamış...
görünce şok oldmuştum....
başka bişeyde koymamış
ne anneme ne babama ne de abime bişey koymamışlar
çok gücüme gitti...
halbuki biz onlara kazk gömlek neler neler koymuştuk...
bizim getirdiğimizdende mi bişey anlamadılar şaştım kaldım
ama gururum çok incinmişti hala içimde uhde kaldı.
hatırladıkça sinir oluyorum.

tatlım sıkma canını, hayatta hiçbirimizin herşey istediği gibi olmuyor, hele ki bu evlilik telaşında muhakkak birşeyler de sorun çıkabiliyor, eminim bohçanı güzel yapmamışlardır ama diyer herşeyi güzel yapmışlardır...a.s.

niltol cnm bohcalarını cok begendım cok guzel dusunmussun.guzel gunlerde kullanmak nasıp olsun ınsallah.omur boyu mutluluklar dılerım sana..

Helal olsun sergi gibi açmışsın hepsi çok güzel
Benim bohçalarımda çok güzeldi resim çekmedim ne güzel hatıra kalırdı
İyi günlerde kullanırsınız İnşallah

alex83 ve seyra, yorumlarınız çok güzel teşekkür ederim

canım ben TEKİRDAĞ'lıyım eşimde RİZE'li onlarda şaşırdı ama bizde hem damada hemde kayınvalideye konuluyor ve genelde dantel işi pikeler oluyor, ben pek sevmediğimden danteli böyle aldım. Seninde hayırlısı olsun, Allah tamamını erdirsin eğer bohçanızı vermediyseniz sende pike takımı koy şasırsınlar sonuçta damadın bohçası zaten senin oluyor. ben kendi zevkime göre aldım şuanda kullanıyorum... Peki sen nerelisin?a.s.

eyvah eyvah=)benm sewgilim de tekırdaglı...siz de adetler böyleyse ben yandım wallaaa....
:1no2: :1shok::1shok:

eyvah eyvah=)benm sewgilim de tekırdaglı...siz de adetler böyleyse ben yandım wallaaa....
:1no2: :1shok::1shok:

tatlım öyle deme bu işler ozaman sıkıcı evet ama daha sonra iyi ki yapmışım diyorsun tabi aynı memleketli olsakda adetlerimiz köylere yada belediyelere göre değişiyor. eğer yapmak istemiyorsanız konuşun anlaşın ama ben yapın derim azda olsa

kız bu ne bunlar 3 damada yeter yaaa batırdın aileni hep böyle mi oluyo çok fazla değil miii

ama hepsi süper özellikle pike takımı ve seccade takımına bayıldım

çok güzelmiş bizdede nişanda kıza bohça gelir düğünde kız herkese yapar :D
valla bende bir kardeş var bir anne bir baba ama onlarda kardeş çoook en küçük kardeşi ilkokula gidiyor onada gönlü kalmasın diye temsili bir bohça yapsammı :))) abartmadan kullanılabilecek şeyler olduktan sonra bu adetin devam etmesini çok seviyorum. bende herşeyi eksiksiz kendim yapacağım allah izin verirse :)

kız bu ne bunlar 3 damada yeter yaaa batırdın aileni hep böyle mi oluyo çok fazla değil miii

ama hepsi süper özellikle pike takımı ve seccade takımına bayıldım

tatlım ailemi batırmadım, ben çoğunu aldım, bizde sözde sadece damada ve geline yapılır ama nişanda iki tarafda birbirine bu kadar detaylı yaparlar, düğünde de yoktur. kıyafetleride biz eşimle biraz abarttık onunda sebebi zaten yeni birşeyler alacaktık ve bohçaya koyduk, evlenincede cici cici giydik...

çok güzelmiş bizdede nişanda kıza bohça gelir düğünde kız herkese yapar :D
valla bende bir kardeş var bir anne bir baba ama onlarda kardeş çoook en küçük kardeşi ilkokula gidiyor onada gönlü kalmasın diye temsili bir bohça yapsammı :))) abartmadan kullanılabilecek şeyler olduktan sonra bu adetin devam etmesini çok seviyorum. bende herşeyi eksiksiz kendim yapacağım allah izin verirse :)

tatlım çok doğru diyorsun bu güzel bir adet aslında adet de demiyelimde hediyeleşmek diyelim, bence herkes yapsın, çok detaylı yapılmasa da, belli başlı bir kaç eşya ile maksat gönül almakdır.

rabbim mutlu mesut etsin biz göremedik böyle seyler malm yurt disinda olunca benim ailem isvicrede esiminkiler tr de olmadi

Back