• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan Niltolun nişan bohçası

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
alınan verilen şeyler gerçekten kullanım amaçlı olmalı bence. seccade takımları hoş. bir de bende görümce bol. biraz hafifletilmiş bohçalar hazırlamayı düşünürüm. Allah güle güle kullandırmak nasip etsin. Allah mesut etsin

sağol canım, dediğin gibi herşey maddiyat varsa alınır yoksa alınmaz zorunlu birşey değil, bohçayının bir kesinliliği yok ne koymak istersen onu koyabilirsin az veya fazla canım... herşey gönlünce olsun canım.

bayıldım hepsine ama görünce birden gözlerim yerindne oynadı :) çok yapmışsınız, valla yandım ben nasıl yapıcam bukadar teferruatlı şeyleri bilmiyorum, mutlulklar diliyorum...

öncelikle yazdıkların beni çok mutlu etti canım, inşallah seninde herşey gönlüne göre olur. benimde kökenim bulgaristana dayanıyor ama Atatürk zamanında yenilerden değil yani.
darısı başına canım

niltol aynenn bizde bayaı eskilerden göçmüşüz belli bilee deil ne zaman geldiimiz o derece yanii ama söylentiler 93 harbi zamanı mübadele olaylarında olmuş olabilir...:DDDdarısı başınaa demişsinn yaa kocaman birrr aminnn diourumm....:DDDhihoyyyt

bayıldım hepsine ama görünce birden gözlerim yerindne oynadı :) çok yapmışsınız, valla yandım ben nasıl yapıcam bukadar teferruatlı şeyleri bilmiyorum, mutlulklar diliyorum...

tatlım darısı başına öncelikle... sende bütçenin yettiği kadar yap kimse zorlamıyor şunu yap diye elinden ne geldiğince...

Güzelim ne iyi etmişsin de koymuşsun bohçada gelenleri.. Çok yardımcı oldu bana, senin erkek tarafına verdiklerini bir bir not ettim şakkıdı şimdi sırada Eminönü'ne gidip bunları almak var.. kaydirigubbakcemile4
İyi sağlıklı huzurlu günlerde kullanmayı nasip etsin Allah.:Saruboceq:

Güzelim ne iyi etmişsin de koymuşsun bohçada gelenleri.. Çok yardımcı oldu bana, senin erkek tarafına verdiklerini bir bir not ettim şakkıdı şimdi sırada Eminönü'ne gidip bunları almak var.. kaydirigubbakcemile4
İyi sağlıklı huzurlu günlerde kullanmayı nasip etsin Allah.:Saruboceq:

sağol canım ya... ne güzel yazmışsın bazıları neden bukadar çok felan laflar diyor, herkesin bütçesine göre yapılır bohça işi kimseyi yargılamaya gerek yoktur...
seninde hayırlısı olsun inşallah herşeyi gönlüne göre bulup yaparsın... mutluluklar tatlım...

sağol canım ya... ne güzel yazmışsın bazıları neden bukadar çok felan laflar diyor, herkesin bütçesine göre yapılır bohça işi kimseyi yargılamaya gerek yoktur...
seninde hayırlısı olsun inşallah herşeyi gönlüne göre bulup yaparsın... mutluluklar tatlım...

Amin... saol güzelim, bohçanın içine koyulacaklar dediğin gibi tamamen maddiyatla alakalı, ayrıca bunları aldığın kişi senin hayat arkadaşın sonuçta, keşke imkan olsa çok daha iyilerini alsak... en kısa zamanda bende aldıklarımı paylaşıcam sizlerle, opuyorumnanaktan

biraz maddiyat birazda özen ve istekle olmasıyla alakalı.herşeyin çok güzel hazırlanmış.herşey herkezin gönlünce olsun.

ya canım çok güzel güle güle kullanında ben çokmu aptaldım yaa biz her adeti yerine getirdik ama bana nişanlıykende evlenirkende hiç bişey yapılmadı ne yaptıysak ne aldıysak eşim aldı oda evlenirken tabi şimdi okuyorumda bohçalar bayramda hediyeler falan bana toplu iğne bile almadılar evlenirkende ne gerekiyorsa eşim kendisi aldı setimi bile ailesi sadece tek bi bilezik taktı misafir gibi yaa çok şanslısınız valla benim kaynanam bayramlarda falan bizden bekliyo başta onların adetleri heralde diye düşünüyordum bebeğim oldu gene bişey almadılar takmadılar ama şimdilerde görüyorumda çok yakın akrabaları falan evlenio bebekleri oluyo onların adetleri bizlerinkilerden ağıt daha çok şey alıyolar falan ama benimkiler bana hiç bişey yapmadılar yaaaa:((((((((((((

ya canım çok güzel güle güle kullanında ben çokmu aptaldım yaa biz her adeti yerine getirdik ama bana nişanlıykende evlenirkende hiç bişey yapılmadı ne yaptıysak ne aldıysak eşim aldı oda evlenirken tabi şimdi okuyorumda bohçalar bayramda hediyeler falan bana toplu iğne bile almadılar evlenirkende ne gerekiyorsa eşim kendisi aldı setimi bile ailesi sadece tek bi bilezik taktı misafir gibi yaa çok şanslısınız valla benim kaynanam bayramlarda falan bizden bekliyo başta onların adetleri heralde diye düşünüyordum bebeğim oldu gene bişey almadılar takmadılar ama şimdilerde görüyorumda çok yakın akrabaları falan evlenio bebekleri oluyo onların adetleri bizlerinkilerden ağıt daha çok şey alıyolar falan ama benimkiler bana hiç bişey yapmadılar yaaaa:((((((((((((

canım ya üzülme kısmet bu işler bende eşimle çoğu şeyi cepden aldık aileleri çok sıkıştırmayalım diye... ama bebek olunca birşey varmı yokmu bilemiyorum... belk
bu işler hep adet her yöre değişik düşünüyor.

Nitolcoğüm öncelikle hayırlı olsun evliliğin daim olsun inş.nişan bahçona bayıldım bayıldım... enişte ne kadar şanslıymış yaff...olumunekankayizsmile

aldıklarının takribi fiyatlarını söylermisin bende istanbuldayım bide nerden aldığını filan söylemesi ayıp bizde haftaya götürücezde.bide erkeklerde gittimi sizde nişan bohçası götürmeye

Nitolcoğüm öncelikle hayırlı olsun evliliğin daim olsun inş.nişan bahçona bayıldım bayıldım... enişte ne kadar şanslıymış yaff...olumunekankayizsmile

aldıklarının takribi fiyatlarını söylermisin bende istanbuldayım bide nerden aldığını filan söylemesi ayıp bizde haftaya götürücezde.bide erkeklerde gittimi sizde nişan bohçası götürmeye

canım beğenmen çok hoşuma gitti... sağol seninde herşey gönlünce olsun. öncelikle bohçadaki her şeyi 1-2 günde halletmedik eşimle çıktık kıyafetleri beraber hallettik... kendi annemlede diğer herşeyi hallettik, kayınvalidem bacaklarında biraz rahatsız olduğundan çoğu şeyi hem erkek tarafı hem kız tarafı konulan herşeyi beraber yaptık... mesela erkek gömleklerinin hepsini kayınpederim aldı, kadın trikolarını benim annem halletti gibi... özellikle merak ettiğin birşey var nereden olduğunu söyleyeyim fiyat olarak tam hatırlamıyorum canım kusura bakma...

Back